Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

Šiandien nusipyniau skrynią (brangenybėms mirksiukas.gif ). Gal dar kampelius su oda apklijuosiu (gal) ir gal nudažysiu - nežinau, bent jau šiuo metu neturiu kuo, vis neprisiruošiu nusipirkt ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 18, 10:35)
nu pasakiskai grazus gavosi, papasakok kaip dariai dangti? ax.gif  rolleyes.gif , o tie dirzai padaryti is odos ar audinio,

jatau rolleyes.gif ir as tokio uzsinorejau ax.gif  blush2.gif

Dėkui už gerą žodį smile.gif
Dangtį dariau paprastai: apipyniau gabalą kartono, o iš vidinės pusės kol kas nieko, bet žadu apklijuoti audiniu. Dirželiams paaukojau savo jaunystės odines kelnes, tokias tada turėjo labai mažai kas ir kurias saugojau 41 metus. Įvertinkit auką :lotuliukas
:
Papildyta:
QUOTE(1turte @ 2009 10 18, 11:10)
Oho kaip grazu  thumbup.gif ,... nori nenori teks kopijuot  blush2.gif
na tikrai labai grazi skrynia.. saunuole  4u.gif

Oho kaip malonu biggrin.gif
Atsakyti
Pmočiute, tikrai verta auka thumbup.gif Būtent dėl jos skrynia dabar jau gali turėt antikvaro vardą thumbup.gif
Mane bais matmenys domina ax.gif Ir kas viduj? Kartotinė dėžė apipinta?
Atsakyti
pmociute labai gražu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 10 18, 12:20)
Pmočiute, tikrai verta auka  thumbup.gif Būtent dėl jos skrynia dabar jau gali turėt antikvaro vardą  thumbup.gif
Mane bais matmenys domina  ax.gif Ir kas viduj? Kartotinė dėžė apipinta?

Ačiū biggrin.gif Taip, viduj kartoninė dėžė. Matmenys: ant dugno telpa 2 "Burdos" žurnalai, aukštis - apie 35 cm. Deja, išmatavimai ne pasoginės skrynios lotuliukas.gif . Nors turiu ir pasoginę, tik nesirįžtu prasidėti - labai jau didelė
Papildyta:
QUOTE(visai_nauja @ 2009 10 18, 12:50)
pmociute labai gražu  bigsmile.gif  thumbup.gif

visai_nauja, AČIŪ biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 18 spalio 2009 - 12:02
[quote=pmociute,2009 10 17, 17:04]
[quote=Triksi26,2009 10 17, 11:55]
Sveikutes,
idedu savo darbelius ir prasau Jusu ivertinimo 4u.gif

Nu, kad prašai, tai ir vertinam biggrin.gif . Man patiko, nes kažkaip nekasdieniškai. O, kad tau atrodo, jog pirmas darbelis kreivokas - mesk iš galvos, gal čia toks modernus sumanymas mirksiukas.gif . Nereikia tik niekam sakyti smile.gif Man įdomu thumbup.gif
[/quote]

4u.gif 4u.gif 4u.gif labai aciu pmociutei uz grazius zodzius, tikras padrasinimas pradedanciajam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diidi @ 2009 10 18, 21:45)
Papildyta:
grazi ir originali jusu skrynele  thumbup.gif 4u.gif
Pmociute, man labai grazus visi jusu darbeliai. ax.gif
1.noreciau paklausti koki daikta apipinejat, kai pinate aukstus krepsius?
2. su kuo lakuojate savo darbelius?

Turiu du bakelius. Vieną plastmasinį (2 kibiraų talpos), kitą - metalinį (4 kibirų talpos). Juos ir apipinu. Lakuoju su akriliniu laku, kurį sumaišau su beicu.
Sėkmės. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif na merginos ir padirbėje, šaunuolės bigsmile.gif
bis.gif Visoms bis.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 10 18, 12:03)
Dėkui už gerą žodį smile.gif
Dangtį dariau paprastai: apipyniau gabalą kartono, o iš vidinės pusės kol kas nieko, bet žadu apklijuoti audiniu. Dirželiams paaukojau savo jaunystės odines kelnes, tokias tada turėjo labai mažai kas ir kurias saugojau 41 metus. Įvertinkit auką :lotuliukas
auka ivertinta mirksiukas.gif , manau kad labai puikiai panaudota, ir siaip vis negaliu atsiziureti, net nuotrauka nusikopinau sau i kompa rolleyes.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 19 spalio 2009 - 07:54
[quote=pmociute,2009 10 17, 23:23]
Šiandien nusipyniau skrynią (brangenybėms mirksiukas.gif ).

Na, pmočiute ir šaunuolė esi thumbup.gif 4u.gif . Šitiek idėjų "pametėji" ir mums wub.gif . Aš irgi jau pradėjau "pynimo" sezoną. Ir dėžę turiu apipynus, bet planuose noriu padaryti tipo a lia komodą ax.gif , tai , galvoju, efekto pasirodžius vieną dėželę nebus schmoll.gif . Bet kai nupinsiu tiek kiek reikia, tada pasigirsiu ir aš blush2.gif .
Atsakyti
Mergaitės, siunčiu uzbonėlį, bet, kaip ir visi mano šio sezono darbai, jis dar pusfabrikačio stadijoj mirksiukas.gif Kadangi nežinau kada pataps pabaigti tai ir siunčiu tokius kokie šiuo metu yra. user posted image
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 10 19, 22:56)
Mergaitės, siunčiu uzbonėlį, bet, kaip ir visi mano šio sezono darbai,  jis dar pusfabrikačio stadijoj mirksiukas.gif Kadangi nežinau kada pataps pabaigti tai ir siunčiu tokius kokie šiuo metu yra.  user posted image

Kaip puiku! Gal galite papasakoti apie pačią pynimo techniką. Ar čia yra apipintas koks daiktas, nes manau, kad ištraukti to daikto būtų neįmanoma, nes į viršų jis siaurėja. O gal žinote kokią gudrybę, kaip susiaurinti viršų.
Atsakyti