Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Jei butu nesunku parasykit visos kieno nikai pasikeite smile.gif bijau sumaisyt blush2.gif
Atsakyti
Raportuoju, gal kam bus idomu ax.gif
Skambinau siandien i Kliniku veido ir zandikaulio chirurgijos registratura:
Su siuntimu is savo poliklinikos (TIK valdiskos, ne privacios) isoperuoja kruminius NEMOKAMAI. Gali tekti kazka sumoket uz kazkokias pirmines medziagas (nezinau kas tai yra, tiesiog cituoju kaip pasake), bet ne daugiau kaip kokius 20 Lt. Siuntimas reikalingas is poliklinikos chirurgo.
Be siuntimo reikia moketi, pirmine konsultacija 70 Lt, o paskui jau operavimas kainuoja simtais (nekonkretizavo). O jeigu dar reiktu stacionaro pagalbos (mano atveju, kai neisdyge kruminiai yra gulintys, stacionaro sake reiks butinai) - tai kainuos dar daugiau doh.gif

Tokie va reikalai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 20, 12:17)
Raportuoju, gal kam bus idomu  ax.gif
Skambinau siandien i Kliniku veido ir zandikaulio chirurgijos registratura:
     Su siuntimu is savo poliklinikos (TIK valdiskos, ne privacios) isoperuoja kruminius NEMOKAMAI. Gali tekti kazka sumoket uz kazkokias pirmines medziagas (nezinau kas tai yra, tiesiog cituoju kaip pasake), bet ne daugiau kaip kokius 20 Lt. Siuntimas reikalingas is poliklinikos chirurgo.
     Be siuntimo reikia moketi, pirmine konsultacija 70 Lt, o paskui jau operavimas kainuoja simtais (nekonkretizavo). O jeigu dar reiktu stacionaro pagalbos (mano atveju, kai neisdyge kruminiai yra gulintys, stacionaro sake reiks butinai) - tai kainuos dar daugiau  doh.gif

Tokie va reikalai.  g.gif

Tai tada tikrai Klinikuose neapsimoka .Man sake "gulinti" ir pasislepusi pasalins iki 200 lt privacioj klinikoj. Ir jokiu konsultaciju papildomu nereikia.Atsinesiau panoramine nuotrauka ir pasakiau kad reikia pasalint ir tiek.
Bet aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 20 spalio 2009 - 14:12
Sveikutes 4u.gif
Seniai cia bebuvau blush2.gif Ziuriu naujokiu nemazai bigsmile.gif sekmes nesiojant breketukus 4u.gif
Kaip dantukai visu? Ar rezultatai juda i prieki? smile.gif

Mano vizitas spalio 28d. uzrasyta nuemimui, bet su klaustuku, tai kazkaip nesitikiu kad nuims si karta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 10 20, 11:27)
Jei butu nesunku parasykit visos kieno nikai pasikeite smile.gif bijau sumaisyt blush2.gif

Sveika, Achilles - Kavytė 4u.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 10 20, 16:55)
Sveikutes  4u.gif
Seniai cia bebuvau  blush2.gif Ziuriu naujokiu nemazai  bigsmile.gif sekmes nesiojant breketukus  4u.gif
Kaip dantukai visu? Ar rezultatai juda i prieki?  smile.gif

Mano vizitas spalio 28d. uzrasyta nuemimui, bet su klaustuku, tai kazkaip nesitikiu kad nuims si karta  blush2.gif

Linkiu gerų žinių spalio 28 dieną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 20, 14:10)
Tai tada tikrai Klinikuose neapsimoka .Man sake "gulinti" ir pasislepusi pasalins iki 200 lt privacioj klinikoj. Ir jokiu konsultaciju papildomu nereikia.Atsinesiau panoramine nuotrauka ir pasakiau kad reikia pasalint ir tiek.
Bet aciu uz info  4u.gif

Apsimoka su siuntimu uztat wink.gif

Rytoj eisiu pasikonsultuot su vienu chirurgu. Paziuresim ka sakys g.gif
Atsakyti
na ka merginos..ryt ciuosiu pas odontologa jau bigsmile.gif ..9ryto:))))
laukit ziniu!! thumbup.gif
Atsakyti
Sekmes, Tinar 4u.gif
Atsakyti
oooiii kaip geliaaa dantis dabar negaliu rasyt mergos palaukit noriu kai ka pranesti bet gal ne siandien.. aaaaaaiiiiiiiiiiiiii verysad.gif wacko.gif cray.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 10 20, 14:55)

Mano vizitas spalio 28d. uzrasyta nuemimui, bet su klaustuku, tai kazkaip nesitikiu kad nuims si karta  blush2.gif

Sveikute, seniai matyta 4u.gif butinai apsilankyk cionai ir pranesk kaip vizitas praejo. O kodel galvoji, kad nenuims? dar nevisi dantukai ten kur reikia??
Papildyta:
QUOTE(Tinar @ 2009 10 20, 16:25)
na ka merginos..ryt ciuosiu pas odontologa jau bigsmile.gif ..9ryto:))))
laukit ziniu!! thumbup.gif

tau jau breketus des rytoj?? jei taip tai daug daug valgyk siandien, nes po to kuri laika bus keista kol priprasi blink.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 10 20, 17:31-->
QUOTE(miela grazi sunyte smile.gif @ 2009 10 20, 17:31)
oooiii kaip geliaaa dantis dabar negaliu rasyt mergos palaukit noriu kai ka pranesti bet gal ne siandien.. aaaaaaiiiiiiiiiiiiii verysad.gif  wacko.gif  cray.gif  cry.gif

kas cia tau, breketai taip stipriai dantukus stumia? blink.gif blink.gif jei jau taip blogai gerk nuskausminamuju unsure.gif

ka ten pranesti nori, kodel ne siandien??
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 10 20, 19:36)
Sveikute, seniai matyta  4u.gif butinai apsilankyk cionai ir pranesk kaip vizitas praejo. O kodel galvoji, kad nenuims? dar nevisi dantukai ten kur reikia??

Tai kad man gydytoja vis priekini danti reguliuoja reguliuoja, tai ilgesnis buvo, paskui trumpesnis, dabar vel ilgesnis doh.gif tai vienu zodziu turbut dar nenuims blush2.gif

Visos kokios pasikeitusios blush2.gif su naujais nickais, avatoriais blush2.gif sunku ir pazint doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na va, aš jau pilnai breketuota thumbup.gif
Kai viršų sudėjo prieš savaitę visiškai nesijautė, kad kažką naujo burnoj turėčiau, atrodo lyg būčiau nešiojus breketus jau ilgai ilgai. Ir neskaudėjo taip iškart. O va šiandien, kai apačią sudėjo, iškart jau jaučiasi, kad kažkas vyksta, nes taip maudžia priekinius dantis.

[quote=ajaja,2009 10 20, 19:36]

Papildyta:
tau jau breketus des rytoj?? jei taip tai daug daug valgyk siandien, nes po to kuri laika bus keista kol priprasi blink.gif

o aš, kai viršų uždėjo, valgiau viską iš eilės. na, sekančią dieną po sudėjimo tik kąsti negalėjau su pirmukais, o šiaip viskas po senovei liko smile.gif t
Atsakyti