Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Anira @ 2009 09 21, 17:52)
Sveikutes. Uzejau priminti apie save  blush2.gif  As jau pasiilgau breketu smile.gif

as kartais pagalvoju, kad nenoriu, kad juos nuimtu man biggrin.gif sveika beje wink.gif
Atsakyti
Tai prašom, kad nenuimtų bigsmile.gif ir plokštelių nereiks nešiot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 21, 17:58)
Tai prašom, kad nenuimtų  bigsmile.gif  ir plokštelių nereiks nešiot  bigsmile.gif

ir dantys negris i savo vietas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 19, 19:57)
O manes niekur nera  angel_sadangel.gif

QUOTE(justyte** @ 2009 09 20, 15:23)
labukas. ar man vaidenasi ar tikrai pas mane parasyt kad tik virsu turiu? g.gif

QUOTE(la_unika @ 2009 09 21, 11:16)
ir mane kazkodel istryne  cry.gif Vergine irgi, pamirstos mes abi  angel_sadangel.gif  sad.gif  nono.gif  smile.gif

atsiprasau labai Jusu visu blush2.gif 4u.gif pasistengsiu pasitaisyti... rolleyes.gif butu gerai, kad viska kas neatitinka surasytumete i az tada patvarkyciau viska mirksiukas.gif

QUOTE(Achilles @ 2009 09 21, 11:27)
Niu tik nereikia pirštukais niuniuoti, juk jau atsiprašiau  mirksiukas.gif  taip yra dėl to, kad perduodama duomenis ne viską sutikrinau, nes aš siunčiau worde, o pastaruoju metu worde nebetaisydavau, iškart photoshope taisiau.. taigi rašykit Shin į až ir pasakykit kas ne taip, nes ji nespės visų žinučių sužiūrėti  smile.gif  kitoj temoj, jeigu visos surašysit kas ne taip, jau turėtų viskas būt ok  smile.gif

Ajaja, kaip liuks tau, kad Airijoj yra didelis Listerine pasirinkimas.. Aš tik žalią mačiau Lietuvoj. Natale sakė, kad ir mėlynas yra, reiks paieškot smile.gif

aciu Achiles uz palaikyma blush2.gif pirma temele padariau ir jau prisigrybavau ax.gif

del Listerino tai Lt yra zalias ir melynas, bet man melynas ziaurei neskanus blink.gif

QUOTE(Achilles @ 2009 09 21, 14:51)
Mūsų viena panelė perėjo pas kitą gydytoją, nes ana į dekretines išėjo.. dabar nepamenu kuri, berods Shin g.gif

taip taip as perejau pas kita gydytoja mirksiukas.gif nebuvo dideliu problemu pereiti, manau reik tiesiog pasiskambinti ir pasakytu ar priima.
Atsakyti
papasakokit kokias ten ploksteles po breketu deda kad dantiukai neissivaiksciotu...
kazkada kalbejot apie tai, praleidau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 08 26, 10:29)
va cia viena fotke is sio savaitgalio pajurio,kur matosi ta plokstele kuria reik nesiot

user posted image

Gal daivasta nesupyks, iš senos temos paėmiau jos žinutes, kur ji plokštelę rodė
4u.gif
Papildyta:
Čia dar daivasta rodėsi rolleyes.gif

QUOTE(daivasta @ 2009 08 29, 14:15)
Svajaaa nea kapu man nedave.
Na ka mergaites o dabar zadetos mano dantuku foto, dar ir kaip plokstele atrodo 

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 21 rugsėjo 2009 - 16:38
rolleyes.gif shin,o kaip tavo nauja gyd.noriai sutiko tave toliau gydyti wink.gif bendrai tai pas tave situacija kitokesne,nes ankstesne gyd.i dekreta isejo,mano situacijoj kiek kebliau,negi taip ir reks sakyti,kad priimkit,nes pas ana gydytoja kyla kainos valandom unsure.gif
Atsakyti
Uzklijavo man breketus ir apacioj jau biggrin.gif Jau ir skaudet pradejo lotuliukas.gif Pakeite ir virsuj viela,nors nesitikejau,tai uzsidejau zalias gumytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 22, 10:12)
Uzklijavo man breketus ir apacioj jau biggrin.gif  Jau ir skaudet pradejo lotuliukas.gif  Pakeite ir virsuj viela,nors nesitikejau,tai uzsidejau zalias gumytes biggrin.gif

Pasirodyk blush2.gif
Atsakyti
Acilles nesupyksiu smile.gif juk tam ir idejau,kad visos zinotu kaip atrodo smile.gif
saunuole.
Atsakyti
Foto bigsmile.gif Tik kazkokia kreiva biski lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 22, 08:12)
Uzklijavo man breketus ir apacioj jau biggrin.gif  Jau ir skaudet pradejo lotuliukas.gif  Pakeite ir virsuj viela,nors nesitikejau,tai uzsidejau zalias gumytes biggrin.gif

na cia panos sako, kad apatinius dantukus labiau skauda nei virsutinius... po keliu dienu skausmas aprims. man ana antrad paverze, tai pirma nakti kaip ir nemiegojau, o dabar jau beveik pamirskau, kad paverze bigsmile.gif
zalios gumytes labai grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mamka35 @ 2009 09 22, 07:23)
rolleyes.gif shin,o kaip tavo nauja gyd.noriai sutiko tave toliau gydyti wink.gif bendrai tai pas tave situacija kitokesne,nes ankstesne gyd.i dekreta isejo,mano situacijoj kiek kebliau,negi taip ir reks sakyti,kad priimkit,nes pas ana gydytoja kyla kainos valandom unsure.gif

sekmes jeigu nuspresit keisti gydytoja, kad tik verta butu 4u.gif o po to papasakokit mums kaip sekes
Papildyta:
QUOTE(Ingredd @ 2009 09 21, 15:11)
papasakokit kokias ten ploksteles po breketu deda kad dantiukai neissivaiksciotu...
kazkada kalbejot apie tai, praleidau.. doh.gif

as kiek zinau tai kai nuima breketus kad dantukai vel negriztu i buvusias vietas padaro ploksteles vadinamas reteineriais. su jom reikia miegoti 3-4 kartus i savaite keleta metu.
cia virsutiniam dantim. o ant apatiniu is vidines puses dazniausiai priklijuoja tokia metaline "juostele", kad dantukai liktu savo vietose...
as irgi kol nesusiruosiau breketu detis tol nezinojau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 22 rugsėjo 2009 - 09:57