Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(natale @ 2009 10 23, 09:22)
o iki kada tau galutinai apsisprest reikia? tongue.gif  biggrin.gif

iki spalio pabaigos biggrin.gif

as ir vel persigalvojau ataip ataip matysis man tie breketai desiuos damon...gal geriau bus..nereiks tada voriuko nesiot va kame pliusas ax.gif nes ataip ataip tada tektu man ji tektu nesiot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 10 23, 10:53)
nu zinokit man anksciau irgi siule apatinio zandikaulio operacija, bet Damonu deka ir elastiku, man nebereikia jokios operacijos  mirksiukas.gif Is pradziu nesiojau labai stiprius elastikus, kurie gerokai pastume mano zandikauli, o dabar normalius nesioju ir viskas gerai  mirksiukas.gif O kai nuims breketus padarys dviguba plokstele, kuri laikys sakandi, tai manau viskas ciki  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif as irgi taip noriu. blush2.gif
bet tau dantukus trauke kad butu kaip zandikauli stumt? man tai sake netrauks dantuku.kad tipo taip reikes taisyt sakandi.Sako gyd. kad net is profilio kai ziuri i mano veida matosi kad pergilus sakandis ir reikia apatini zandikauli i prieki stumti doh.gif sako kad mano veidas neproporcingas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 23 spalio 2009 - 11:14
QUOTE(natale @ 2009 10 23, 12:11)
kai ziuri i mano veida matosi kad pergilus sakandis ir reikia apatini zandikauli i prieki stumti  doh.gif  sako kad mano veidas neproporcingas  doh.gif  unsure.gif

Pas mane irgi anksciau i profili pasiziurejus mates blush2.gif o dabar net veido forma siek tiek pasikeite ax.gif lupos net storesnes pasidare ax.gif
Atsakyti
va ir as isbandziau Oral B Super Floss siula..zinokit, fantastiskas daiktas mano nuomone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 10 23, 11:31)
vajai Baby koks dantuku grozis! o tie breketukai tavo tai kaip papuosimai  wub.gif sveikinu su puse metu! o man siandien 4 menesiai  ax.gif

o vakar buvau pas higieniste, tai ozka nulauze man galini breketa apacioj  doh.gif  o pas gyd tik lapkricio 4d, tai bandysiu siandien skambinti, klausiu ka daryti...

bet nors tiek paguode, kad higieniste pasake, kad palyginus su tuo kaip buvo mano dantenu bukle labai pasitaise ir kad siaip pati gerai valausi dantis, kad ir tarpdanciai svarus ir t.t.  blush2.gif

lotuliukas.gif gales ir apmoket ji uz breketuko klijavima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2009 10 23, 12:28)
Pas mane irgi anksciau i profili pasiziurejus mates  blush2.gif o dabar net veido forma siek tiek pasikeite  ax.gif lupos net storesnes pasidare  ax.gif

o tai kaip tau tik su elastikais pataise? bigsmile.gif o trauke tau dantukus kad sakandi pataisyt? ar kaip? g.gif blin ir as noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 10 22, 21:33)
tavo dantukai nerealus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Tinar @ 2009 10 22, 21:49)
baby tavo dantukai kokie fainiiii bigsmile.gif kada as tokius turesiu ax.gif  ax.gif laukiu nesulaukiu..o pas tave visa eilute buvo keramikiniai?nereikejo platint zandikaulio su voriuku?

QUOTE(ajaja @ 2009 10 23, 11:31)
vajai Baby koks dantuku grozis! o tie breketukai tavo tai kaip papuosimai  wub.gif sveikinu su puse metu! o man siandien 4 menesiai  ax.gif

ačiū,ačiū labai jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tinar-ne,nenešiojau jokio voriuko.
ajaja-ačiū, ir tave su 4mėnesiukais drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na va apsisprendziau galu gale..smile.gif
desiuos damon pusiau permatomus..dar katik va skambinau i klinika pasitikslint kainos ..smile.gif
manau ,kad gal teisingai pasirinkau.. ax.gif ir galimybe svieciasi ,kad yra butent juos detis..:)pades visi aplinkui kiek gales. blush2.gif
tuo labiau kad man metu ne 18:) tai gal geresnis pasirinkimas...smile.gif

va cia kam idomu radau kaip atrodo tas voriukas ir kaip ji ideda..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 23 spalio 2009 - 12:10
sveikutes, as jau senai vis paskaitau jusu tema ax.gif Lapkricio 6 taip pat einu pas ortodonta pirmai konsultacijai ax.gif
labai daug giriat Baby dantukus, butu labai smagu jei ir as galeciau pamatyti jusu dantukus blush2.gif
forume kalbat apie operacijas visokiausias dant traukimus, blink.gif net baisoka biksi pasidare kad ir as tokiu naujienu neigirsciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jussstute @ 2009 10 23, 14:05)
sveikutes, as  jau senai vis paskaitau jusu tema ax.gif  Lapkricio  6 taip pat einu pas ortodonta pirmai konsultacijai  ax.gif
labai daug giriat Baby dantukus, butu labai smagu jei ir as galeciau pamatyti jusu dantukus  blush2.gif 
forume kalbat apie operacijas visokiausias dant traukimus,  blink.gif  net baisoka biksi pasidare kad ir as tokiu naujienu neigirsciau  unsure.gif

sveika..nebijok tos konsultacijos..;)as ir jaudinausi, bet nera ko..smile.gif

na jei bendrausi musu temoje ir sutiksi pati ikelti savo foto, tai tada pasidalinsim slaptazodziu.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2009 10 23, 13:28)
Pas mane irgi anksciau i profili pasiziurejus mates  blush2.gif o dabar net veido forma siek tiek pasikeite  ax.gif lupos net storesnes pasidare  ax.gif

fainaaa 4u.gif 4u.gif 4u.gif tai r dar keisis tik i gera bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
as jusu temele dabar visuomet paskaitau, tik pati po kolkas neturiu ka pasakyti, dar tik laukiu pirmo susitikimo su ortodonto. bet kai nors kiek pajudesiu, su jumis bendrausiu kur kas aktyviau 4u.gif nuotraukytes taip pat idesiu kad ir jus matytumete mano pasikeitimus, nors iki ju dar labai toli irnesakyk.gif rolleyes.gif
Atsakyti
vergine ziurejau tavo ft..net per 3dienas dantukai i savo vietas pasislinko.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 23, 12:59)
o tai kaip tau tik su elastikais pataise?  bigsmile.gif  o trauke tau dantukus kad sakandi pataisyt? ar kaip? g.gif blin ir as noriu  4u.gif

Taip tik su elastikais mirksiukas.gif kur nuo apatinio sesto danties iki iltinio ir prisistume zandikaulis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinar @ 2009 10 23, 13:13)
fainaaa 4u.gif  4u.gif  4u.gif tai r dar keisis tik i gera bigsmile.gif  thumbup.gif

aciuks 4u.gif tai jau nelabai ka ir keisis, nes viskas jau link pabaigos juda blush2.gif
Atsakyti