QUOTE(MAKSA @ 2009 10 19, 22:45)
Vovere74 na ir saunuole kad bandai

mums eksperimentuot nereiks

taip idomu paskaityt apie tuos tavo eksperimentus

jeigu lelyciu tecnikos pilnai dar ir neivaldei tai uz eksperimentus tikrai galima medali kabint
Niu va, bent jau už nesąmones medalį gausiu

Irgi gerai - aš prisieksperimentuosiu tai nereiks kitoms

Rytoj kepsiu kitus karoliukus, žiūrėsiu ar visi kuriuos turiu tokie ištvermingi ...
Koks tasai livingdoll dulkių siurblys

Jau atrodo idealiai susitvarkiau stalą, aplink nė dulkytės, o kai pradedu lipdyt - pilna atsiranda visokių siūliukų smulkių ir kitokio šlamšto. Jau išbandžiau visokius drabužius, nu nuo visų susirenka pluoštelius, tiesiog atrodo, kad visi mano drabužiai - šeriasi

Dukrai daviau fimo soft iš tų mažų pakiukų tai anas išvis nesuvaldomas

Toks minkštas, kad tiesiog kaip ledai rankose tirpsta
Pasidariau pati sau atradimą, kad nereikia mažoms lėlytėms plonyčių mažyčių pirštukų lipdyt kaip didelėms - kiekvieno pirštelio išlipdyt taip, kad būtų ne krūvoj visi. Nes kad ir su folija viską paramsčiau tie pirštukai kepant susilankstė kaip patys norėjo

išliko tik viena rankytė kaip buvo daryta kuriai į delną daviau laikyt folijos "fakelą"

Rankas paramsčiau su folija padarius atitinkamą formą, bet anoji kažkodėl išslydo ir rankos įgavo tokią juokingą pozą

Pabandžiau pati taip savo rankas išlenkt, gaunasi, bet tik man, aš neveltui daug metų ant parketo matyt sukausi

maniškiui nepavyko taip rankų išriest
Žodžiu - pirmyn vovere, tik pirmyn, gal kada nors ir tau pavyks