Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(rasazz @ 2009 10 26, 16:15)
dukrai pavasary KMUK sudejo virsutinius briketus . Liepe sumoketi 1556,59 Lt. Paskyre lankymus kas men. dabar atejus ji liepe dar sumoketi 1556,59 Lt.  ir po men dar 1556,59 Lt.
Merginos ar tai ne per brangu? g.gif
Bent jau butu pries tai perspejusi apie kainas tai kitas reikalas . O dabar ?! verysad.gif

oho blink.gif merginos ,pamenat,kazkas dar skundes del KMUK dideliu kainu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasazz @ 2009 10 26, 18:15)
dukrai pavasary KMUK sudejo virsutinius briketus . Liepe sumoketi 1556,59 Lt. Paskyre lankymus kas men. dabar atejus ji liepe dar sumoketi 1556,59 Lt.  ir po men dar 1556,59 Lt.
Bent jau butu pries tai perspejusi apie kainas tai kitas reikalas . O dabar ?! verysad.gif

na o kokius breketus dejot???
Atsakyti
Laukiam Agnės su įspūdžiais po vizito bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 10 26, 18:55)
oho  blink.gif  merginos ,pamenat,kazkas dar skundes del KMUK dideliu kainu  g.gif

aha,pamenu ir as.dar pagalvojau kad cia ta pati prase doh.gif nu gerai cia tos KMUK plesikauja blink.gif nu gal rimtai uz paverzimus moket nereikia tai visa suma i 3 mokejimus padalino. ax.gif kazkaip truksta info kad sprest ar normalu ar ne mastau.gif
Atsakyti
Bet įdomios sumos, su centais paskaičiuota, taip tiksliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 10 26, 17:40)
As jau grizau smile.gif Man lanka apacioj pakeite,uzdejo is vidines kruminio puses tokia ''knopke'' ir gavau elastiku,kad virsutini zandikauli uztrauktu ant apatinio.Uzsidejau auksines gumytes nu tai labai man graziai atrodo,zalios jau taip igriso daugiau tai tikrai nebesidesiu  lotuliukas.gif Ir foto:
user posted image

Cia ta ''knopke''
user posted image

Va kaip reikes nesiot(is vidaus i isore)
user posted image

Dabar laukiam ka Justyte ir gryzus Svajaaa pasakys 4u.gif

nu tu skustis negali daug visko pridare tau thumbup.gif thumbup.gif su elastikais zaisi biggrin.gif
Atsakyti
joooo idomiai cia g.gif

siaip va ir nesako..tik pasako kurie brangiausi kurie pigiausi..
o del kainos tai as pati pakalsuaiu kiek visas gydymas kainuos..tai man isaiskino..kad pvz tie damonai su visomis plokstelemis kuriu reiks po gydymo apie 5stukos gaunasi..ti va..ir sako iskarto neimam mes visos sumos..o pasakom kiek perapsilankyma atsinest.arba moketi taipkaip iseina..
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 10 26, 19:13)
Bet įdomios sumos, su centais paskaičiuota, taip tiksliai  g.gif

aha,tie 59 ct idomiai skamba bigsmile.gif viso gaunasi 4669.77lt tai jei daugiau nelups tai gan normali suma,bet kiek supratau tik virsu uzdejo tai tada biski perdaug mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 10 26, 18:33)
nu va as jau grizau smile.gif pakeite viela virsuje i pacia storiausia biggrin.gif vos idejo biggrin.gif o apacioje nekeite vielos, tik gumytes..tai va tiek  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kaip gi ji atrodo,ta pati storiausia? blush2.gif kiek supratau pas mane irgi ne is plonuju doh.gif
Atsakyti
tai gal dės ir apačią, kol kas kaip supratau tik vieną kartą mokėjo, o paskui sakė dar atsinešt (gal apačią klijuos)

na aš kitokių versijų neturiu... jeigu už vizitus nereikia mokėti, turbūt viskas normos ribose. .. bet jeigu ir už vizitus reikia mokėti, tada nesuprantu, kam tris kartus po tokias sumas nešti? suprantu jei du kartus nešti reikėtų (už viršų ir apačią), bet tris? arba neša tris kartus, iš jų du kartai už breketus, o trečias už vizitus.. bet tada būtų nelogiška, kodėl sumos vienodos, centas į centą.

arba dar turiu vieną versiją: moka dalimis? sakykim gal užsidėjo safyrinius? ir per tris kartus už juos moka? (už abu žandikaulius)

nors jaučiu nesąmones čia kalbu, lauksim kol ateis rasazz ir viską paaiškins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 10 26, 20:07)
Laukiam Agnės su įspūdžiais po vizito  bigsmile.gif

Grįžau ir aš,nu ka vėl su elastikais žaisiu,pagrindiniai tarpai užsidarė,bet atsirado kiti,bet jau mažučiai tarpiukai,palyginus kokie buvo kai ištraukė dantukus,pas smilse matau jie dideli dar :)apačioje nieko nedarė,tik elastikus pakeitė,viršuje tik paveržė iltinius ir viskas,ir pakeitė elastikų vietą,dabar biškuti kitaip teks dėti,bet šeip nieko jis man nesako,kadangi aš breketus dėjausi kaip ir išsimokėtinai,tai jis jau labai skuba,kad sumokėčiau greičiau,gal nedaug liko,nes aš atsipalaidavusi,kažkaip atrodo dar teks nešiot biggrin.gif
Ir aplamai reikia visada visko išsiklausinėti prieš dedantis,kad nekiltų nesusipratimų,čia jau gera pamoka yra,nes paskui tikrai visokių nesamonių būna 4u.gif
Smilse primink,kiek breketus nešioji,matau nėra pas tave jokių apraizgiotų metalų,pas mane jų daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 26 spalio 2009 - 19:47
QUOTE(Svajaaa @ 2009 10 26, 19:44)
Grįžau ir aš,nu ka vėl su elastikais žaisiu,pagrindiniai tarpai užsidarė,bet atsirado kiti,bet jau mažučiai tarpiukai,palyginus kokie buvo kai ištraukė dantukus,pas smilse matau jie dideli dar :)apačioje nieko nedarė,tik elastikus pakeitė,viršuje tik paveržė iltinius ir viskas,ir pakeitė elastikų vietą,dabar biškuti kitaip teks dėti,bet šeip nieko jis man nesako,kadangi aš breketus dėjausi kaip ir išsimokėtinai,tai jis jau labai skuba,kad sumokėčiau greičiau,gal nedaug liko,nes aš atsipalaidavusi,kažkaip atrodo dar teks nešiot  biggrin.gif
Ir aplamai reikia visada visko išsiklausinėti prieš dedantis,kad nekiltų nesusipratimų,čia jau gera pamoka yra,nes paskui tikrai visokių nesamonių būna 4u.gif
Smilse primink,kiek breketus nešioji,matau nėra pas tave jokių apraizgiotų metalų,pas mane jų daug  biggrin.gif

bet vistiek gerai mirksiukas.gif nei tik gumas pakeistu ax.gif
pas smilse rodo 3 men. ir 19 d. smile.gif
P.S. reik manyt Shin padare jau kita temele,nes sita kaip ir pabaiga mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2009 10 26, 19:32)
tai gal dės ir apačią, kol kas kaip supratau tik vieną kartą mokėjo, o paskui sakė dar atsinešt (gal apačią klijuos)

na aš kitokių versijų neturiu... jeigu už vizitus nereikia mokėti, turbūt viskas normos ribose. .. bet jeigu ir už vizitus reikia mokėti, tada nesuprantu, kam tris kartus po tokias sumas nešti? suprantu jei du kartus nešti reikėtų (už viršų ir apačią), bet tris? arba neša tris kartus, iš jų du kartai už breketus, o trečias už vizitus.. bet tada būtų nelogiška, kodėl sumos vienodos, centas į centą.

arba dar turiu vieną versiją: moka dalimis? sakykim gal užsidėjo safyrinius? ir per tris kartus už juos moka? (už abu žandikaulius)

nors jaučiu nesąmones čia kalbu, lauksim kol ateis rasazz ir viską paaiškins  rolleyes.gif

nu jo,logiskai mastai friends.gif nu paziuresim ka rasazz paaiskins irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 26 spalio 2009 - 19:54
QUOTE(jurgice @ 2009 10 25, 13:21)
kokia kainyte safyriniu ? ax.gif  nors aisku nebekeisim tuos ,kuriuos turim,tik idomu skirtumas ,kad neklaidziot po neta  ax.gif

užklijavimas vienam pilnam safyriniam žandikauliui- 2500LT. pusė 2200LT mirksiukas.gif

QUOTE(rasazz @ 2009 10 26, 17:15)

blink.gif blink.gif naa,čia daug versiju prigalvoti spėliojant galima, tai laukiam kol rasazz atrašys

QUOTE(smilsee @ 2009 10 26, 18:40)
As jau grizau smile.gif Man lanka apacioj pakeite,uzdejo is vidines kruminio puses tokia ''knopke'' ir gavau elastiku,kad virsutini zandikauli uztrauktu ant apatinio.Uzsidejau auksines gumytes nu tai labai man graziai atrodo,zalios jau taip igriso daugiau tai tikrai nebesidesiu  lotuliukas.gif Ir foto:
user posted image

Cia ta ''knopke''
user posted image

Va kaip reikes nesiot(is vidaus i isore)
user posted image

Dabar laukiam ka Justyte ir gryzus Svajaaa pasakys 4u.gif

labai gražu thumbup.gif idomiai cia taip elastikai g.gif bet musu gydytoja zino ka daro thumbup.gif o kip cia detis tuos elastikus ?
Atsakyti