Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Sveiki visi!
Nusprendžiau ir aš nueiti pas ortodontą ir pradėti kelią link drąsios šyspenos smile.gif Skaičiau šiek tiek apie breketų rūšis ir vis dėlto sugalvojau, kad noriu keramikinių arba safyrinių... Norėjau paklausti, ar tikrai jie beveik netrukdo kalbėti? Dirbu tokį darbą, kur taisyklinga tartis yra svarbi, bijau, kad to nepaveiktų sad.gif Konsultacijai užsirašiau į Pilėnę, gal kuri ten lankotės? smile.gif
Ačiū labai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jille: 23 rugsėjo 2009 - 15:21
nu gal as visko nzn, bet as su metaliniais, jokiu kalbos trukdziu smile.gif
pamenu kai pasakiau ortodontei kad desim metalinius, pasake, geras pasirinkimas smile.gif
gal nuo situacijos priklauso, nzn..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 23 rugsėjo 2009 - 15:36
QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 16:21)
Sveiki visi!
Nusprendžiau ir aš nueiti pas ortodontą ir pradėti kelią link drąsios šyspenos smile.gif Skaičiau šiek tiek apie breketų rūšis ir vis dėlto sugalvojau, kad noriu keramikinių arba safyrinių... Norėjau paklausti, ar tikrai jie beveik netrukdo kalbėti? Dirbu tokį darbą, kur taisyklinga tartis yra svarbi, bijau, kad to nepaveiktų sad.gif Konsultacijai užsirašiau į Pilėnę, gal kuri ten lankotės? smile.gif
Ačiū labai!

Sveika prisijungusi. Kalbėjimui tikrai netrukdo smile.gif
QUOTE(Ingredd @ 2009 09 23, 16:34)
nu gal as visko nzn, bet as su metaliais, jokiu kalbos trukdziu  smile.gif 
pamenu kai pasakiau ortodontei kad desim metalinius, pasake, geras pasirinkimas  smile.gif
gal nuo situacijos priklauso, nzn..

Mano ortodontė man tik metalinius tesiūlė, kai pasakiau, kad gal kitų norėčiau, tai sakė "kaip nori, galim ir tuos safyrinius dėt, bet aš tavo vietoj tik metalinius dėčiaus"

Tai va. Ir aš su metaliniais. Galvojau kaip čia atrodysiu , pergyvenau. Bet tikrai be reikalo, jaučiuosi su jais puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 23, 17:37)
Sveika prisijungusi. Kalbėjimui tikrai netrukdo  smile.gif

Mano ortodontė man tik metalinius tesiūlė, kai pasakiau, kad gal kitų norėčiau, tai sakė "kaip nori, galim ir tuos safyrinius dėt, bet aš tavo vietoj tik metalinius dėčiaus"

Tai va. Ir aš su metaliniais. Galvojau kaip čia atrodysiu , pergyvenau. Bet tikrai be reikalo, jaučiuosi su jais puikiai  smile.gif

as kai dejausi breketus man tetis ta diena kai nuejau detis pasiule detis keramikinius arba safyrinius, bet as atisakiau biggrin.gif as taip norejau breketu kad man tiko ir metaliniai smile.gif man net graziau metalinei.. tetis net stebejosi biggrin.gif sako siulau kaip graziau, o tu nenori wink.gif
Atsakyti
Man irgi jokių kitokių nesiūlė, net neklausė tiesiog pasakė, kad deda. Gal nuo situacijos priklauso ar kaip smile.gif
Atsakyti
O gal nuo gydytojos priklauso? Tiesiog nenoriu as metaliniu ir tiek... Tai nezinau, ka pasiulys, ziuresime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jille: 23 rugsėjo 2009 - 22:50
QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 23:49)
O gal nuo gydytojos priklauso? Tiesiog nenoriu as metaliniu ir tiek... Tai nezinau, ka pasiulys, ziuresime smile.gif

pas mane keramikiniai virsuje 6. na ka as zinau, pliusas tame kad ju labai nesimato. as kai fotografuojuos visad issisiepus tai fotkese net nepastebi niekas biggrin.gif minusai (bent man) tai kad jei megsti kava, raudona vyna, ir seip kas dazo gali pamirst, nes permatomos gumytes greitai apsinesa, o po kiekvieno gerimo tikrai nesinores lakstyti valyt dantuku.
Atsakyti
Na kava ir taip nėra labai gerai, tai jau tiek to, galėsiu susitaikyti su tuom wink.gif o gal nebūtų sunku parodyti, kaip Jūsų dantukai atrodo su keraminiais? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, uoj kiek man mažai beliko laukt breketukų - jau pirmadienį dės viršuj yahoo.gif
Atsakyti
vakar valgydama vynuogę kauliauką turbūt kažkaip sumakalavau burnoj, kad jis atidūrė tokioj vietoj tarp viršutinio danties ir apatinip breketo, tai kasdama atlupau breketuką cry.gif verysad.gif mega_shok.gif Nuo apatinio 5 dantuko (priešais žieduką). Ir vėl bereikalnigos išlaidos doh.gif Vizitas tik spalio 30 sad.gif Ar skambinti? Laukti? Neiškryps kaip nors jis man iki vizito?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 24, 10:11)
vakar valgydama vynuogę kauliauką turbūt kažkaip sumakalavau burnoj, kad jis atidūrė tokioj vietoj tarp viršutinio danties ir apatinip breketo, tai kasdama atlupau breketuką cry.gif  verysad.gif  mega_shok.gif Nuo apatinio 5 dantuko (priešais žieduką). Ir vėl bereikalnigos išlaidos doh.gif Vizitas tik spalio 30 sad.gif Ar skambinti? Laukti? Neiškryps kaip nors jis man iki vizito?

Labas, paskambink ir paklausk ką daryti. 4u.gif
Bet aš nesuprantu, kaip tie breketai atsilupa, juk jie taip tvirtai priklijuoti g.gif aš ir riešutus kietut kietutėlius kramčiau, bet nieko schmoll.gif nu nežinau, gal laimės dalykas čia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(katyte* @ 2009 09 24, 09:47)
Sveikos, uoj kiek man mažai beliko laukt breketukų - jau pirmadienį dės viršuj yahoo.gif

Super naujiena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jille @ 2009 09 24, 09:46)
Na kava ir taip nėra labai gerai, tai jau tiek to, galėsiu susitaikyti su tuom wink.gif o gal nebūtų sunku parodyti, kaip Jūsų dantukai atrodo su keraminiais?  blush2.gif

dabar tai nelabai koks vaizdas nes ant keramikiniu prisukineta vieluciu elastikams..
Atsakyti