QUOTE(4lina @ 2009 10 06, 08:51)
Vovere74, su tuo dažų nuvalymu ne visai taip. Tavo atveju, kai reikia nuvalyti tą lipnų sluoksnį, taip, vaitspiritas turėtų tikti. O su dažais - priklausomai nuo to kuom pieši. Jei nekeptą plastiką su kosmetika ar pastele - tai valyti reiktu tuo vaitspiritu, bet pilnai tikrai nenuvalysi, tik biški nubluks. Bet prieš kepimą dažniausiai dažomi švelnus šėšėliai ant veido, ranku, paryškinami įdubimai.
Akis ir lupas greičiausiai pieši jau po užkepimo ir akrilu. Akrilas, kai pilnai išdžiusta, nusilupa! T.y. nusiima tokia plėvelė. Gali dar likučius nuvalyti sausu organzos skudurėliu. Be jokių tirpiklių.
Šiaip tema labai plati, tad jei kas neaišku, klauskit, pasidalinsiu ką pati moku
Vaje kaip viskas sudėtinga atrodo

Su ore džiūstančiomis masėmis buvo paprasčiau

Dar nežinau kuri man labiau patiko, ar džiūstanti ar kepama. Ir viena ir kita turi savų pliusų ir minusų. Kažin kaip atrodytų viskas jei būčiau pradėjus nuo kepamų

Gal su džiūstančiomis išvis nesusitvarkyčiau
Dabar reik galvot ką daryt su ta pusiau išdažyta
QUOTE(jugaa @ 2009 10 06, 11:44)
Mano karaliene, kaip ir kitos leles, gaminta is La Doll Premier ore dziustancios mases, dazyta akriliniais dazais. Akys gamintos pagal Tei technologija ir be abejo medziageles, karoliukai ir t.t. Reikejo ja kaskur pasodinti , todel pasodinau ant dekupazuotos skryneles.
Labai gražios lėlės

Kai pati esu tokia netikus visai tai niekaip nesuprantu kaip galima tokius grožius daryti iš karto

Aš galvojau, kad va tokias nuostabias lėles žmonės padaro kai jau būna daug kartų darę ir ne vieną lėlę laiko paslėpę nuo smalsių akių...
Karalienė labai įspūdinga, tik vat klausimas, jis net ne man kilo, o maniškiui - kodėl ji taip vulgariai sėdi?

Jis sako, kad juk damos taip nesėdi
QUOTE(mimo @ 2009 10 06, 11:47)
Cia mano skudurinukes. ...
Aaaaa, dabar durna galva prisiminė skudurinukes

Jau žinau apie ką tu rašei
Labai mielos tos tavo lėlytės, ta apvalaina tai ypač
QUOTE(4lina @ 2009 10 06, 13:08)
Mimo, taip, ant kepamos masės ir dažant jau užkeptą. Tame ir pliusas, kad spalvą derinti galima tol, kol patiks. Šviežiai nudažyti aliejiniai dažai nusivalo servetėle nepaliekant jokių pėdsakų. Jiems reikia laiko įsigert. Išgaunamas toks permatomo atspalvio efektas. Nenuvalant, po 3-4 dienų dažai išdžiusta pilnai, tas labiau tinka akims.
Dabar gausis, kad aliejinius dažus išreklamuosiu Tiesiog pačiai laaabai jau patinka jais naudotis
Reklamuok reklamuok

Kuo daugiau informacijos tuo mums geriau
Aš su aliejiniais niekada nesu nieko piešus

Ir dabar turiu tik akrilinius, tempera ir pieštukus tuos akvarelinius...