Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(natale @ 2009 10 23, 17:58)
Panos,o jums dejo kazkokios gumytes pries  breketu klijavima? mane uzrase vizitui kad gumytes kazkokios idet ar  kaip,o po savaites tipo breketus apacioj klijos  bigsmile.gif  tik va galvoju kas ten per gumytes   mastau.gif

man nedejo , bet kiek zinau tai tas gumytes i tarpdancius deda tarp paskutiniu kruminiu dantu ,kad tarpai mini atsirastu ,kad poto ziedas lengvai uzsimautu smile.gif nors man nedejo ziedu ,ir net nezinau kam jie reikalingi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ou_jeaa: 23 spalio 2009 - 18:02
QUOTE(ajaja @ 2009 10 23, 14:24)
aciu aciu, as gal ta proga siandien vel "fotosesija" darysiu  biggrin.gif

laukiam, laukiam.... mirksiukas.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 10 23, 15:24)
sveikos smile.gif Baby dantukai super  wub.gif  thumbup.gif

ačiū,ačiū.jūs čia mane taip giriat visos, bet pasižiūriu į veidrodį ir nusiviliu. žinokit nuotraukoj gražiau atrodo nei yra ištikruju... nors turetu buti kitaip g.gif ar ne ? g.gif lotuliukas.gif na nesvarbu,bet esmė tame kad noriu išvis tobulo rezultato, o iki jo dar reikia pakeliauti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 23, 18:58)
Panos,o jums dejo kazkokios gumytes pries  breketu klijavima? mane uzrase vizitui kad gumytes kazkokios idet ar  kaip,o po savaites tipo breketus apacioj klijos  bigsmile.gif  tik va galvoju kas ten per gumytes  mastau.gif

dėjo man smile.gif
paprastas gumytes man įdėjo. na tokias, kaip ir deda ant breketų, kad tarpus tarp 6 dantų padarytų voriuko žiedam uždėt.
Atsakyti
As tai buvau sumascius kad tarp visu dantu man des tos gumytes hihihi.gif
gal ir virsu paverz tuo paciu? mastau.gif butu gerai ax.gif ir vielos gabaliuka kad nukirptu blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites! Tikiuosi kad priimsite mane i savo gretas blush2.gif
Man yra 22 metai is ju jau 7 metus pegyvenu del savo kreivu dantu.. doh.gif Galima ilgai ir nuobodziai pasakoti kaip artimieji bande mane itikineti kad reikia nesioti breketus o as priesinausi, tik dabar supratau kad jau sitaip nebegali testis - reikia arba nustoti kompleksuoti del to arba kazka keisti. Taigi PAGALIAU apsiprendziau kad desiu breketus, tai ivyks jau labai greitai - lapkricio 3 diena ant virsutinio zandikaulio des safyrinius breketus, po poros menesiu ir ant apatinio. ax.gif Dabar jauciu labai dideli palengvejima nes zinau kad kelio atgal nera iki to laiko lieka tik sutvarkyt pora skyluciu ir busiu breketuota ir pagaliau po poros metu galesiu normaliai sypsotis!!!! ax.gif
Turiu du klausimus kurie man labai neduoda ramybes:
1. Gydytoja dar nepadare mano dantu antspaudo is gipso (nzn kaip jis vadinasi blush2.gif ), kai as jos apie tai paklausiau, sake, kad padarysim tai pries klijuojant breketus - ta pacia diena. Ar tai yra normalu? Ar ji gales taip greitai parinkti man tinkancius breketus? blush2.gif
2. Pamirsau paklausti pas gydytoja ar reikia pries klijuojant breketus daryti higienini valyma pas savo stomatologe ar pati odontologe tai padarys ar is viso nieko nereikia? blush2.gif
Busiu labai dekinga uz atsakyma!
Atsakyti
QUOTE(erika'92 @ 2009 10 23, 21:43)
dėjo man smile.gif
paprastas gumytes man įdėjo. na tokias, kaip ir deda ant breketų, kad tarpus tarp 6 dantų padarytų voriuko žiedam uždėt.

na ir kaip tau tas voriukas..kar pripratai prie jo?
Papildyta:
QUOTE(tatsa @ 2009 10 23, 23:32)
Labas vakaras mergaites! Tikiuosi kad priimsite mane i savo gretas  blush2.gif 
Man yra 22 metai is ju jau 7 metus pegyvenu del savo kreivu dantu..  doh.gif  Galima ilgai ir nuobodziai pasakoti kaip artimieji bande mane itikineti kad reikia nesioti breketus o as priesinausi, tik dabar supratau kad jau sitaip nebegali testis - reikia arba nustoti kompleksuoti del to arba kazka keisti. Taigi PAGALIAU apsiprendziau kad desiu breketus, tai ivyks jau labai greitai - lapkricio 3 diena ant virsutinio zandikaulio des safyrinius breketus, po poros menesiu ir ant apatinio. ax.gif  Dabar jauciu labai dideli palengvejima nes zinau kad kelio atgal nera iki to laiko lieka tik sutvarkyt pora skyluciu ir busiu breketuota ir pagaliau po poros metu galesiu normaliai sypsotis!!!!  ax.gif
1. Gydytoja dar nepadare mano dantu antspaudo is gipso (nzn kaip jis vadinasi  blush2.gif ), kai as jos apie tai paklausiau, sake, kad padarysim tai pries klijuojant breketus - ta pacia diena. Ar tai  yra normalu? Ar ji gales taip greitai parinkti man tinkancius breketus?  blush2.gif
2. Pamirsau paklausti pas gydytoja ar reikia pries klijuojant breketus daryti higienini valyma pas savo stomatologe ar pati odontologe tai padarys ar is viso nieko nereikia?  blush2.gif

1.na man sake per antra vizita atsinest foto..o per trecia tik klijuos breketukus...
klijuotu ir per antra , bet kaip supratau jei tam paciam mieste esu tai is antro karto nedarys..;)sako jei butum ne siauliete tada per antra sudetumem.
Atsakyti
Labas panelytes 4u.gif kaip laikotes? taip seniai cia bebuvau smile.gif bet kazkaip kuo ilgiau nesioji breketus, tuo maziau klausimu ir neaiskumu belieka wink.gif
tai va, man jau per kita vizita (lapkricio menesi) siule nuiminet, bet kazkaip pagalvojau, kad mazai dar praejo laiko (lygiai metai), tai sutarem kad gruodi nuiminesim wink.gif taip kad sventes svesiu jau be breketuku, net gaila kazkaip, taip patiko man jie.. 4u.gif
na, o visoms nesiojancioms noriu palinketi kantrybes, tikejimo ir plaaaaciosss sypsenos thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(tatsa @ 2009 10 23, 22:32)

1. Gydytoja dar nepadare mano dantu antspaudo is gipso (nzn kaip jis vadinasi  blush2.gif ), kai as jos apie tai paklausiau, sake, kad padarysim tai pries klijuojant breketus - ta pacia diena. Ar tai  yra normalu? Ar ji gales taip greitai parinkti man tinkancius breketus?  blush2.gif
2. Pamirsau paklausti pas gydytoja ar reikia pries klijuojant breketus daryti higienini valyma pas savo stomatologe ar pati odontologe tai padarys ar is viso nieko nereikia?  blush2.gif

1. Taip, tai normalu, gydytojas pats pasirenka savo darbo metodus, man taip pat dare. Be to, breketai nera gaminami kiekvienam zmogui individualiai, jie vienodi visiems (liaudiskai snekant, is stalciaus isima ir klijuoja wink.gif smile.gif
2. Nera butina ar privaloma daryti higienini valyma, taciau aisku kad nepakenks. beje, higienini valyma galima daryti ir bunant su breketais.
Atsakyti
man kai nueme breketus net gi kazko truko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif Va kita savaitele man uzdes breketus, noreciau suzinot ar is karto reikia tuos visus pinigelius susimoketi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tatsa @ 2009 10 23, 22:32)
Labas vakaras mergaites! Tikiuosi kad priimsite mane i savo gretas  blush2.gif 
Man yra 22 metai is ju jau 7 metus pegyvenu del savo kreivu dantu..  doh.gif  Galima ilgai ir nuobodziai pasakoti kaip artimieji bande mane itikineti kad reikia nesioti breketus o as priesinausi, tik dabar supratau kad jau sitaip nebegali testis - reikia arba nustoti kompleksuoti del to arba kazka keisti. Taigi PAGALIAU apsiprendziau kad desiu breketus, tai ivyks jau labai greitai - lapkricio 3 diena ant virsutinio zandikaulio des safyrinius breketus, po poros menesiu ir ant apatinio. ax.gif  Dabar jauciu labai dideli palengvejima nes zinau kad kelio atgal nera iki to laiko lieka tik sutvarkyt pora skyluciu ir busiu breketuota ir pagaliau po poros metu galesiu normaliai sypsotis!!!!  ax.gif

sveika,zinoma priimsim. 4u.gif
kaip maciau i visus klausimus tau jau atsake. tai as dabar noriu paklausti, is kokio tu miesto ? ir pas kokia gydytoja ? ax.gif
Atsakyti
Tinar, Meri_ceri aciu uz greita atsakyma, labai man pagelbejot!
Is tikruju eidama i sia konsultacija as jau buvau pasidariusi dantu nuotrauka Zalgirio g. tai is karto gydytojai ir parodziau. smile.gif Itariu del to man jau nebereikia konsultaciju o per kita vizita jau klijuos breketus. Is vienos puses taip baisu doh.gif o is kitos pagaliau jau pradesiu savo kelia link graziu dantuku! cool.gif
Baby.. As esu is Vilniaus ir breketus desiu pas gydytoja Vilma Pikeliene. ax.gif Beje, baby, pas tave irgi safyriniai breketai, ane? Ir kaip, ar tu patenkinta jais? blush2.gif O gal kas nors dar lankosi pas Vilma Pikeliene? Butu idomu suzinoti jusu nuomone.
As tiek daug klausimu uzduodu blush2.gif Niekaip negaliu priversti saves negalvoti apie breketus jau greiciau man juos uzdetu, nebus tu minciu ikyriu..
Atsakyti
QUOTE(IngMerkelyte @ 2009 10 24, 11:52)
Sveikuciai  4u.gif  Va kita savaitele man uzdes breketus, noreciau suzinot ar is karto reikia tuos visus pinigelius susimoketi? smile.gif

Sveika,nu cia priklauso nuo to kaip tu su gydytoja susitarsi.?Kiekvienoj klinikoj skirtingai buna. mirksiukas.gif
Atsakyti