QUOTE(smalsi_ @ 2009 10 26, 10:55)
O aš turiu klausimukų Darbelis taip nufotografuotas ar linksta į šoną?
Užbaigimas išlenda į darbelio išorę? Ar negeriau į vidų, kad nesimatytų?
Kiek kartų lakuota? O jei dar kelis kartelius užlakavus tai nebesimatytų, kad tai laikraštis?
Aš čia tik smalsauju ir renku info, tad prašom nepykti, kad taip darbelį išnarsčiau
Užbaigimas išlenda į darbelio išorę? Ar negeriau į vidų, kad nesimatytų?
Kiek kartų lakuota? O jei dar kelis kartelius užlakavus tai nebesimatytų, kad tai laikraštis?
Aš čia tik smalsauju ir renku info, tad prašom nepykti, kad taip darbelį išnarsčiau
Na cia tas pynimo rastas toks, kad vizualiai taip atrodo, kad palinkes Sutinku, kad uzbaigimas butu graziau i vidine puse, bet kadandi pati vazona, ant kurio pyniau palikau viduje, ir gan stipriai suverziau vyteles, tai tikriausiai i vidu nelabai ir pavyktu ikist
o lakuota tai tik karta, kadangi as pirmiau beicuoju o tik tada lakuoju, priesingai nei kitos pynejos, kad maiso laka ir beica ir viska atlieka vienu metu. tai realiai kad ir kiek kartu lakuociau laikrascio nepaslepsiu, o del keliu beicavimo kartu negaliu pasakyti nebandziau
is tikruju tai laikrastis matosi kai is arti ziuri, o is toliau tai sunkui butu pasakyti kad tai ne is vyteliu
ir nera cia ko pykti smagu kad galiu kazkuo padeti
Papildyta:
QUOTE(Triksi26 @ 2009 10 26, 12:26)
tai dangciui truputeli didesni karkasa padaryk, ir valiooo
banysiu kazka ir jei pavyks butinai pasirodysiu