QUOTE(4lina @ 2009 10 15, 15:30)
*As parodziau visas, si - sestoji

Pirma padariau kursuose pernai lapkriti, jei neklystu. Po to buvo pertrauka iki geguzes menesio. O veliau po lele i menesi "kepu"

Ir ka man daryt, jei matau savo klaidas ir zinau kaip jas istaisyt?

Na, nekartoti gi ju iki begalybes!
**Gi kiekvienas zmogus turi savo braiza.
Rasai, kad po laiko klaidas pamatai. Zinai koks zodis siame sakiny svarbiausias? PAMATAI! O tai reiskia, kad nekartosi ir kita lele bus dar grazesne!
***Kuom gi tau padeti su tuo stovu? Ar tik toje vietoje, kur viela is kojyciu islenda lenkiasi, ar ir per pacias kojas? Jei tik apacioje, tai gal pabandyk isgrezti kokias skylutes ir papildomai vos ne ant vinies statyt?
****O tarp kitko, teko skaityt, kad ir uzkepama plastika sekmingai slifuoja-poliruoja, gal verta pabandyt?
*****Tarp kitko, merginos, as cia naujoke, tai ir nezinau. O jus nesusibegat retkarciais realiai susitikt? Zinau, kad visos is skirtingu miestu esam, bet vis gi... Gal kartais idomu ir naudinga butu pasimatyt, papletkavot, kavos kartu atsigert?
*

Niu nieko sau

Va taip mokėdama gal ir aš tada būčiau sau tokia reikli kaip tu
**Niu pamatau tas klaidas, bet ne visada žinau kaip daryti, kad jų nebūtų ar kaip jas ištaisyt

Tai kartojasi kai kurios klaidos
***Ta viela lankstosi apačioj, kojos beveik nesilanksto. Aš jau irgi galvojau ant vinių ją statyt
****Skaičiau ir aš, bet kiek supratau tai daro dar nekepus

Nes iškepus tai labai braižosi ir lieka žymės, nebent poliruoti kažkaip...
*****Smagu būtų aišku, dar ir lėlytes gyvai pamatyt. Bet kaip Mimo sakė - visos labai jau išsibarstę. Aš vat net nežinau kas mano krašte gyvena?

Norėjau pas kokią lėlininkę į kursus, pasimokyt, bet niekas neatsiliepė šiame regione
QUOTE(mimo @ 2009 10 15, 15:53)
*
4lina, manau esi per daug savikritiska. Negiriu todel,kad girciau,o todel,kad man si lelyte is tiesu grazi. Gal ir tu po kiek laiko i ja kitomis akimis paziuresi.
**
Vovere, depresavima baigt, lele parodyt-sagom mars!
*
**

Niu aš nedepresuoju, ne. Gyvenime daugiau dalykų yra kurie galvos skausmą kelia

Tiesiog sakau kaip matau. Niu juk ne kiekvienam duota, nors ir labai norisi. Va kad ir pas mus darbe buvo kolegė kuri visiškai nebuvo patenkinta darbu, žiūrėjo į jį labai nemeiliai, o darbas jai ėjosi kaip pats savaime, viskas sekėsi nuostabiai jai to net nenorint. O kolega vyrukas stengėsi kaip įmanydamas, darbas jam labai patiko ir jis juo tiesiog gyveno, bet nesisekė nors pasiusk

Nu nesutvertas tam darbui ir viskas. Nesakau, kad nesistengia kitos ir savaime joms išeina, bet tiesiog vat išeina lengviau ir profesionaliau, o kitas stengiasi gal labiau, bet trūksta kažko ir pažiūrėjus rezultatą atrodo, kad darbas darytas atmestinai, be kruopštumo ir pan. Taip jau būna, juk negali visi būti gabūs.