QUOTE(Vergine @ 2009 10 17, 21:12)
Man irgi reiktų tokios operacijos... Jei ne finansai, tai net neabejočiau...
Va prieš savaitę viena mergina sakė, kad atvažinėja kažkokia daktarė iš Vokietijos ir deda breketus, kurie atstato žandikaulį be operacijos...

Bet kainuoja keliolika tūkstančių tie breketai, dabar nepamenu tikslios kainos (man atrodo 12000 lt.)... Bet tai net nežinau ar čia pletkai ar čia tikrai taip daro...
Sveika,nu nzn kas tada geriau ir pigiau gaunasi.operacija kainuoja 10 000lt.tikslau operacija apmoka lygoniu kasos,o tie pinigai (10 000) skirti operacijai pasiruost.konsultacijos ir ten vaistai kazkokie.zodziu visas gydymas iseina apie 10 000 lt (pazistama operavosi ir gydytoja sake ), o jei rinktis breketus tai jei cia tik breketu kaina 12 000, o kur ju prieziura tarkim paverzimai ir t.t. tai dar dasides pinigeliai.manau operacija pigiau.plius jei gydytoja ne visada Lietuvoj buna,o kas nors atsitiks tai ir skambint jai reikes i Vokietija ir laukt vizitu kada jinai vel i LT atvaziuos.

manau jei cia ir tiesa del breketu tai vistiek operacija pigiau,tik tiek kad organizmui geriau kad ko mazesne invazija i ji butu.tai breketai tik isorinis veiksnis,o operacija jau rimciau

na cia tik mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 10 17, 21:12)
Sveikos mergaitės

Senai besilankiau...

Mano breketukams jau mėnuo ir 22 dienos

Apačia dės lapkričio 10 dieną
o man laprkicio 17
Papildyta:
QUOTE(jolaaa @ 2009 10 18, 14:35)
sveikutes

norejau paklausti, jei nuluzo breketas, bet to breketo nepameciau, o turiu su savimi. gal nereikia tada moketi uz perklijavima?
Manau uz darba vistiek reikes moket