Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Labas mergaites, sakykit gal kartais teko uzmatyti koki puslapiuka su Viktorijos laiku rubu pavyzdziais, na kazkur 1830 - 1880 metu madomis g.gif . Suknele lelei, kaip ir sukuriau, bet beda turiu su galvos apdaru doh.gif . Persiprasau jei neitema blush2.gif , bet labai reikia mirksiukas.gif . Aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAKSA @ 2009 10 19, 22:45)
Vovere74 na ir saunuole kad bandai thumbup.gif mums eksperimentuot nereiks hihihi.gif taip idomu paskaityt apie tuos tavo eksperimentus thumbup.gif jeigu lelyciu tecnikos pilnai dar ir neivaldei tai uz eksperimentus tikrai galima medali kabint first.gif

Niu va, bent jau už nesąmones medalį gausiu lotuliukas.gif Irgi gerai - aš prisieksperimentuosiu tai nereiks kitoms lotuliukas.gif Rytoj kepsiu kitus karoliukus, žiūrėsiu ar visi kuriuos turiu tokie ištvermingi ...
Koks tasai livingdoll dulkių siurblys doh.gif Jau atrodo idealiai susitvarkiau stalą, aplink nė dulkytės, o kai pradedu lipdyt - pilna atsiranda visokių siūliukų smulkių ir kitokio šlamšto. Jau išbandžiau visokius drabužius, nu nuo visų susirenka pluoštelius, tiesiog atrodo, kad visi mano drabužiai - šeriasi doh.gif lotuliukas.gif Dukrai daviau fimo soft iš tų mažų pakiukų tai anas išvis nesuvaldomas doh.gif Toks minkštas, kad tiesiog kaip ledai rankose tirpsta doh.gif
Pasidariau pati sau atradimą, kad nereikia mažoms lėlytėms plonyčių mažyčių pirštukų lipdyt kaip didelėms - kiekvieno pirštelio išlipdyt taip, kad būtų ne krūvoj visi. Nes kad ir su folija viską paramsčiau tie pirštukai kepant susilankstė kaip patys norėjo doh.gif išliko tik viena rankytė kaip buvo daryta kuriai į delną daviau laikyt folijos "fakelą" lotuliukas.gif Rankas paramsčiau su folija padarius atitinkamą formą, bet anoji kažkodėl išslydo ir rankos įgavo tokią juokingą pozą doh.gif lotuliukas.gif Pabandžiau pati taip savo rankas išlenkt, gaunasi, bet tik man, aš neveltui daug metų ant parketo matyt sukausi lotuliukas.gif maniškiui nepavyko taip rankų išriest lotuliukas.gif
Žodžiu - pirmyn vovere, tik pirmyn, gal kada nors ir tau pavyks lotuliukas.gif
Atsakyti
Uf karsta.gif Turiu dvi mažas fėjas, galiu pagaliau ramiai eit miegot biggrin.gif Tik aprengt tas išdykėles dar reiks, kažkaip nepadoru nuogoms ir be plaukų žmonėse rodytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi,Vovere, kaip gerai kai tiek užsispyrimo turi, vis bandai ir bandai ir mums dar aprašai savo patyrimus thumbup.gif , smagu skaityt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 10 20, 10:56)
Oi,Vovere, kaip gerai kai tiek užsispyrimo turi, vis bandai ir bandai ir mums dar aprašai savo patyrimus  thumbup.gif , smagu skaityt  laugh.gif

Aš jau pati savimi stebiuosi, jokiam kitam užsiėmimui nesu skyrusi tiek laiko ir užsispyrimo. Kai kas nors nesigaudavo tai ir nebebandydavau dar ir dar. O dabar kažkoks biesas viduje sėdi ir liepia bandyti, bandyti, bandyti....
Kai jau atsibos mano kliedesius skaityt - sakykit lotuliukas.gif
Aš atsimenu kai mokiausi vairuoti tai kiekvieną vakarą atsigulusi mintyse vis vairuodavau lotuliukas.gif Kaip atrodydavo tada viskas lengva, aišku ir paprasta. NA bent iki tol kol realiai už vairo atsisėsdavau doh.gif Kai išlaikiau teisęs ir jau žinojau, kad va rytoj važiuoju pasiimti tų teisių, tai atsigulus vakare išvis belenkiek ilgai užmigt negalėjau doh.gif Mintyse visas Palangos gatveles šimtus kartų pravažiavau doh.gif lotuliukas.gif O dabar vat taip su lėlėm. Dažna naktis tik pusiau miegota lieka doh.gif nes kai tik atsigulu - iškart lėles lipdau arba rengiu doh.gif
Papasakosiu dar vieną dalyką. Vakar vežiau savo lėlę "Ruduo" vienam žmogui parodyt, jis pažadėjo man stovelį iš medžio ištekint. Tai anas, paprastas žmogelis, jam tos lėlės išvis tik juoką kelia, griebė tą mano lėlę, sijoną šnai į viršų, rankas sukinėt pradėjo, plaukų vos nenuėmė doh.gif jatau, vos cypt nepradėjau blink.gif Maniškis net puolė gelbėt anos nes, kaip po to pats sakė, galvojo, kad aš tuoj pulsiu tą žmogelį blush2.gif Tai va - pati sakau - ai tos mano lėlės nieko jos nevertos, o kai tokia situacija iškyla tai dar ir kaip brangios patampa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grama @ 2009 10 19, 23:51)
Labas mergaites, sakykit gal kartais teko uzmatyti koki puslapiuka su Viktorijos laiku rubu pavyzdziais, na kazkur 1830 - 1880 metu madomis  g.gif . Suknele lelei, kaip ir sukuriau, bet beda turiu su galvos apdaru  doh.gif . Persiprasau jei neitema  blush2.gif , bet labai reikia  mirksiukas.gif . Aciukas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kodel ne i tema? Regis viskas, kas gali pagelbeti kurti ar tiesiog ikvepti yra i tema 4u.gif
Paziurek cia:
http://www.antiquedr...galleryhats.htm
Keletas skrybeliu to laikotarpio yra. Gerai tas, kad ne piesiniai, o realus modeliai.
Ir dar cia galima rasti daug apie mados istorija: http://community.liv...om/costumology/
Reikiamas laikotarpis tikrai yra, tik del skrybeliu nezinau.
Atsakyti
grama, pamirsau ir dar viena link'a
http://www.fashion-e...hats_184070.htm
Rezultata parodysi? 4u.gif
Atsakyti
grama, dar gali užmesti akį čia http://fashion.artyx...000/st024.shtml
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif . Jau kazkokia vizija baigiu susikurt biggrin.gif . Supratau, kad reiks rodyt, tik beda, kad tempai mano leti doh.gif , bandysim greitint mirksiukas.gif ir rodytis mirksiukas.gif .
Dar karta aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pagooglinau "Victorian fashion" tai visokiu groziu man parode:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ajai...kaip man tokie apredai grazu - nu tiesiog mada sutverta lelems smile.gif
Atsakyti
Jaučiu, kad ilgai su sava lėlyte truksiu, kol ją pabaigsiu (reik kojas keist, tai darbo dar prisidariau doh.gif ), tad neiškentus bent viršutinę dalį nufotkinau ax.gif (bet irgi nepabaigtą- o buvo belikę daugmaž tik megztuką susiūti ir plaukučius labiau patvarkyti doh.gif )
user posted imageuser posted image
Veidukas iš to pigaus (10Lt/kg) modelino iš "Senukų" ax.gif Nesikuklindama galėčiau pasakyti, jog visai neblogas išėjo cool.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 20 spalio 2009 - 19:53
Tei, oho bigsmile.gif !!! Jo cia ir atradai, nesuprantu kur as googlinau, kad nieko panasaus neradau doh.gif . Jau galvojau, kad nieko ner schmoll.gif . Aciu 4u.gif

jurvite , na tikrai grazus veidukas mirksiukas.gif
Atsakyti