Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Jille @ 2009 09 24, 09:46)
Na kava ir taip nėra labai gerai, tai jau tiek to, galėsiu susitaikyti su tuom wink.gif o gal nebūtų sunku parodyti, kaip Jūsų dantukai atrodo su keraminiais?  blush2.gif

tas gumytes pakeicia vielutem, bet cia kiekviena situacija skirtinga ax.gif
pradzioj ir as nusidaziau jas zaliai ir geltonai nuo juodos arbatos ir dar kazko lotuliukas.gif
bet dabar vielutes, tai nieko.
musu foto tai yra albumiuke, bet nzn kaip cia kam yra duodami prisijungimai blush2.gif
ten keletas musu su keremikiniais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 24, 10:57)
tas gumytes pakeicia vielutem, bet cia kiekviena situacija skirtinga  ax.gif
pradzioj ir as nusidaziau jas zaliai ir geltonai nuo juodos arbatos ir dar kazko lotuliukas.gif
bet dabar vielutes, tai nieko.
musu foto tai yra albumiuke, bet nzn kaip cia kam yra duodami prisijungimai  blush2.gif
ten keletas musu su keremikiniais  rolleyes.gif

Duomenis duodame, kai narys būna įtrauktas į sąrašą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 24 rugsėjo 2009 - 10:02
QUOTE(Achilles @ 2009 09 24, 11:02)
Duomenis duodame, kai narys būna įtrauktas į sąrašą.  mirksiukas.gif

na jei taip, tai mano akys meluoja, nes sarase nematau natale, o jos fotkes albume tai jau senokai yra tongue.gif
tai cia po blatu kazkaip viskas ivyko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 24, 11:13)
na jei taip, tai mano akys meluoja, nes sarase nematau natale, o jos fotkes albume tai jau senokai yra  tongue.gif
tai cia po blatu kazkaip viskas ivyko  bigsmile.gif

cia netycia jos neideju i sarasa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 14:21)
Sveiki visi!
Nusprendžiau ir aš nueiti pas ortodontą ir pradėti kelią link drąsios šyspenos smile.gif Skaičiau šiek tiek apie breketų rūšis ir vis dėlto sugalvojau, kad noriu keramikinių arba safyrinių... Norėjau paklausti, ar tikrai jie beveik netrukdo kalbėti? Dirbu tokį darbą, kur taisyklinga tartis yra svarbi, bijau, kad to nepaveiktų sad.gif Konsultacijai užsirašiau į Pilėnę, gal kuri ten lankotės? smile.gif
Ačiū labai!

sveika prisijungus 4u.gif
as irgi ilgai galvojau kai reikejo pasirinkti breketu rusi. nesirinkau keramikiniu/ safyriniu, del to, kad gumytes gali nusidazyti ir dar del to, kad bent man gyd sake, kad metaliniai vistik tvirtesni, t.y. su keramikiniais/safyriniais reiketu truputi ilgesnio gydymo... o pas mane nemazai reikia stumdyti dantukus, tai issirinkau metalinius Damon ir nesigailiu. nors turiu pasakyti, kad man tie keramikiniai labai grazus, kaip dantu puosmena atrodo, bet susitaikiau su mintim, kad jie ne man...
Atsakyti
O galima kokia viena nuotraukyte cia ikelti su keraminiais? Nes internete radau tik reklaminiu nuotrauku, idomu, kaip realiai atrodo, kol dar neuzdejo nieko, nes kai jau uzdes, pati paziuresiu i veidrodi wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte* @ 2009 09 24, 07:47)
Sveikos, uoj kiek man mažai beliko laukt breketukų - jau pirmadienį dės viršuj yahoo.gif

pagaliau ta diena taip arti 4u.gif na dabar visa savaitgali atsivalgyk, nes pirmas kelias dienas nelabai ka galesi kramtyti, ruosk jogurtus, sriubytes ir koseles smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 24, 08:11)
vakar valgydama vynuogę kauliauką turbūt kažkaip sumakalavau burnoj, kad jis atidūrė tokioj vietoj tarp viršutinio danties ir apatinip breketo, tai kasdama atlupau breketuką cry.gif  verysad.gif  mega_shok.gif Nuo apatinio 5 dantuko (priešais žieduką). Ir vėl bereikalnigos išlaidos doh.gif Vizitas tik spalio 30 sad.gif Ar skambinti? Laukti? Neiškryps kaip nors jis man iki vizito?

vajai nesmagu kai taip nutinka, na nieko, uztat ateityje busi atsargesne...
as prisimenu kai man vis tos vielytes is galiniu breketu islysdavo kai kazka kieto kramtydavau, tai po keliu kartu supratau, kad reikia daug atsargiau, nes kitaip nebus...
manau pasiskambink gydytojui, pasakys ka daryti...... 4u.gif
Papildyta:
Beje, idejau i fotki vakarykste nuotraukyte, zinau kad tas kelias dar ilgas ilgas, bet bent man rezultatai po 3 men akivaizdus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 24, 11:32)

Beje, idejau i fotki vakarykste nuotraukyte, zinau kad tas kelias dar ilgas ilgas, bet bent man rezultatai po 3 men akivaizdus  biggrin.gif

super!!! TIKRAI MATOSI thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 24, 09:35)
super!!! TIKRAI MATOSI  thumbup.gif

aciu 4u.gif pas mane vidurine linija visiskai nesutampa virsuj ir apacioj.
virsus ziauriai i desine nuvaziaves, o apacia truputi i kaire... tai virsutine vidurine linija eina tiesiai per apatinio desinio pirmuko centra... na bet cia laiko klausimas, dabar lyg jau pradejo tempti virsutinius i kaire biggrin.gif
Papildyta:
kazin kur Svajaaa dingus? ir ar dar yra atskira plepejimo temuke bendraminciuose, as darbe uzsiemus, tai jau nebespeju uzsukt paziuret...
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 24, 11:49)
aciu  4u.gif pas mane vidurine linija visiskai nesutampa virsuj ir apacioj.
virsus ziauriai i desine nuvaziaves, o apacia truputi i kaire... tai virsutine vidurine linija eina tiesiai per apatinio desinio pirmuko centra... na bet cia laiko klausimas, dabar lyg jau pradejo tempti virsutinius i kaire  biggrin.gif
Papildyta:
kazin kur Svajaaa dingus? ir ar dar yra atskira plepejimo temuke bendraminciuose, as darbe uzsiemus, tai jau nebespeju uzsukt paziuret...

Svajaaa niekur nedingus, ji su mumis bendraminčiuose sėdi, kaip tik žadėjau tavęs klausti, kodėl neužeini pas mus paplepėti.
Tema bendraminčiuose yra čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 23, 10:48)
sveikutes  4u.gif
ale svente siandiena  drinks_cheers.gif  taigi mano gelezinkeliams 3 menesiai  bigsmile.gif
turbut reikes vakare fotografuoti  blush2.gif
man atrodo pas Baby irgi siandien "breketines", tik berods jai 5 men , sveikinu ir tave Baby  4u.gif

aciu,aciu 4u.gif ir tave su praejusiom blush2.gif

QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 16:21)
Norėjau paklausti, ar tikrai jie beveik netrukdo kalbėti? Dirbu tokį

pirmas dvi dienas reikia pasitreniruoti biski kalbeti, o jau poto tai netrukdo.

QUOTE(Gabado @ 2009 09 23, 23:46)
Gal nuo situacijos priklauso ar kaip smile.gif

nu seip tik damonai yra skirti tam kad plest zandikauli ir issaugoti dantis. o jei situacija eiline,tai galima bet kokius detis-metalinius ar keramikinius

QUOTE(Shin @ 2009 09 24, 09:21)
minusai (bent man) tai kad jei megsti kava, raudona vyna, ir seip kas dazo gali pamirst, nes permatomos gumytes greitai apsinesa, o po kiekvieno gerimo tikrai nesinores lakstyti valyt dantuku.

paprasyk kad detu vielutes vietoj gumyciu mirksiukas.gif ir gal gali nufotografuoti dantukus ir parodyti savo tuos kabliukus elastikams, nes man irgi kabins,tai vat idomu blush2.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 09 24, 11:32)
Beje, idejau i fotki vakarykste nuotraukyte, zinau kad tas kelias dar ilgas ilgas, bet bent man rezultatai po 3 men akivaizdus  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti