Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

QUOTE(4lina @ 2009 10 05, 17:10)
Akriliniu dažų ant polimerinių plastikų ir nereikia sutvirtinti. Jie ir patys duoda tvirtą polimerinę plevelę. To pakanka, jei nekrapštysit  smile.gif . Nebent lupoms ir akims, blizgiu laku padengt. Lakas galėjo sureaguoti su plastifikatoriumi ir pakeist jo struktūrą.

Akvarelinis piestukas ir pats savaime be lako gali nesilaikyti ant plastiko. Dazai piestuke skirti įsigerti į popieriaus struktūrą, o plastike tiesiog nėra į ką. Užkepto paviršius lygus. Akvarelinius pieštukus, o dar geriau pasteles, kosmetiką, naudoti geriau prieš užkepimą.
Galima bandyti nuvalyti lipnų sluoksnį su vaitspiritu, nupoliruoti skudureliu ir bandyti piesti is naujo ir taip palikti. Lakuoti uzkepamo plastiko tikrai nereikia.  4u.gif

Ačiū 4u.gif Vat ir pati matau, kad nereikėjo purkšt tuo laku doh.gif Nes lėlės kakta dabar kaip suprakaitavus atrodo doh.gif Netolygiai tas lakas subėgo ir negražu. O to vaitspirito niekada nesu naudojus, neturiu net, reiks nusipirkt ir bandyt valyt.
Ar teisingai supratau - jeigu aš dažysiu akis, lūpas prieš kepimą ir blogai tarkim atrodys tai galėsiu su tuo vaitspiritu nuvalyt ir piešt iš naujo? ir netgi nekepus dar?

QUOTE(daiva78 @ 2009 10 05, 20:52)
Nieko sau lelytes! Uzejau, galvojau gal savo mazei ka sumeistravosiu, bet kur cia man. Cia aukstasis pilotazas

Gaila, kad aš dar neturiu piloto teisių hihihi.gif Bet tikiuosi kada nors ax.gif
O jūs irgi bandykit, papilotuosim kaip nors kartu, matot juk, kad padedančių yra 4u.gif
Atsakyti
Taigi čia visos lėlytės sutilps: ir namams papuošti, ir vaikams pažaisti thumbup.gif Turiu kažkur nuorodų kaip pagaminti visokių lėlių vaikams, tai jei bus norinčių, galėsiu atradus laiko pasikuisti ir pateikti sąrašiuką rolleyes.gif
O mano lėlytės truputį prisnūdo rolleyes.gif Prisipirkau knygų gerų, tai skaitau... Nes baisiai nesinori su batais užsiimt doh.gif Pats sudėtingiausias dalykas. Bent vieną reikėtų padaryt, o dabar- porą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 05 spalio 2009 - 20:51
QUOTE(jurvite @ 2009 10 05, 21:48)
Nes baisiai nesinori su batais užsiimt doh.gif Pats sudėtingiausias dalykas. Bent vieną reikėtų padaryt, o dabar- porą doh.gif

lotuliukas.gif Aš irgi su batais stringu doh.gif Ir išvis nesuprantu kaip kitos taip sugeba batukus padaryt, kad kaip tikri atrodo blink.gif Ką ten atrodo, jie ir yra tikri tik maži. Ar mano pirštai per dideli, kad aš nesugraibau tų batelių g.gif doh.gif
Atsakyti
As ir ant iskepto padazau akytes su akvarele-ji laikosi. Tik aisku teptuka vos vos suslapdau. Taciau pas mano mazas lelytes greiciausiai del to laikosi,kad as maza kleckiuka akims uztedu. Ant didesnio ploto uztepus turbut issibegiotu dazai g.gif
Vovere, jau gavau tuos nagu teptukus is uzjurio thumbup.gif Stebuklas nerealus.Kaip as anksciau paisydavau,neisivaizduoju doh.gif Aciu tau uz gera patarima drinks_cheers.gif
As jau galeciau su 2 lelemis pasirodyt-siuta ir lipdyta...tik va joms plauku truksta. Turetu keliu dienu begyje atkeliauti. O ir trecia plikineja-netrukus pasidemonstruosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 10 05, 23:22)
As ir ant iskepto padazau akytes su akvarele-ji laikosi. Tik aisku teptuka vos vos suslapdau. Taciau pas mano mazas lelytes greiciausiai del to laikosi,kad as maza kleckiuka akims uztedu. Ant didesnio ploto uztepus turbut issibegiotu dazai g.gif
Vovere, jau gavau tuos nagu teptukus is uzjurio thumbup.gif Stebuklas nerealus.Kaip as anksciau paisydavau,neisivaizduoju doh.gif Aciu tau uz gera patarima drinks_cheers.gif
As jau galeciau su 2 lelemis pasirodyt-siuta ir lipdyta...tik va joms plauku truksta. Turetu keliu dienu begyje atkeliauti. O ir trecia plikineja-netrukus pasidemonstruosiu blush2.gif

O kaip gerai, kad tiko teptukai thumbup.gif Aš irgi visą savo arsenalą skirtą nagams permečiau į lėlių gamybą lotuliukas.gif
O tavo tempai greiti, tiek lėlyčių bigsmile.gif Tu dar ir siūti pradėjai lėles bigsmile.gif Įdomu, įdomu, lauksim thumbup.gif
Atsakyti
Siutu as anksciau esu imetusi-gal tik uzmirsai. O su lipdytom buvo taip,kad vienos negalejau pasodinti -vis nugriudavo. Jokio patarimo nesulaukiau ir uzmeciau...pradejau kita lipdyti. Dabar radau kur griuvancia pasodinti,o ir naujoji i prieki pajudejo. Tai ir darbuojuos ties abiejom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 10 06, 00:12)
Siutu as anksciau esu imetusi-gal tik uzmirsai. O su lipdytom buvo taip,kad vienos negalejau pasodinti -vis nugriudavo. Jokio patarimo nesulaukiau ir uzmeciau...pradejau kita lipdyti. Dabar radau kur griuvancia pasodinti,o ir naujoji i prieki pajudejo. Tai ir darbuojuos ties abiejom smile.gif

Matyt būsiu užmiršus blush2.gif
Bus įdomu pamatyt tavo naująsias, tu juk žinai kaip aš laukiu biggrin.gif
O vat aš pati užstrigau su savąja doh.gif Juokinga, bet negaunu niekur reikalingų medžiagų doh.gif Reikia rengti, o aš užstrigau doh.gif
Atsakyti
Paskersk kokia sena suknele lotuliukas.gif Cia as rimtai. Savo lelems negailiu isaugtiniu rubu,dar neteko pirkti medziagos. O jei spintoje vejai pucia-tai gal skuduryne ka rasi. Ypac mazesniuose miesteliuose ant pieveles gali toookiu stebuklu uz juokinga kaina surasti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 10 06, 00:35)
Paskersk kokia sena suknele lotuliukas.gif Cia as rimtai. Savo lelems negailiu isaugtiniu rubu,dar neteko pirkti medziagos. O jei spintoje vejai pucia-tai gal skuduryne ka rasi. Ypac mazesniuose miesteliuose ant pieveles gali toookiu stebuklu uz juokinga kaina surasti rolleyes.gif

Neturiu ką skersti, neturiu suknelių lotuliukas.gif O kiti nebenešiojami rūbai jau lėlių skrynioj lotuliukas.gif Pagal mano užmanymą, ko man reikia nerandu būtent to ko noriu. Vis kažkas ne taip doh.gif Turgelį jau kelis kartus apėjau, nematau to ką matau mintyse doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Na, jau, jusu pagamintu lelyciu grozis... thumbup.gif , negaliu atsiziureti. Pati lelem susidomejau visai neseniai (tik si pavasari), buvo sunki pradzia nes neisivaizdavau nei is ko, nei kaip jas gaminti. Bet man pavyko, nes atradau sia tema bigsmile.gif , skaitau jau nuo (2 dalies). Noreciau ir as pasirodyti su savom lelytem mirksiukas.gif , as kaip ir 4lina padariau dar tik penkias blush2.gif .
http://picasaweb.goo...ilijur/Lelytes#
Atsakyti
Jugaa,
Penkios, bet kokios thumbup.gif , va ši tai iš viso wub.gif wub.gif
user posted image
Papasakok iš kokios masės darai ir šiaip daugiau smulkmenų prašau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 06 spalio 2009 - 07:25
jugga, tikrai labai šaunios lėlės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Man irgi ta karalienė pati wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti