man tai yylos nuorodoje leles nuostabios (ypac tos kur stovi ant pjedestalo, tos truputi stilizuotu formu) zaviuosi tokiais darbais kai yra iseinama is realybes (nebutinai visiskai) ir tokiu budu isreiskiamas zmogaus individualus poziuris i pasauli...cia prisiminiau mimo skudurinukes
jos tokios savotiskos, tokios per mimo matymo prizme perejusios.

Valioo! As apsilankiau leliu parodoje Kedainiuose
Buvo kur akis paganyti ! Kadangi jau buvo nemazai nuotrauku, tai as tik keleta iskabinau. Bet gal bus kam nors idomu
http://www.flickr.co...eted=3997966129

Buvo kur akis paganyti ! Kadangi jau buvo nemazai nuotrauku, tai as tik keleta iskabinau. Bet gal bus kam nors idomu

http://www.flickr.co...eted=3997966129

masania,aciu uz fotoreportazeli
Mazumele pavydziu tau.Ir as noreciau leliu parodoje apsilankyti.
mju- kad jau taip graziai pagyrei-tai prisipazinsiu,kad mano skudurinukes nors ir mano siutos,bet pati ideja nera mano
As internete panasias pamaciau,pasidariau iskarpas ir pasisiuvau...Nenoriu savintis svetimos idejos.Bet vistiek smagu,kad tau taip pat patinka tai,ka as jose atradau

mju- kad jau taip graziai pagyrei-tai prisipazinsiu,kad mano skudurinukes nors ir mano siutos,bet pati ideja nera mano

mimo - as pati sau pavydziu
Netiketai taip atsirado galimybe nuvaziuoti
Labai naudinga pamatyti gyvai, nes nuotraukuose visai kitaip atrodo, gyvai - ispudingiau!
O del skudurinukiu - tai maza techniskai atlikti tam tikras operacijas, svarbu ikvepti gyvybe! O tai jau tokie subtylus, neapciuopiami dalykai

Labai naudinga pamatyti gyvai, nes nuotraukuose visai kitaip atrodo, gyvai - ispudingiau!
O del skudurinukiu - tai maza techniskai atlikti tam tikras operacijas, svarbu ikvepti gyvybe! O tai jau tokie subtylus, neapciuopiami dalykai

Šio bei to ieškodama, atradau labai gerą albumą su fnatastiškai gražiomis medžiaginėmis lėlytėmis
:
http://picasaweb.google.lt/kiokoyuki
Kiek mačiau, tai lėlių schemų yra keliuose paskutiniuose albumėliuose... tačiau ten neasidėtinga. Reik tik pažiūrėt kur kokios siūlės ir pamėgint pasigamint savomis rankomis.

http://picasaweb.google.lt/kiokoyuki
Kiek mačiau, tai lėlių schemų yra keliuose paskutiniuose albumėliuose... tačiau ten neasidėtinga. Reik tik pažiūrėt kur kokios siūlės ir pamėgint pasigamint savomis rankomis.

jurvite, aciu
Daug graziu dalykeliu radau.

nauja, dziaugiuosi,kad nuoroda tau naudinga 
Keistai ramu forume-ar tik nepridygs nauju grazuoliu, kaip grybu po lietaus?
As jau ipusejau savo treciaja is dar nepademonstruotu....vis dar laukiu plauku is ebay
Bijau,kad bus mane apknise. Kaip jums, mergaites, sekasi darbuotis?Kada pasirodysit?

As jau ipusejau savo treciaja is dar nepademonstruotu....vis dar laukiu plauku is ebay

QUOTE(mimo @ 2009 10 12, 22:07)
nauja, dziaugiuosi,kad nuoroda tau naudinga 
Bijau,kad bus mane apknise. Kaip jums, mergaites, sekasi darbuotis?Kada pasirodysit?

Trečią iį dar nerodytų?

O kokius plaukus užsisakei? Ar apsimoka siųstis? Aš tai galvoju iš kur gaut LivingDoll masės

Aš tai po truputį baiginėju vieną lėlę, bet neskubu, nenoriu pabaigt

Voveryt, kazin ar visoms ant smugio seveliura suraitysiu-prisigalvojau visokiu mandrybiu
,o gausis turbut kaip visada
As viska is vokisko ebay siunciuosi(imesiu i privata nuorodele,kad neprispaminciau). Net ir plaukucius ten radau. Katik gavau zinute,kad neapmove manes ir iki savaites pabaigos atkeliaus jie.

As viska is vokisko ebay siunciuosi(imesiu i privata nuorodele,kad neprispaminciau). Net ir plaukucius ten radau. Katik gavau zinute,kad neapmove manes ir iki savaites pabaigos atkeliaus jie.
QUOTE(mimo @ 2009 10 12, 23:28)
Voveryt, kazin ar visoms ant smugio seveliura suraitysiu-prisigalvojau visokiu mandrybiu
,o gausis turbut kaip visada

Aš vokiškai nesuprantu, tai tik į anglų kalba ebay lendu ir tai visko ten nesuprantu, prašau saviškio vertėjaut

QUOTE(mimo @ 2009 10 12, 23:07)
Kaip jums, mergaites, sekasi darbuotis?Kada pasirodysit?

Kaip jums, mergaites, sekasi darbuotis?Kada pasirodysit?
Ale, mimo, gerą nuojautą turi

O dar pavadinimo nesugalvoju

Ai, ir dar apie plaukus čia buvo kalba...

QUOTE(mimo @ 2009 10 12, 23:07)
savo treciaja is dar nepademonstruotu
Tai gal ... nors tas dvi parodytum?

4lina, jetau tempk mums savo grozi ir su neisdziuvusiu gipsu!Kaip as svetimu leliu pasiilgau
I savo nebegaliu ziuret. Vat ir nesirodau,nes jos beplaukes...jau dvi savaites laukiu kol plaukai ateis
Dar neteko isbandyt butent lelems skirtu,labai norejau isbandyti. Tikra tiesa-plaukams galima ivairias medziagas panaudoti. Va as vienai toki zaisliuka-zveruka sumeistravau ir kailiuka is vatos padariau. Man labai patiko
Kadangi fotografavima paminejai-tai norejau paklausti,kaip savo lelytes fotografuoji? Kas svarbu fotografuojant? Kokiu fotoaparatu paveiksluoji?
As su savo muiline niekaip neisgaunu is leles jos dvasios (!?). Nuotraukose leles visai kitokios nei tikroveje. Zinau,kad ir su muilinemis galima graziai nupaveiksluoti,bet kame,tsakant, suo pakastas?

I savo nebegaliu ziuret. Vat ir nesirodau,nes jos beplaukes...jau dvi savaites laukiu kol plaukai ateis

Kadangi fotografavima paminejai-tai norejau paklausti,kaip savo lelytes fotografuoji? Kas svarbu fotografuojant? Kokiu fotoaparatu paveiksluoji?
As su savo muiline niekaip neisgaunu is leles jos dvasios (!?). Nuotraukose leles visai kitokios nei tikroveje. Zinau,kad ir su muilinemis galima graziai nupaveiksluoti,bet kame,tsakant, suo pakastas?