Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(smalsi_ @ 2009 10 26, 10:55)
O aš turiu klausimukų blush2.gif  Darbelis taip nufotografuotas ar linksta į šoną?
Užbaigimas išlenda į darbelio išorę? Ar negeriau į vidų, kad nesimatytų?
Kiek kartų lakuota? O jei dar kelis kartelius užlakavus tai nebesimatytų, kad tai laikraštis?
Aš čia tik smalsauju ir renku info, tad prašom nepykti, kad taip darbelį išnarsčiau  ax.gif

Na cia tas pynimo rastas toks, kad vizualiai taip atrodo, kad palinkes biggrin.gif Sutinku, kad uzbaigimas butu graziau i vidine puse, bet kadandi pati vazona, ant kurio pyniau palikau viduje, ir gan stipriai suverziau vyteles, tai tikriausiai i vidu nelabai ir pavyktu ikist biggrin.gif
o lakuota tai tik karta, kadangi as pirmiau beicuoju o tik tada lakuoju, priesingai nei kitos pynejos, kad maiso laka ir beica ir viska atlieka vienu metu. tai realiai kad ir kiek kartu lakuociau laikrascio nepaslepsiu, o del keliu beicavimo kartu negaliu pasakyti smile.gif nebandziau biggrin.gif
is tikruju tai laikrastis matosi kai is arti ziuri, o is toliau tai sunkui butu pasakyti kad tai ne is vyteliu biggrin.gif
ir nera cia ko pykti 4u.gif smagu kad galiu kazkuo padeti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Triksi26 @ 2009 10 26, 12:26)
tai dangciui truputeli didesni karkasa padaryk, ir valiooo  thumbup.gif

banysiu kazka smile.gif ir jei pavyks butinai pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
nusprendziau pasisakyti rolleyes.gif

del to kelis kartus lakavimo ar beicavimo bigsmile.gif

man asmeniskai daug graziau kai matosi laikrstiniai uzrasai rolleyes.gif , as specialiai labai nenutamsimu, o tie kurie pas mane nutamsinti, tai per diiiidele klaida , lotuliukas.gif nes visada lako ir pigmento misini maisau kaip papuole, tai kartais tamsesni kartais sviesesni krepsiokai gaunasi

tai tiek tos mano nuomones, taip sakant grynai skonio reikalas, vieniems tamsesni kitiems sviesesni, kai kurios visai issirenka kokia balta spalva, o paskui dar ir padekupazina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 26, 23:02)
nusprendziau pasisakyti  rolleyes.gif

del to kelis kartus lakavimo ar beicavimo  bigsmile.gif

man asmeniskai daug graziau kai matosi laikrstiniai uzrasai  rolleyes.gif , as specialiai labai nenutamsimu, o tie kurie pas mane nutamsinti, tai per diiiidele klaida ,  lotuliukas.gif nes visada lako ir pigmento misini maisau kaip papuole, tai kartais tamsesni kartais sviesesni krepsiokai gaunasi

tai tiek tos mano nuomones, taip sakant grynai skonio reikalas, vieniems tamsesni kitiems sviesesni, kai kurios visai issirenka kokia balta spalva, o paskui dar ir padekupazina mirksiukas.gif

Visiskai sutinku su Jusu nuomone smile.gif is esmes jei nesinoretu kad manytusi laikrastiniai uzrasai tai ir pintume is vyteliu biggrin.gif bet vistiek kiekvienas turi savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 26, 22:02)
nusprendziau pasisakyti  rolleyes.gif

del to kelis kartus lakavimo ar beicavimo  bigsmile.gif

man asmeniskai daug graziau kai matosi laikrstiniai uzrasai  rolleyes.gif , as specialiai labai nenutamsimu, o tie kurie pas mane nutamsinti, tai per diiiidele klaida ,  lotuliukas.gif nes visada lako ir pigmento misini maisau kaip papuole, tai kartais tamsesni kartais sviesesni krepsiokai gaunasi

Paaiškinkit man nesupratėlei. Tai Jūs į laką maišot pigmentą? Ar taip Jus supratau? Jeigu taip, tai kelis kartus tepat? Man patinka Jūsųs gaminiai, todėl jei paaiškinsit smulkiau, būsiu dėkinga.
Atsakyti
Man tai labai patinka visai nedažyti, tik, kad pas mane viskas labai šviesiai dažyta ir laikraštinukai tame spalvų kontekste pradingsta, o priešingu atveju palikčiau taip:user posted image
Atsakyti
Sveikos pynejos 4u.gif

Perziurejau temute --na ir groziu pridare--tur but busiu uzsikretus sia liga biggrin.gif

Iskilo klausimukas--tos kur esat padare baltus gaminukus--jie is balto popieriaus ar is laikrascio ir nudazyti baltai?
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2009 10 27, 10:05)
Sveikos pynejos 4u.gif

Perziurejau temute --na ir groziu pridare--tur but busiu uzsikretus sia liga biggrin.gif

Iskilo klausimukas--tos kur esat padare baltus gaminukus--jie is balto popieriaus ar is laikrascio ir nudazyti baltai?

Sveika susirgus! Kad ir kaip būtų paradoksalu, pasveikti nelinkiu... Aš dariau baltus kapšius su dangčiais. Ten paprasti laikraščiai tik nudažyti baltai ir padekupažinti, tiksliau užklijuoti servetėlių piešinukai.
Atsakyti
Koks grozis pmociute!!!!! thumbup.gif
Ir as jau pradejau po truputuka sukti vyteles ir svajoju apie savo pintu krepsiu kolekcija. smile.gif
Atsakyti
Paaiškinkit man nesupratėlei. Tai Jūs į laką maišot pigmentą? Ar taip Jus supratau? Jeigu taip, tai kelis kartus tepat? Man patinka Jūsųs gaminiai, todėl jei paaiškinsit smulkiau, būsiu dėkinga.

pasakoju lotuliukas.gif

lygiomis dalimis imu :
akrilini laka (toki kur statybines parduotuves pardavineje)
ir vandeni (paprasta is krano)
o pigmento pilu kiek ranka sudreba lotuliukas.gif , kartais daugiau kartais maziau smile.gif (perku irgi statybinese parduotuvese, tokie lenkiski, "sniezka", bet yra ir kitokiu firmu)

tuo misiniu tepu tik viena karta,

skiedziu vandeniu laka, nes neskiestas jis tirstas, klampus ir lakuojant susidaro maziukai burbuliukai, dar neskiestas lakas lieka truputi lipnus labai ilgai, ir mane tai erzina, nes daigta norisi naudoti is karto lotuliukas.gif o negalima buna doh.gif
ir as nelinkiu pasveikti, junkis prie musu ligoniu lotuliukas.gif
Man tai labai patinka visai nedažyti, tik, kad pas mane viskas labai šviesiai dažyta ir laikraštinukai tame spalvų kontekste pradingsta, o priešingu atveju palikčiau taip:
kaip visuomet thumbup.gif aukstasis pilotazas thumbup.gif
Atsakyti
Buvo pagavęs liguistas azartas. Gavosi nei šis nei tas. Bandysiu viską koreguoti. Čia negalutinis rezultatas.
http://s56.radikal.r...39f6bc7ff0b.jpg
http://i069.radikal....d75393d2b1c.jpg
Papildyta:
Dėkui Linutukei už paaiškinimą. kažkaip iki šiol labai bijojau skiesti laką su vandeniu, už tai ir vargdavau su klampiu laku. bandysiu daryti pagal Jus.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 27, 20:51)
dar neskiestas lakas lieka truputi lipnus labai ilgai, ir mane tai erzina, nes daigta norisi naudoti is karto  lotuliukas.gif o negalima buna  doh.gif

Sveikos pynėjos šauniai darbuojatės smagu 4u.gif ,
lako lipnumas dar gal priklauso nuo pačio lako, nes aš dabar naudoju ši lakas ir jokio lipnumo nesijaučia,džiovinu per naktį ir viskas gerai smile.gif
o čia mano pirmi rimtesni bandymai
user posted image
nors labiau patinka sukti vyteles ,taip raminančiai veikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2009 10 27, 11:41)
Sveikos pynėjos šauniai darbuojatės smagu  4u.gif ,
lako lipnumas dar gal priklauso nuo pačio lako, nes aš dabar naudoju ši lakas ir jokio lipnumo nesijaučia,džiovinu per naktį ir viskas gerai  smile.gif
o čia mano pirmi rimtesni bandymai
user posted image
nors labiau patinka sukti vyteles ,taip raminančiai veikia  rolleyes.gif

Na ir šaunuolė!
Atsakyti