QUOTE(4lina @ 2009 10 05, 17:10)
Akriliniu dažų ant polimerinių plastikų ir nereikia sutvirtinti. Jie ir patys duoda tvirtą polimerinę plevelę. To pakanka, jei nekrapštysit
. Nebent lupoms ir akims, blizgiu laku padengt. Lakas galėjo sureaguoti su plastifikatoriumi ir pakeist jo struktūrą.
Akvarelinis piestukas ir pats savaime be lako gali nesilaikyti ant plastiko. Dazai piestuke skirti įsigerti į popieriaus struktūrą, o plastike tiesiog nėra į ką. Užkepto paviršius lygus. Akvarelinius pieštukus, o dar geriau pasteles, kosmetiką, naudoti geriau prieš užkepimą.
Galima bandyti nuvalyti lipnų sluoksnį su vaitspiritu, nupoliruoti skudureliu ir bandyti piesti is naujo ir taip palikti. Lakuoti uzkepamo plastiko tikrai nereikia.

Akvarelinis piestukas ir pats savaime be lako gali nesilaikyti ant plastiko. Dazai piestuke skirti įsigerti į popieriaus struktūrą, o plastike tiesiog nėra į ką. Užkepto paviršius lygus. Akvarelinius pieštukus, o dar geriau pasteles, kosmetiką, naudoti geriau prieš užkepimą.
Galima bandyti nuvalyti lipnų sluoksnį su vaitspiritu, nupoliruoti skudureliu ir bandyti piesti is naujo ir taip palikti. Lakuoti uzkepamo plastiko tikrai nereikia.

Ačiū

Ar teisingai supratau - jeigu aš dažysiu akis, lūpas prieš kepimą ir blogai tarkim atrodys tai galėsiu su tuo vaitspiritu nuvalyt ir piešt iš naujo? ir netgi nekepus dar?
QUOTE(daiva78 @ 2009 10 05, 20:52)
Nieko sau lelytes! Uzejau, galvojau gal savo mazei ka sumeistravosiu, bet kur cia man. Cia aukstasis pilotazas
Gaila, kad aš dar neturiu piloto teisių

O jūs irgi bandykit, papilotuosim kaip nors kartu, matot juk, kad padedančių yra