Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Belieka tik aikčioti notworthy.gif , nes kiekviena lėlytė - perliukas clap_1.gif clap_1.gif , rūbai aplamai visos detalės be žodžių, iš ko plaukai padaryti ir kokio dydžio lėlė, Tei ?
Atsakyti
Na, Tei, ka galima pasakyti, kai tu tokias leles pradedi rodyti... Kai pamaciau sapnu pardaveja man jau tuomet nugara pasiurpo, bet pagalvojau, gal cia koks fuksas... O dabar vel toks darbas... NEREALU !!! Kaip tu taip sugebi su kiekvienu darbu toki progresa pasiekti. Na zodziu, prasau mane isirasyti i savo gerbeju rata... smile.gif pavydu beziurint, net pilva suka biggrin.gif
Apie atlikima nera ka sneketi - tikrai neitiketinas kruopstumas ir tt, bet mane ir pati mintis papirko... blink.gif thumbup.gif
Nu jau manau supratai, kad lenkiuosi iki zemes wub.gif
Atsakyti
Ugio 36,5 cm., Plaukai šilkas (pluoštas vėlimui).
va su kauke smile.gif :
user posted image

tik siek tiek ranka deformuota, nes nepritaikyta tos kaukes taip laikyt ax.gif
Atsakyti
vovere, mano folija is abieju pusiu vienoda. Man labiau patinka kepama mase,labiau formavimui pasiduoda. Dziustanti mase man nelimpa,man nesmagu su ja dirbt.
tei, labai simpatiska lelyte,grazus plaukuciai ir dailus rubelis!
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 09 21, 14:50)
Ugio 36,5 cm., Plaukai šilkas (pluoštas vėlimui).
va su kauke smile.gif :
tik siek tiek ranka deformuota, nes nepritaikyta tos kaukes taip laikyt  ax.gif

Tei, kaip tu plaukus klijuoji?
Ir dar siek tiek apie pati pluosta - cia tas pats, kur galima nusipirkti tarkim vilnosfabrikas? ar kazkoks specialus? Nes as kur buvau nusipirkus, tai man labai jis pesiojosi ir seresi - tik perbrauki ranka ir tumulas nuo sruogos atsiskyres jau...
Tai va - jei apie tuos plaukus parasytum, butu super (ar sruogelem klijuoji, ar siuvi perkuka kazkaip), gal foto turi?
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 09 21, 15:00)
Tei, kaip tu plaukus klijuoji?
Ir dar siek tiek apie pati pluosta - cia tas pats, kur galima nusipirkti tarkim vilnosfabrikas? ar kazkoks specialus? Nes as kur buvau nusipirkus, tai man labai jis pesiojosi ir seresi - tik perbrauki ranka ir tumulas nuo sruogos atsiskyres jau...
Tai va - jei apie tuos plaukus parasytum, butu super (ar sruogelem klijuoji, ar siuvi perkuka kazkaip), gal foto turi?

aha tie patys. As juos atsikirpau gabala ir pesiojau tol kol nebesipesiojo. (imi gabala uz abieju galu ir trauki, vel sudedi ir vel traukia.) Tada viena gala pakirpau kad lygus butu ir po sruogele klijavau aplinka galva puslankiais pradedant nuo pakausio apacios ir baigiant virsugalviu. Po to dar patampiau galus kad kas like nusipestu. Kadangi mano leles sukuosena supinta i kasa, tai nieks ten nesipesioja. Aisku jei lele palaidais plaukais tikriausiai pesiotusi dar siek tiek.
O puku tai kol dirbau aisku buvo pilnas kambarys ir rubai biggrin.gif ...ale ko tik del meno nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 21 rugsėjo 2009 - 14:10
Tei, labai įspūdinga- ir idėja, ir atlikimas- SUPER thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 09 21, 15:10)
aha tie patys. As juos atsikirpau gabala ir pesiojau tol kol nebesipesiojo. (imi gabala uz abieju galu ir trauki, vel sudedi ir vel traukia.) Tada viena gala pakirpau kad lygus butu ir po sruogele klijavau aplinka galva puslankiais pradedant nuo pakausio apacios ir baigiant virsugalviu. Po to dar patampiau galus kad kas like nusipestu. Kadangi mano leles sukuosena supinta i kasa, tai nieks ten nesipesioja. Aisku jei lele palaidais plaukais tikriausiai pesiotusi dar siek tiek.
O puku tai kol dirbau aisku buvo pilnas kambarys ir rubai  biggrin.gif  ...ale ko tik del meno nepadarysi  biggrin.gif

Nu cia aisku klausimas gal kiek asmeniskas, bet pagal eskizus itariu, kad su daile esi turejus kazka bendro. Gal kazka su menais dirbi?
Ir nesakyk, kad suknele siuvinejai rankomis?
Kaip mane zudo tos detales doh.gif , as visiskai neturiu joms fantazijos... smile.gif del to jauciu gilia pagarba tiems, kas sugeba mini darbelius visokiausius daryt... notworthy.gif
Va dar norejau paklausti - ta juostele ant veido su lipalu klijavai? Jauciu uzsiknisimas juodas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marquise: 21 rugsėjo 2009 - 14:18
QUOTE(Marquise @ 2009 09 21, 15:17)
Nu cia aisku klausimas gal kiek asmeniskas, bet pagal eskizus itariu, kad su daile esi turejus kazka bendro. Gal kazka su menais dirbi?
Ir nesakyk, kad suknele siuvinejai rankomis?
Kaip mane zudo tos detales  doh.gif , as visiskai neturiu joms fantazijos... smile.gif del to jauciu gilia pagarba tiems, kas sugeba mini darbelius visokiausius daryt...  notworthy.gif
Va dar norejau paklausti - ta juostele ant veido su lipalu klijavai? Jauciu uzsiknisimas juodas...

ai siaip as nuo vaikystes paisau smile.gif Studijavau Kauno kolegijoj menu fakultete, dirbau interjero, po to reklamos dizainere, o dabar darau leles ir galvoju jog tai pats teisingiausias uzsiemimas is visu lyg siol turetu. smile.gif (uj nekenciu reklamos mad.gif )
O krapstymasis cia mano silpnybe - vaikystej darydavau mazycius zmogeliukus is vielos ir plastelino ir jiems baldelius is degtuku. biggrin.gif

suknele siuvinejau rankomis "auksiniais siulais" (ziauru buvo). O ant veido/kaukes ten siulai klijuoti lipalu. Na uzsiknisimas ne didesnis nei visa kita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 09 21, 15:29)
ai siaip as nuo vaikystes paisau smile.gif Studijavau Kauno kolegijoj menu fakultete, dirbau interjero, po to reklamos dizainere, o dabar darau leles ir galvoju jog tai pats teisingiausias uzsiemimas is visu lyg siol turetu. smile.gif (uj nekenciu reklamos  mad.gif )
O krapstymasis cia mano silpnybe - vaikystej darydavau mazycius zmogeliukus is vielos ir plastelino ir jiems baldelius is degtuku.  biggrin.gif

suknele siuvinejau rankomis "auksiniais siulais" (ziauru buvo). O ant veido/kaukes ten siulai klijuoti lipalu. Na uzsiknisimas ne didesnis nei visa kita  lotuliukas.gif

Na del to veiklos teisingumo, tai labai tave suprantu, ka turi galvoje, nes tikrai uzburiantis uzsiemimas ax.gif
Ir dar kaip faina, kai taip graziai gaunasi wink.gif
Atsakyti
[quote=Tei,2009 09 21, 14:18]
rodaus su paskutiniu darbeliu - Kauke

Tei,nesiliauji stebint nei savo isradingumu,nei fantazija,viskas ka pasakyciau butu banalu smile.gif nu klaaas!!!
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 09 21, 14:59)
vovere, mano folija is abieju pusiu vienoda. Man labiau patinka kepama mase,labiau formavimui pasiduoda. Dziustanti mase man nelimpa,man nesmagu su ja dirbt.

Aš vis pasižiūriu į tą LivingDoll ir taip niežti nagai pabandyt biggrin.gif Bet nenoriu net pradėt kol nepabaigiau tos kankintojos su kuria dabar naktimis laiką prie stalo leidžiu doh.gif Minčių turiu galvoj tai oho ho, kad tik bent mažą dalelytę jų pavyktų realizuoti ax.gif Nes neužtenka vien matyti kokio noriu rezultato, dar reik sumastyt kaip tai padaryt doh.gif Čia pas mane kambaryje tiesiog kažkoks bandymų poligonas visai netyčia atsirado lotuliukas.gif Gaila tik, kad maniškis ne prie staliaus darbų, jam su kitais dalykais geriau sekasi, o vat kaip varžtą man į lentą įsisukt - teks pačiai galvot lotuliukas.gif

Turiu vėl klausimėlį ax.gif Jau išsiaiškinom, kad kepti galima su viela ir folija viduje, o kaip su karoliukais? Na tais paprastais karoliams skirtais, tokie alia perlo spalvos. Kaip suprantu jie iš plastiko? Galima kepti?
Atsakyti