Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(natale @ 2009 10 14, 21:45)
Tai sveikinimai  4u.gif  kur dejeis,pas ka ir kiek kainavo?  blush2.gif

Dejausi Kaune pas D.Latkauskiene. O tu pas ka ir kokius ir jei ne paslaptis kiek?
Atsakyti
QUOTE(margret @ 2009 10 15, 22:02)
Dejausi Kaune pas D.Latkauskiene. O tu pas ka ir kokius ir jei ne paslaptis kiek?

Pas ta pacia lotuliukas.gif D.Latkauskiene (Kaunas) bigsmile.gif keramika + metalas 1880lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 15, 19:25)
o kokios poblemos pas tave su sakandziu kad tau reikia operacijos? man irgi siule darytis,bet as atsisakiau.seip nenorejau operacijos.kainuoja daug. ir negali tiesint dantukus kol operacijos nepasidarysi.o tas pasiruosimas jai  ilgai uztrunka.bent man taip gydytoja sake. g.gif  tai pasirinkau kita gydymo varianta kad be operacijos apseit.nors sake geriausias variantas butu, jei sutikciau darytis operacija.

Gal mes apie skirtingas operacijas kalbam? g.gif
Man reikia issioperuot apacioj neisdygusius "gulincius" protinius. O tu kokia operacija turi omeny?
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 16, 02:46)
Gal mes apie skirtingas operacijas kalbam?  g.gif
Man reikia issioperuot apacioj neisdygusius "gulincius" protinius. O tu kokia operacija turi omeny?

aaaa,tai tu apie dantukus.as tai net kaip operacija tai nalaikau. ka ten pakrapsto pakrapsto ir iskrapsto ta dantuka blush2.gif siandien jau man nebeskauda tos vietos kur susiuvo,tik valgyt biski sunkiau ax.gif as tai kalbejau apie zandikaulio operacija.kur lauzo zandikauli ir pastato ji taip kaip jis turi but.
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 15, 18:40)
Taip, man reikes, bet kolkas dar nesusitarus unsure.gif Turiu vieno daktaro tel. Nr., reiktu prisiruost paskambint. Aisku kitas kelias butu registruotis bendra tvarka su siuntimu is savo poliklinikos, bet jauciu ilgai laukt reiktu  g.gif

QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 16, 00:46)
Gal mes apie skirtingas operacijas kalbam?  g.gif

as ir galvojau kad apir zandikaulio lauzyma smile.gif
man ir jos reikia jei noriu idealaus sukandimo, bet nenoriu as jos, kiek sutvarkys tiek,sake darys tai, kad kiek galima butu geriau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Senai besilankiau... ax.gif Mano breketukams jau mėnuo ir 22 dienos bigsmile.gif Apačia dės lapkričio 10 dieną thumbup.gif Įdedu nuotraukas prieš gydymą ir dabartinę, tik nekreipkite dėmesio į burnos kreivumą biggrin.gif lotuliukas.gif
user posted image user posted image

QUOTE(natale @ 2009 10 16, 10:34)
as tai kalbejau apie zandikaulio operacija.kur lauzo zandikauli ir pastato ji taip kaip jis turi but.

Man irgi reiktų tokios operacijos... Jei ne finansai, tai net neabejočiau...
Va prieš savaitę viena mergina sakė, kad atvažinėja kažkokia daktarė iš Vokietijos ir deda breketus, kurie atstato žandikaulį be operacijos... g.gif Bet kainuoja keliolika tūkstančių tie breketai, dabar nepamenu tikslios kainos (man atrodo 12000 lt.)... Bet tai net nežinau ar čia pletkai ar čia tikrai taip daro...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif norejau paklausti, jei nuluzo breketas, bet to breketo nepameciau, o turiu su savimi. gal nereikia tada moketi uz perklijavima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 10 17, 21:12)

Man irgi  reiktų tokios operacijos... Jei ne finansai, tai net neabejočiau...
Va prieš savaitę viena mergina sakė, kad atvažinėja kažkokia daktarė iš Vokietijos ir deda breketus, kurie atstato žandikaulį be operacijos... g.gif Bet kainuoja keliolika tūkstančių tie breketai, dabar nepamenu tikslios kainos (man atrodo 12000 lt.)... Bet tai net nežinau ar čia pletkai ar čia tikrai taip daro...

Sveika,nu nzn kas tada geriau ir pigiau gaunasi.operacija kainuoja 10 000lt.tikslau operacija apmoka lygoniu kasos,o tie pinigai (10 000) skirti operacijai pasiruost.konsultacijos ir ten vaistai kazkokie.zodziu visas gydymas iseina apie 10 000 lt (pazistama operavosi ir gydytoja sake ), o jei rinktis breketus tai jei cia tik breketu kaina 12 000, o kur ju prieziura tarkim paverzimai ir t.t. tai dar dasides pinigeliai.manau operacija pigiau.plius jei gydytoja ne visada Lietuvoj buna,o kas nors atsitiks tai ir skambint jai reikes i Vokietija ir laukt vizitu kada jinai vel i LT atvaziuos. g.gif manau jei cia ir tiesa del breketu tai vistiek operacija pigiau,tik tiek kad organizmui geriau kad ko mazesne invazija i ji butu.tai breketai tik isorinis veiksnis,o operacija jau rimciau unsure.gif na cia tik mano nuomone ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 10 17, 21:12)
Sveikos mergaitės 4u.gif Senai besilankiau... ax.gif Mano breketukams jau mėnuo ir 22 dienos bigsmile.gif Apačia dės lapkričio 10 dieną thumbup.gif 

o man laprkicio 17 drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaaa @ 2009 10 18, 14:35)
sveikutes  4u.gif norejau paklausti, jei nuluzo breketas, bet to breketo nepameciau, o turiu su savimi. gal nereikia tada moketi uz perklijavima?  blush2.gif

Manau uz darba vistiek reikes moket ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 18, 16:02)
Sveika,nu nzn kas tada geriau ir pigiau gaunasi.operacija kainuoja 10 000lt.tikslau operacija apmoka lygoniu kasos,o tie pinigai (10 000) skirti operacijai pasiruost.konsultacijos ir ten vaistai kazkokie.zodziu visas gydymas iseina apie 10 000 lt

Man ortodontas yra sakęs, kad operacija apie 18 000 lt., plius breketai apie 6 000 lt.,tai jau 24 000 lt. Nežinau kaip ten darė tavo pažįstama... Arba seniai arba tik vienam žandikauliui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 10 18, 20:32)
Man ortodontas yra sakęs, kad operacija apie 18 000 lt., plius breketai apie 6 000 lt.,tai jau 24 000 lt. Nežinau kaip ten darė tavo pažįstama... Arba seniai arba tik vienam žandikauliui... g.gif

jo vienam zandikauliui dare.si pavasari daresi. ir man kai siule daryt operacija tai man butu dare tik apatiniam zandikauliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 18, 20:54)
jo vienam zandikauliui dare.si pavasari daresi. ir man kai siule daryt operacija tai man butu dare tik apatiniam zandikauliui  ax.gif

O man abiems reikėtų... verysad.gif
Atsakyti
kol baigsim sita tema ateis ir ziema biggrin.gif
butu smagu jei man i AZ parasytu visos kurios nori buti itrauktos i nauja tema, ir tos kurios turiu pasiketimu savo informacijoje smile.gif pradesiu nauja tema kurti savo kompe wink.gif
Atsakyti