Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (5)

Man sakė, kad Estijoj, Tartu yra žaislų muziejus. Tai sakė, kad ten tooooookių lėlių yra bigsmile.gif
Visokių lėlių esu mačiusi muziejuj kažkur Rusijoj, nepamenu tiksliai ar Zagorske ar kažkur kitur. Vaikystėj važiavom. Tai ten atsimenu mane tiesiog užbūrė lėlių grožis. Pradedant visokiom senovinėm. Jau tokie kostiumai, kad širdis stojo žiūrint wub.gif Va tais laikais kai jokių modelinų nebuvo, medžiagos be proto brangios buvo, aukso, sidarbro siūlais rankom siuvinėjo ir tokių gražių lėlių kūrė bigsmile.gif Kaip dabar norėčiau į tą muziejų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 09 21, 13:18)
rodaus su paskutiniu darbeliu - Kauke

Blam, Tei, iš kur pas tave tiek fantazijos, kad nė viena lėlė nepanaši į ankstesnę? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 09 30, 14:50)
Blam, Tei, iš kur pas tave tiek fantazijos, kad nė viena lėlė nepanaši į ankstesnę?  wub.gif

g.gif ermmm... cia matyt igimtas smegenu defektas lotuliukas.gif
Atsakyti
Truputi pasimeciau blink.gif
Kai dariau lelytes is ore stingstancio modelino piesdavau su akriliniais dazais ir uzpurksdavau matiniu laku. Dabar ant LivingDoll taip pat padariau ir ne velnio nesigavo blink.gif Laqkas neisdziuvo, liko lipnus pavirsius doh.gif O tai ka nupiesiau - nusivalo blink.gif
Tai kuo tuos dazus sutvirtint? g.gif Ir koki laka tada reik naudot?
Atsakyti
Gal tu uzpurskei lako dar dazams neisdziuvus? Pas mane po dazymo ir lakavimo taip viskas tvirta,kad net masinu plovykloj nenumazgotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei nesikartoju, tai gal bus kam naudinga
Drabuzeliai

Anatomija

o cia pacios rasite daugiau
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 10 02, 22:59)
Gal tu uzpurskei lako dar dazams neisdziuvus? Pas mane po dazymo ir lakavimo taip viskas tvirta,kad net masinu plovykloj nenumazgotu lotuliukas.gif

Niu kad jau senokai isdziuve buvo g.gif Gal tas lakas netinkamas? Nors ant LaDoll graziai pasidenge, greit isdziuvo ir kuo puikiausiai. O dabar net lakas nedziusta, lipnus pavirsius liko doh.gif O va antakius isvis iesiau akvareliniais piestukais, nupurksta laku, o pirstu perbraukiau ir puse antakiu neliko doh.gif
Atsakyti
Paukste, aciu uz nuorodeles 4u.gif
Papildyta:
Hmm....idomiai. O gal per daug storai uzpurski? As naudoju pati paprasciausia ir pigiausia laka,lakuoju teptuku.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 10 03, 00:33)
Hmm....idomiai. O gal per daug storai uzpurski? As naudoju pati paprasciausia ir pigiausia laka,lakuoju teptuku.

Nezinau,dariau taip pat kaip ir anksciau...
Nusipirkau purskiama laka is senuku, ant jo parodyta lele... Neturejau su juo iki siol jokiu problemu unsure.gif
Atsakyti
man buvo su blizgiu laku panasiai. uzlakavau akyts is fimo su spiritiniu laku - isdziuvo ir po kiek laiko pasidare lipnios :S nuvaliau su waitspiritu ir uzlakavau su akriliniu laku - atrodo dabar nieko nebesidaro.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 02, 23:32)
Kai dariau lelytes is ore stingstancio modelino piesdavau su akriliniais dazais ir uzpurksdavau matiniu laku. Dabar ant LivingDoll taip pat padariau ir ne velnio nesigavo blink.gif Laqkas neisdziuvo, liko lipnus pavirsius doh.gif O tai ka nupiesiau - nusivalo blink.gif
Tai kuo tuos dazus sutvirtint? g.gif Ir koki laka tada reik naudot?

Akriliniu dažų ant polimerinių plastikų ir nereikia sutvirtinti. Jie ir patys duoda tvirtą polimerinę plevelę. To pakanka, jei nekrapštysit smile.gif . Nebent lupoms ir akims, blizgiu laku padengt. Lakas galėjo sureaguoti su plastifikatoriumi ir pakeist jo struktūrą.
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 03, 01:13)
O va antakius isvis iesiau akvareliniais piestukais, nupurksta laku, o pirstu perbraukiau ir puse antakiu neliko

Akvarelinis piestukas ir pats savaime be lako gali nesilaikyti ant plastiko. Dazai piestuke skirti įsigerti į popieriaus struktūrą, o plastike tiesiog nėra į ką. Užkepto paviršius lygus. Akvarelinius pieštukus, o dar geriau pasteles, kosmetiką, naudoti geriau prieš užkepimą.
Galima bandyti nuvalyti lipnų sluoksnį su vaitspiritu, nupoliruoti skudureliu ir bandyti piesti is naujo ir taip palikti. Lakuoti uzkepamo plastiko tikrai nereikia. 4u.gif
Atsakyti
Nieko sau lelytes! Uzejau, galvojau gal savo mazei ka sumeistravosiu, bet kur cia man. Cia aukstasis pilotazas
Atsakyti