Įkraunama...
Įkraunama...

Dukra nori dažyti plaukus

Apklausa: Dažyti ar ne, jei taip, tai į kokią spalvą? (168 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(adriatic @ 2009 12 03, 21:19)
leisciau nudazyt pora sruogeliu, bet neryskiai, o pora atspalviu kitokia spalva nei naturalus. Grieztai draudziant jai noresis dar labiau, tai naturalu, o kas nedraudziama, tas tampa nebeidomu labai greit 4u.gif

drauges dukra budama pirmoke paprase jai plaukus nudazyt, drauge pati kirpeja, tai dukra prisiziurejus i grazias sukuosenas uzsimane, na ir nudaze ji jai kiek sviesiau nei naturalus plaukai dvi sruogeles sonuose, vaikas liko laimingas, kad jos nora ispilde. Dabar mergaitei virs 9 metu, daugiau plauku dazytis nebepraso, nes jau isbandyta ir nebeidomu, o tos sruogos ataugo ir jas nukirpo jau ax.gif

Pilnai pritariu Jusu nuomonei...

O dabar visos grizkite i savo paauglyste (tik aisku dabar mergaitems daug anksciau brendimas prasideda), galit ranka prie sirdies prideti ir pasakyti kad jums nekilo tokiu noru ir kad niekad neprasete mamos padazyti nagu su laku ir kad niekad mamos kosmetineje neieskojot akiu seseliu...ir tai buvo sovietmeciu, kai per tv nuolat nerode amerikietisku ir kitu serialu apie paaugles-grazuoles ir barbes:)

Atsakyti
niu tikrai neleisčiau schmoll.gif
Atsakyti
Nu 13-14 metu mergaitei gal ir leisciau vos vos apasisviesint ar kokia sruoga nusidazyt, bet desimtmetei tai tikrai ne. Jei jau situacija tokia, kad susitart neisieina, tai yra gi vaikisku dazu, kur nusiplauna, yra vienkartiniai dazai, skirti vakareliu sukuosenom, kurie irgi nusiplauna. galu gale yra plauku tusas sruogelems. Bet jau permanentiniais dazais tai neleisciau ne uz ka.
Atsakyti
absurdas, tikrai neleisciau... dabartiniai vaikai tokie nevaikiski... o jei rytoj uzsimanys tatuiruote pasidaryti? g.gif
Atsakyti
Dukrai priauginom dvi ružavas sruogas kai buvo 12 metu pasidžiaugė tuo viskas ir baigėsi, 14metų nusidažė kelias juodas sruogas pasidžiaugė ir vėl ramu. Turime puikią kirpėja kuri dukrai yra autoritetas, tai jos aptaria šukuosenas ir manoji yra labai viskuo patenkinta ax.gif
Atsakyti
Jeigu nori, tai leiskit, bet ne visą galvą, o sruogelėmis, kad nepakenktumėt plaukams. Aš dukrai pirmą kartą leidau nusidažyti plaukus 9 metų - raudonomis sruogelėmis kirpykloje. Po to dar du kartus buvo dažyta - kartą aš nudažiau namuose violetinėmis, kitą - kirpykloje šviesiomis sruogelėmis. Šiuo metu jai 13 metų, dažyti neprašo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabienne @ 2009 12 05, 14:40)
absurdas, tikrai neleisciau... dabartiniai vaikai tokie nevaikiski... o jei rytoj uzsimanys tatuiruote pasidaryti? g.gif

drinks_cheers.gif

Ačiū D maniškei tokios mintys dar nekyla rolleyes.gif nors ko gero žino mano atsakyma ne schmoll.gif
Atsakyti
nu nesamone leist 10-ties met plaukus dazytis...
plaukai gadinasi ir tai labai aiskus argumentas, o viskam savas laikas, be to...
ko 11 isigeis???
Atsakyti
Tikrai neleisciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabienne @ 2009 12 05, 16:40)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as neleisciau tokiu metu plauku gadinti tikrais dazais.
Atsakyti
Desimties metu mes sudraugemes dazydavomes plaukus guasu . raudonomis sruogomis blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokių metų aš su lėlėm dar žaidžiau. Bet savaime aišku, kad dabar kiti laikai. Aišku, nenorėčiau, kad mano dukrai kiltų tokių norų, ir būčiau labai prieš.
Atsakyti