QUOTE(matytis @ 2012 03 12, 14:40)
Niekam nepatarčiau vykti į Palangos "Liną". Svarbiausia ten pinigai, o ne žmogaus sveikata. Mano atvėjas buvo toks: rinkaus iš daugelio sanatorijų, bet galvoju pajūrys- smagu. Paskambinus klausiu , ar asmenis po miokardo infarkto priimate, nes jų lankstinukyje parašyta KARDIOLOGIJOS CENTRAS,atsako TAIP. Nuvykstam, užsiregistruojame, paskiria gydytoja. Pasirodo kardiologas atostogauja,vaduoja LOR gydytoja. Jau pirmas minusas, antras - paskiria vadens vonias - PO INFARKTO ir t.t. Po rebilitacijos sekė ligononės ir ligoninės.Daugiau niekada nevyksiu pati ir visiems pasakysiu, kad svarbiausia ten paskui mus ateinatys pinigėliai , o ne mūsų sveikata.
As buvau Palangos Line ir man labai ten patiko, tiesa, pagal ginekologini profili. Reabilitacijos istaiga reikia rinktis pagal profili, viena istaiga daugiau specializuojasi i ginekologinius, neurologinius (kaip Palangos linas), kita kardiologinius (Abromiskes),dar kita traumatologinius-ortopedinius (druskiniku, vilniaus reabilitacijos centrai) ir pan.... reikia zinoti kur vaziuoti priklausomai pagal ligos profili, tik, aisku, ta informacija nera surasyta, gali parekomenduoti tik gydytojai reabilitologai arba ten buve zmones