Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

QUOTE(4lina @ 2009 10 14, 20:57)
.... Tiesiog norejosi anatomiskai teisingo veido, neissiskirianciu bruozu. Gerai jei pavyko.
vovere74, as pasitaisysiu  4u.gif  blush2.gif Kita karta pagrindine desiu tiesiai cia, o i detales duosiu link'us, OK?  blush2.gif  Nenorejau ju mazinti, nes ir pati megstu akis paganyti, po kruopelyte apziureti kiekviena detale.

Labai pavyko bigsmile.gif
Ok, sutarėm mirksiukas.gif
Atsakyti
4lina labai simpatina ponicka, kazkuo tais mano mociute labai primena....

o su sviesa nuotraukose pagal mane nera blogai, tik butinai reikia koki vatmano lapa kaip fona pakist wink.gif
Atsakyti
4lina, pirmiausia, aciu uz fotografinius patarimus! Pasirodo,kiek daug reikia zinot! As dariau viska atvirksciai,nei Tei ir tu papasakojot doh.gif Tikiuosi,kad pasinaudojus jusu patarimais,pavyks geresnes nuotraukeles.
O lelyte-tai labai grazi nors sakei,kad be idejos. Man labai patinka 20-30 metu stilius. Pavydziu kruopstumo ir fantazijos siunant ir siuvinejant rubelius. Ridikiulis is viso ledinis thumbup.gif ...idomu,kas jo viduje? g.gif Sukritikuociau tik skrybelaites spalva,nors ji absoliuciai tinka prie bendros spalvines paletes, bet visgi truputeli nublanksta sviesiuose plaukuciuose. Manau,kad pora tonu tamsesne butu labiau tikusi. Bet tai tik mano nuomone. O lelyte nuostabi-silta, svelni, charakteringa 4u.gif
Atsakyti
4lina, labai grazi lele. jau koks kruopstumas! stovelis nerealiai puikiai dera prie leles. tiesiog nuostabiai padeda sukurt nuotaika... 4u.gif ir puiki ideja ka galima padaryt is gipso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mju_mju: 14 spalio 2009 - 21:53
Fantastiška lėlė! wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man patinka! bigsmile.gif Veidukas koks! Va čia tai lėlė. Nuostabi! Super viskas thumbup.gif Ir apranga gera bigsmile.gif (bet visada labiausiai į veidą kreipiu dėmesį. O šis- vienu žodžiu, puikus 4u.gif )
Tuoj parodysiu ir savąją. Nedaug beliko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 14 spalio 2009 - 22:47
Tei, mimo, mju_mju, jurvite - Aciu! 4u.gif
QUOTE(Tei @ 2009 10 14, 23:12)
o su sviesa nuotraukose pagal mane nera blogai, tik butinai reikia koki vatmano lapa kaip fona pakist wink.gif

Sutinku smile.gif Tik laiko turejau 15 min ir pietums ir fotosesijai biggrin.gif Ziauriausia, kad 3 valandos vakare, kai buvo ir vatmanas, ir asistentai, ir trikojis ir viskas teisinga - nuejo per niek. verysad.gif O kodel sakau, kad sviesos mazoka, tai labai jau neryskios nuotraukos gavosi, grudetos. Padidinus labai foto brokas isryskeja verysad.gif
mimo, goss.gif man ji aplamai i pabaiga pradejo visiskai nebepatikti g.gif Pradejau matyti tik trukumus.
jurvite, laukiam, laukiam... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(4lina @ 2009 10 15, 08:40)
...man ji aplamai i pabaiga pradejo visiskai nebepatikti  g.gif Pradejau matyti tik trukumus.

g.gif Gal pasidalintum ir su mumis tais trūkumais? Aš vis žiūriu, žiūriu ir nematau jų, aišku pats sau visada kritiškesnis esi, bet ir šiaip ne bet kuris tokią lėlę padarytų.
Kai pats nematai klaidų, atrodo, kad jų gal ir nėra, o kai kažkas pirštu baksteli tada ir pamatai. Lygiai taip pat ir kito darbuose gali nematyt kol kas nors nepasako. O juk geriau mokytis iš svetimų klaidų nei savų biggrin.gif
Atsakyti
Hm... g.gif Pabandysiu panarplioti.
Poza. Atramine koja turetu buti tiesesne. Bet kojos islipdytos biski virs kelio, pataisyti nebegaliu. Dabar ji atrodo lyg biskuti pritupusi. Neaiskus kontrapostas (peciu ir klubu pasvyrimas, kai stovima ant vienos kojos). Kol viela lanksciau, atrode viskas OK, o kai po drabuziais kunas pasislepe, nieko neliko. Ir kojos lyg be raumenu.
Veidas nesimetriskas, ypac akiu obuoliai.
Sukneles apacia per daug "stovinti" lanku, o sukneles audinys galetu buti labiau "pavarges". Persistengiau su karoliukais, nereikejo ju naudoti ir ant sukneles, ir ant svarkelio rankoviu. Ir per daug, ir reikejo mazesnio dydzio rasti, gal is viso be skyluciu.
Azurine juostele ant svarkelio per kieta, ziurisi atskirai nuo svarkelio. Paties svarkelio klostes nepatinka kaip guli.
Bateliu spalva biski iskrenta is konteksto. Ir patys bateliai biski kreivom rankom padaryti. ax.gif Tiesa, neseniai diskutavot is ko pagaminti pada? Pas mane is kartono, dazyto akrilu.
Pirstuku islenkimai ne per sanarius, "manikiuras" apkramtytas ant kai kuriu pirsteliu.
Pedkelnes storokos
Prasoviau su tvirtinimo skylutem ant pagrindo, reikejo kokiu 1 cm patraukti atgal. Pats pagrindas pagamintas skubotai, netinka prie idejos. Reikejo grindu, ar saligatvio imitacijos, bet jau buvau pavargusi nuo jos, norejosi greiciau uzbaigt.
Na stai. Pagrindiniai dalykai lyg sie... Kas turite ka pridurti - prasom! 4u.gif Bus i nauda ir man ir visiem.
Atsakyti
QUOTE(4lina @ 2009 10 15, 13:57)
Hm... g.gif  Pabandysiu panarplioti.
...

Labai jau aukštus reikalavimus sau išsikėlusi g.gif Kelinta čia lėlė? Iš viso, ne tik su pavykusiomis ir viešai rodomomis, o bendrai?
Su kai kuriais niuansais sutikčiau, bet dauguma sakyčiau jau skonio reikalas, ne techninės klaidos. O dėl skonio kaip sakoma - nesiginčijama.
Tobulų darbų išvis nebūna, kad ir koks profesionalus darbas ir techniškai ir mintimi - vis tiek rasis kas pasakys vieną kitą pastabą. Aišku tobulėti, siekti ir stengtis reikia, bet pernelyg didelis noras padaryti tobulai - irgi jau kraštutinumas.
Man pačiai, vienintelis dalykas kuris užkliuvo tai pėdkelnės. Iš pirmo žvilgsnio pasirodė, kad kojos gumbuotos, tik padidintoj nuotraukoj pamačiau, kad pėdkelnės raštuotos doh.gif

Aš savo lėlę jau baigiau, beliko stovelis, bet niekaip nesugalvoju kaip padaryt, kad lėlė nevistu su visu stoveliu doh.gif Vielos atrodė gan kietos kai karkasą dariau, o dabar jos lankstosi į visas puses, na tos kur iš padų išlindę, kad į stovelį įmontuot. Taigi iš jų jokios naudos doh.gif Galvoju gal net nerodyt savosios ax.gif Ypač po tokio kaip tavo darbo ir tokių jos "trūkumų" manoji vėl atrodys kaip vaikiška keverzonė... Aš niekaip negaliu atsistebėti tokiais darbais kaip tavo ar kitų, kurie atrodo nepriekaištingai atlikti ir žmogaus kuris tuo užsiima visai dar neilgai. Jau ne vieną mačiau darbą kur sakoma - mano pirmoji, o atrodo taip lyg žmogus jau kelis metus lėles darytų g.gif Nežinau ko trūksta - kantrybės, smulkmeniškumo, krapštukinimosi atrodo pakanka, bet vis tiek nesigauna kaip noriu. Skaičiau, kad kitos galvą išlipdo per dieną, rankas per dieną, kojas taip pat ir pan. Aš vien galvą vos ne savaitę minkau ir vis tiek kaip iš Picaso paveikslo doh.gif O apie rūbus išvis nekalbu doh.gif Siūt visiškai nemoku ir nesuvokiu kaip drabužėlius galima pasiūti ant lėlės ir dar rankomis siuvant, kad siūlės kaip mašina siūtos atrodo blink.gif Mano dabartinė, ta kurią dabar jau baigiau, tai nauju būdu daryta, pirmoji iš kepamos medžiagos lipdyta, tai vėl kitaip pats procesas daromas. Užsimiršau, kad švitrint nebegalima bus, todėl pagal seną įpratimą palikau nelygumų doh.gif Pirštai kepant kažkodėl kitaip išsilankstė nei buvau aš padarius g.gif Įdomiausiai, kad vat ir veidą dariau vėl apsikrovus anatomijos pavyzdžiais, jau taip stengiausi atrodė - vau pavyko, gerai atrodo, o dabar žiūriu į ją ir galvoju - Dieve Dieve, na ir kas tu per padaras? Kažkodėl po laiko tik klaidas pamatau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 15, 15:42)
Labai jau aukštus reikalavimus sau išsikėlusi g.gif  Kelinta čia lėlė? Iš viso, ne tik su pavykusiomis ir viešai rodomomis, o bendrai?

As parodziau visas, si - sestoji blush2.gif Pirma padariau kursuose pernai lapkriti, jei neklystu. Po to buvo pertrauka iki geguzes menesio. O veliau po lele i menesi "kepu" biggrin.gif Ir ka man daryt, jei matau savo klaidas ir zinau kaip jas istaisyt? doh.gif Na, nekartoti gi ju iki begalybes!

QUOTE(vovere74 @ 2009 10 15, 15:42)
Aš savo lėlę jau baigiau, ...  Galvoju gal net nerodyt savosios ax.gif 

Rodyt, rodyt! Butinai rodyt. Ir kas cia per niuri savikritika, a? Nosi aukstyn! Negraziu leliu nebuna! mirksiukas.gif I jas visas sudeta daug meiles ir silumos. Jos visos skirtingos ir tai yra puiku! Gi kiekvienas zmogus turi savo braiza.
Rasai, kad po laiko klaidas pamatai. Zinai koks zodis siame sakiny svarbiausias? PAMATAI! O tai reiskia, kad nekartosi ir kita lele bus dar grazesne!
Kuom gi tau padeti su tuo stovu? Ar tik toje vietoje, kur viela is kojyciu islenda lenkiasi, ar ir per pacias kojas? Jei tik apacioje, tai gal pabandyk isgrezti kokias skylutes ir papildomai vos ne ant vinies statyt?
O tarp kitko, teko skaityt, kad ir uzkepama plastika sekmingai slifuoja-poliruoja, gal verta pabandyt?
Tarp kitko, merginos, as cia naujoke, tai ir nezinau. O jus nesusibegat retkarciais realiai susitikt? Zinau, kad visos is skirtingu miestu esam, bet vis gi... Gal kartais idomu ir naudinga butu pasimatyt, papletkavot, kavos kartu atsigert? drinks_cheers.gif
Atsakyti
4lina, manau esi per daug savikritiska. Tu ziurek ne i kiekviena detale atskirai ir kabinekis prie jos,o i bendra vaizda. Mano nuomone, nei tu karoliuku per daug, nei jie per dideli, nei juostele per kieta,o paltuko rauksles man paltuke labiausiai patinka. Negiriu todel,kad girciau,o todel,kad man si lelyte is tiesu grazi. Gal ir tu po kiek laiko i ja kitomis akimis paziuresi.
O mergaites nesusibega,nes dauguma po visa Lietuva ir truputeli toliau ax.gif issibarsciusios.
Vovere, depresavima baigt, lele parodyt-sagom mars! lotuliukas.gif Manau,kad vienos talentingos is prigimties ir joms visokie meniski darbeliai greitai ir lengvai gimsta.Kitoms reikia ideti labai daug darbo ir laiko,kad bent priartetu prie to. Vat as nors kiek besistengciau-mano ir 30ta lele neatrodys kaip pas 4lina,tei ar yyla ar kitas talentingas mergaites. Bet vistiek su kiekviena lelyte truputeli patobulejam. Pasiziurek i savo pirma ir paskutine leles-juk tavo pazanga akivaizdi. As kai palyginu savo pirma ir paskutine-irgi matau pazanga.

Dar turiu klausimeli-gal teko jums kazkur pasiskaitinet apie neteisingu proporciju leles? O gal net kokia nuoroda galite pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(4lina @ 2009 10 15, 15:30)
*As parodziau visas, si - sestoji  blush2.gif Pirma padariau kursuose pernai lapkriti, jei neklystu. Po to buvo pertrauka iki geguzes menesio. O veliau po lele i menesi "kepu" biggrin.gif Ir ka man daryt, jei matau savo klaidas ir zinau kaip jas istaisyt?  doh.gif  Na, nekartoti gi ju iki begalybes!

**Gi kiekvienas zmogus turi savo braiza.
Rasai, kad po laiko klaidas pamatai. Zinai koks zodis siame sakiny svarbiausias? PAMATAI! O tai reiskia, kad nekartosi ir kita lele bus dar grazesne!

***Kuom gi tau padeti su tuo stovu? Ar tik toje vietoje, kur viela is kojyciu islenda lenkiasi, ar ir per pacias kojas? Jei tik apacioje, tai gal pabandyk isgrezti kokias skylutes ir papildomai vos ne ant vinies statyt?

****O tarp kitko, teko skaityt, kad ir uzkepama plastika sekmingai slifuoja-poliruoja, gal verta pabandyt?

*****Tarp kitko, merginos, as cia naujoke, tai ir nezinau. O jus nesusibegat retkarciais realiai susitikt? Zinau, kad visos is skirtingu miestu esam, bet vis gi... Gal kartais idomu ir naudinga butu pasimatyt, papletkavot, kavos kartu atsigert?  drinks_cheers.gif

* blink.gif Niu nieko sau bigsmile.gif Va taip mokėdama gal ir aš tada būčiau sau tokia reikli kaip tu biggrin.gif

**Niu pamatau tas klaidas, bet ne visada žinau kaip daryti, kad jų nebūtų ar kaip jas ištaisyt doh.gif Tai kartojasi kai kurios klaidos doh.gif

***Ta viela lankstosi apačioj, kojos beveik nesilanksto. Aš jau irgi galvojau ant vinių ją statyt g.gif

****Skaičiau ir aš, bet kiek supratau tai daro dar nekepus g.gif Nes iškepus tai labai braižosi ir lieka žymės, nebent poliruoti kažkaip...

*****Smagu būtų aišku, dar ir lėlytes gyvai pamatyt. Bet kaip Mimo sakė - visos labai jau išsibarstę. Aš vat net nežinau kas mano krašte gyvena? g.gif Norėjau pas kokią lėlininkę į kursus, pasimokyt, bet niekas neatsiliepė šiame regione verysad.gif

QUOTE(mimo @ 2009 10 15, 15:53)
*4lina, manau esi per daug savikritiska. Negiriu todel,kad girciau,o todel,kad man si lelyte is tiesu grazi. Gal ir tu po kiek laiko i ja kitomis akimis paziuresi.

**Vovere, depresavima baigt, lele parodyt-sagom mars! 

* drinks_cheers.gif

** blush2.gif Niu aš nedepresuoju, ne. Gyvenime daugiau dalykų yra kurie galvos skausmą kelia lotuliukas.gif Tiesiog sakau kaip matau. Niu juk ne kiekvienam duota, nors ir labai norisi. Va kad ir pas mus darbe buvo kolegė kuri visiškai nebuvo patenkinta darbu, žiūrėjo į jį labai nemeiliai, o darbas jai ėjosi kaip pats savaime, viskas sekėsi nuostabiai jai to net nenorint. O kolega vyrukas stengėsi kaip įmanydamas, darbas jam labai patiko ir jis juo tiesiog gyveno, bet nesisekė nors pasiusk doh.gif Nu nesutvertas tam darbui ir viskas. Nesakau, kad nesistengia kitos ir savaime joms išeina, bet tiesiog vat išeina lengviau ir profesionaliau, o kitas stengiasi gal labiau, bet trūksta kažko ir pažiūrėjus rezultatą atrodo, kad darbas darytas atmestinai, be kruopštumo ir pan. Taip jau būna, juk negali visi būti gabūs.
Atsakyti