Įkraunama...
Įkraunama...

Dukra nori dažyti plaukus

Apklausa: Dažyti ar ne, jei taip, tai į kokią spalvą? (168 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
aha, plaukus nudažyt, akis padažyt, aukštakulnius ir į klubą. Gal dar per maža? Aš suprantu, kad nuo 10-11 metų jau paauglystė prasideda, bet... Man net tokių svarstymų nekiltų- ne, ir viskas. Po kokių trijų metų gal jau būtų galima pasvarstyti apie pašviesinimą natūralesniais tonais.
Atsakyti
Sakyčiau dar ankstoka...
Atsakyti
na ko gero dar ankstoka,kazin ar jus norite savo mergaite paversti panele anksciau laiko 4u.gif
Atsakyti
Keletą sruogelių, truputėli šviesesniu tonu leisčiau.
Atsakyti
Neįsivaizduoju tokio dešimtmetės noro, tad sunku ką ir patarti g.gif
Atsakyti
Per anksti. Aš neleisčiau schmoll.gif Prisimenu, kai buvau 13 metų labai norėjau antros skylutės auskarams (tuo metu prasidėjo jų banga), prašiau tėvai,bet neleido. Tiesa, sakė, jie praėjus metams dar norėsi, tuomet leisim. Nepraėjo nė pusmetis ir aš nebenorėjau. Ir jūsų dukrai taip gali nutikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Per anksti. Dar luktelkite. unsure.gif Mano manymu 14-15m. jau kaip ir butu galima leisti nusidazyti plaukus.
Atsakyti
As gudrauciau, nuvesciau dukra pas savo kirpeja, palepintume jos plaukus, gal koki kirpima padarytumeme, nauja sukavimo buda. Vaikai ne kvaili, jei autoritetas pasakytu, kad reikia palaukti, ir nuodugniai paaiskins kodel, tikrai palauks.
Atsakyti
Nieko baisaus, jei desimtmete tures viena sviesesne sruogele ar naudos siek tiek plauku atspalvi pakeicianti sampuna. Kai buvau panasaus amziaus, labai norejau tamsiu plauku, tai mama leido man naudoti sampuna, kuris atseit turejo vos vos plaukus patamsinti. Nepatamsino, bet koks dziaugsmas budavo kas karta issiplovus galva, kai nekantraudavau patikrinti, ar plauku spalva pasikeite! smile.gif
Atsakyti
reikia perkalbeti, pakeisti nuomone, bet ne drausti
Atsakyti
Kai mano panai buvo 10,5 metu pasiulaiu pati nudazyti pora sruogeliu. Sekanti karta daze plaukus 14 metu. Makijaza irgi pradejo naudoti nuo 14 metu ax.gif
Atsakyti
Neleisčiau dažyt visai.
Tokiame amžiuje net spalvinančio kondicionieriaus dar nepirkčiau.
Atsakyti