Įkraunama...
Įkraunama...

Dukra nori dažyti plaukus

Apklausa: Dažyti ar ne, jei taip, tai į kokią spalvą? (168 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(*Selma* @ 2009 09 19, 20:44)
O man atrodo, kad 10 metų panelytei plaukų dažymas yra tikrai per anksti  schmoll.gif

o as atsakyciau mergicai,kad jei suejus 18 noras nepraeis, tuomet butinai smile.gif mano nuomone tikrai anksti dar, spes, budama panele pasidziaaugti 4u.gif
Atsakyti
As pati plaukus nusidaziau pirma kart 14 m. po to nusikirpau, vel daziau.... bet daziau tik sruogelem pirma kart, nes kai pamate mama dave pinigu, kad persidazyciau, nes tevas butu papurtes gerai... dazydavausi akis laiptineje, kad nepamatytu, nes draude. nebutu draude, o susitare, gal butu kitaip, bet... smile.gif
Atsakyti
Siaubas, ką dar sugalvosit? tatuiruotę veskit pasidaryt.
Atsakyti
Manau viskam savo,laikas,neverta skubeti,noreti gali daug ko,tam ir esame tevai,kad koreguotume norus.
Atsakyti
QUOTE(Iktiandrija @ 2012 07 23, 22:52)
Siaubas, ką dar sugalvosit? tatuiruotę veskit pasidaryt.

aha, arba pirsingą lotuliukas.gif
kvailas klausimas ir tiek smile.gif
Atsakyti
neleisčiau blush2.gif anksti... spės dar visko
Atsakyti
Nudazyciau pora sruogu, jei matyciau kad tikrai labai nori, o ne vienadiene uzgaida. Gi mazom damom norisi visokiu tokiu dalyku, svarbu neperlenkti lazdos nei i viena, nei i kita puse.
Atsakyti
Tikrai dabar vaikams norisi visko kuo anksciau,o ypac mergaitems sekti madas,buti grazioms ir pasipuosusioms,bet tai galima padaryti ir be plauku dazymo,as sakyciau per anksti,neleisciau tureciau ,bet turiu du bernus biggrin.gif
Atsakyti
Nedažyčiau, ieškočiau kitų sprendimų. Gal prisegamų sruogelių g.gif
Atsakyti
aš leisčiau ... smile.gif ne visą galvą, bet kelias sruogeles, ar ombre stiliumi ... ir tik keliais tonais pašviesinti nuo natūralios spalvos, tikrai ne žaliai ar dar kaip .... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano nuomone tikrai ankstoka 4u.gif
Atsakyti
Šiaip gal dar ir ankstoka, bet jei jau nėra kur dingti ir labai norisi išbandyti...Tada bent jau nedažyti reiktų plaukų su bet kokiais dažais, kad nesugandinti vaikui plaukų, yra įvairių kokybiškų laikinų priemonių. Aš pvz atradau ir labai patenkinta plaukus dažančias kaukes, pati naudoju tamsiai rudą spalvai pagyvint o ir plaukams padeda, paauglėms labiau aišku patinka ružava ir violetinė, kas įdomiausia jas galima sumaišyti pvz mėlyna su auksine ir gausis vėl kitokia spalva... Žodžiu tikrai nekenksmingas dalykas, net atvirkśčiai, tik aišku ne 3-5 metų mergaičiukei, aš leisčiau nuo kokių 12...
Atsakyti