QUOTE(Svajaaa @ 2009 10 26, 19:44)
Grįžau ir aš,nu ka vėl su elastikais žaisiu,pagrindiniai tarpai užsidarė,bet atsirado kiti,bet jau mažučiai tarpiukai,palyginus kokie buvo kai ištraukė dantukus,pas smilse matau jie dideli dar :)apačioje nieko nedarė,tik elastikus pakeitė,viršuje tik paveržė iltinius ir viskas,ir pakeitė elastikų vietą,dabar biškuti kitaip teks dėti,bet šeip nieko jis man nesako,kadangi aš breketus dėjausi kaip ir išsimokėtinai,tai jis jau labai skuba,kad sumokėčiau greičiau,gal nedaug liko,nes aš atsipalaidavusi,kažkaip atrodo dar teks nešiot
Ir aplamai reikia visada visko išsiklausinėti prieš dedantis,kad nekiltų nesusipratimų,čia jau gera pamoka yra,nes paskui tikrai visokių nesamonių būna

Smilse primink,kiek breketus nešioji,matau nėra pas tave jokių apraizgiotų metalų,pas mane jų daug
bet vistiek gerai

nei tik gumas pakeistu
pas smilse rodo 3 men. ir 19 d.

P.S. reik manyt Shin padare jau kita temele,nes sita kaip ir pabaiga
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2009 10 26, 19:32)
tai gal dės ir apačią, kol kas kaip supratau tik vieną kartą mokėjo, o paskui sakė dar atsinešt (gal apačią klijuos)
na aš kitokių versijų neturiu... jeigu už vizitus nereikia mokėti, turbūt viskas normos ribose. .. bet jeigu ir už vizitus reikia mokėti, tada nesuprantu, kam tris kartus po tokias sumas nešti? suprantu jei du kartus nešti reikėtų (už viršų ir apačią), bet tris? arba neša tris kartus, iš jų du kartai už breketus, o trečias už vizitus.. bet tada būtų nelogiška, kodėl sumos vienodos, centas į centą.
arba dar turiu vieną versiją: moka dalimis? sakykim gal užsidėjo safyrinius? ir per tris kartus už juos moka? (už abu žandikaulius)
nors jaučiu nesąmones čia kalbu, lauksim kol ateis
rasazz ir viską paaiškins
nu jo,logiskai mastai

nu paziuresim ka rasazz paaiskins