Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Ideja su medziagyte padukui drinks_cheers.gif thumbup.gif Naujos lelytes padukus nuplesiu ir desiu medziagele.
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 09 21, 14:18)
rodaus su paskutiniu darbeliu - Kauke

daugiau cia

Be amo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 10 09, 10:09)
Vovere, nezinau kaip ten atrodo tavo odele, bet as pvz, perku is humanos tokias odines striukes. ju buna visokiu spalvu ir buna pasitaiko labai plonytes odos. etiketeje paprastai raso "Suede". tos striukes bateliams uztektu turbut pusei gyvenimo  biggrin.gif  ir odele tokia labai tampri ir elastinga, tiesiog parduotuvej apciupinet reikia. ai tiesa, tos striukes paprastai buna isverstos zomsine puse i virsu, taciau kita puse (uzsiuta pamusalu) turetu but  lygi.

is batsiuviu, manau nieko pirkti neverta, nes lelems visko reikia kurkas mazesnio mastelio, tiesiog reikia atrasti panasiai atrodancias medziagas kaip realybeje. kaip Tei sako vietoj pado gali naudot plona audini.

Niu pas mus tokių parduotuvių nėra, bet esu nusipirkusi visokių spalvų odos atraižėlių. Tik storoka ji man, tai ir sakau, kad tą zomšą iš vidaus reik išimt ir bus plonesnė. Šiaip juk batelius nebūtina vien iš odos daryt biggrin.gif Galima juk ir iš įvairiausių medžiagų, tik reik mokytis.
O dėl batsiuvių tai aš turiu omenį tą padelį kur kala ar klijuoja, mano dukros šokių batelius taisė tai labai ploną jį uždėjo, žiūriu, kad net lėlėms tiktų, natūraliai atrodytų biggrin.gif

QUOTE(mimo @ 2009 10 09, 11:09)
Ideja su medziagyte padukui drinks_cheers.gif  thumbup.gif Naujos lelytes padukus nuplesiu ir desiu medziagele.

O kodėl nuplėši? unsure.gif Negražiai gavosi?
Atsakyti
Vovere, kaip cia pasakius...puse bedos gavosi,bet vistiek ne tai,ko noreciau. Manau,kad su medziagele graziau butu. Jei visgi su medziaga negraziai gausis-tai priklijuosiu vel odini:) Beja, as lelems batukus siunu is odinio sijono biggrin.gif Odyte labai elastiska ir plona.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 10 09, 14:04)
Vovere, kaip cia pasakius...puse bedos gavosi,bet vistiek ne tai,ko noreciau. Manau,kad su medziagele graziau butu. Jei visgi su medziaga negraziai gausis-tai priklijuosiu vel odini:) Beja, as lelems batukus siunu is odinio sijono biggrin.gif Odyte labai elastiska ir plona.

Niu taip, viskas kas tinkama lėlėms keliauja į lėlių skrynią lotuliukas.gif Va tik vietos kur jomis užsiimti nelabai namuose yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 09, 13:38)
Niu pas mus tokių parduotuvių nėra

...mmm... o kodel as visada buvau isitikinus kad tu Kauniete? blink.gif
Atsakyti
Voverė Palangos jūroj pliuškenasi, parašyta po vardu sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 10 09, 20:58)
...mmm... o kodel as visada buvau isitikinus kad tu Kauniete?  blink.gif

Nežinau g.gif Šiaip ne visai prašovei taip galvodama, aš ištekėjau į Palangą iš Kauno biggrin.gif

QUOTE(pavonija @ 2009 10 09, 21:18)
Voverė Palangos jūroj pliuškenasi, parašyta po vardu  sunglasses2.gif

lotuliukas.gif Net nebežinau kiek metų nesu jūroj pliuškenusis doh.gif Kažkaip netraukia manęs, o dar padirbėjus su gelbėtojais išvis romantika jūrai dingo verysad.gif

Taigis, kadangi gyvenu pajūry, tai ir ieškau kas čia kur netoliese mokina lėlytes daryti, nes važiuoti į Kauną ar Vilnių gaunasi labai jau prabangu.
Atsakyti
My Webpage smile.gif

Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 10 09, 23:22)

tobula wub.gif , kokie žvilgsniai lėlyčų, labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
man lėlės iš paskutinio tinklapio labai gražios, nepriekaištingai atliktos, bet aš tokių bijočiau unsure.gif neužmigčiau vienam kambaryje su tokia lėle. Jų tokios šaltos išraiškos unsure.gif gražūs veidai, kaip gyvi, bet iš jų nesklinda šiluma. Daugelio veidai vaikiški, o išraiškos -rimtos ir ledinės. Ką reikia padaryt tikram vaikui, kad jo tokia išraiška būtų ? verysad.gif
Daugelio čia dedamos lėlės "kreivesnės", ne taip tobulai techniška atliktos, bet gyvos ir šiltos, jas norisi paglostyti, apgaubti paltuku... Bandai atspėti, ką jos galvoja, matyt kažką mielo ir juokingo biggrin.gif
Na, čia tik mano subjektyvi nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 10 10, 02:24)
gražūs veidai, bet iš jų nesklinda šiluma. Daugelio veidai vaikiški, o išraiškos -rimtos ir ledinės. Daugelio čia dedamos lėlės "kreivesnės", ne taip tobulai techniška atliktos, bet gyvos ir šiltos, jas norisi paglostyti, apgaubti paltuku... Bandai atspėti, ką jos galvoja, matyt kažką mielo ir juokingo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Nors nesutikčiau, kad ten tobulai padaryta g.gif (Mano tobulumo kriterijai kiek kitokie rolleyes.gif Nemėgstu tokių ėlių, kai aprengtos kaip kokios moterytės, bet grynai vaikiškais veidais, papūstais žandukais. Žinoma, vaikams tokios daromos, bet čia gi dekoratyvinės ax.gif Nebent norima grįžt į vidurmažius, kai vaikai buvo vertinami kaip maži suaugusieji).
Su lėlės batais man nesiseka- prtitrūkau rudos odos verysad.gif Juoda netinka. Teks daryt veltinius... Tik dar reik paklaidžiot po www platybes kaip tą vilną velti. Kažką ten daro su vandeniu ir muilu unsure.gif Užtat kokią striukę pasiuvau thumbup.gif Ir pačiai tokia ne pro šalį būtų biggrin.gif Tik dabar galvoju, kad kiek kitaip galėjau daryt...Kitai lėlei, jei reikės šilčiau kuo aprengt, darysiu kitokią striukytę ar paltuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 10 spalio 2009 - 08:59