QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 18, 10:35)
nu pasakiskai grazus gavosi, papasakok kaip dariai dangti? , o tie dirzai padaryti is odos ar audinio,
jatau ir as tokio uzsinorejau
jatau ir as tokio uzsinorejau
Dėkui už gerą žodį
Dangtį dariau paprastai: apipyniau gabalą kartono, o iš vidinės pusės kol kas nieko, bet žadu apklijuoti audiniu. Dirželiams paaukojau savo jaunystės odines kelnes, tokias tada turėjo labai mažai kas ir kurias saugojau 41 metus. Įvertinkit auką :lotuliukas:
Papildyta:
QUOTE(1turte @ 2009 10 18, 11:10)
Oho kaip grazu ,... nori nenori teks kopijuot
na tikrai labai grazi skrynia.. saunuole
na tikrai labai grazi skrynia.. saunuole
Oho kaip malonu
Pmočiute, tikrai verta auka Būtent dėl jos skrynia dabar jau gali turėt antikvaro vardą
Mane bais matmenys domina Ir kas viduj? Kartotinė dėžė apipinta?
pmociute labai gražu
QUOTE(Kvaki @ 2009 10 18, 12:20)
Pmočiute, tikrai verta auka Būtent dėl jos skrynia dabar jau gali turėt antikvaro vardą
Ačiū Taip, viduj kartoninė dėžė. Matmenys: ant dugno telpa 2 "Burdos" žurnalai, aukštis - apie 35 cm. Deja, išmatavimai ne pasoginės skrynios . Nors turiu ir pasoginę, tik nesirįžtu prasidėti - labai jau didelė
Papildyta:
QUOTE(visai_nauja @ 2009 10 18, 12:50)
visai_nauja, AČIŪ
[quote=pmociute,2009 10 17, 17:04]
[quote=Triksi26,2009 10 17, 11:55]
Sveikutes,
idedu savo darbelius ir prasau Jusu ivertinimo
Nu, kad prašai, tai ir vertinam . Man patiko, nes kažkaip nekasdieniškai. O, kad tau atrodo, jog pirmas darbelis kreivokas - mesk iš galvos, gal čia toks modernus sumanymas . Nereikia tik niekam sakyti Man įdomu
[/quote]
labai aciu pmociutei uz grazius zodzius, tikras padrasinimas pradedanciajam
[quote=Triksi26,2009 10 17, 11:55]
Sveikutes,
idedu savo darbelius ir prasau Jusu ivertinimo
Nu, kad prašai, tai ir vertinam . Man patiko, nes kažkaip nekasdieniškai. O, kad tau atrodo, jog pirmas darbelis kreivokas - mesk iš galvos, gal čia toks modernus sumanymas . Nereikia tik niekam sakyti Man įdomu
[/quote]
labai aciu pmociutei uz grazius zodzius, tikras padrasinimas pradedanciajam
QUOTE(Diidi @ 2009 10 18, 21:45)
Papildyta:
grazi ir originali jusu skrynele
Pmociute, man labai grazus visi jusu darbeliai.
1.noreciau paklausti koki daikta apipinejat, kai pinate aukstus krepsius?
2. su kuo lakuojate savo darbelius?
grazi ir originali jusu skrynele
Pmociute, man labai grazus visi jusu darbeliai.
1.noreciau paklausti koki daikta apipinejat, kai pinate aukstus krepsius?
2. su kuo lakuojate savo darbelius?
Turiu du bakelius. Vieną plastmasinį (2 kibiraų talpos), kitą - metalinį (4 kibirų talpos). Juos ir apipinu. Lakuoju su akriliniu laku, kurį sumaišau su beicu.
Sėkmės.
na merginos ir padirbėje, šaunuolės
Visoms
Visoms
QUOTE(pmociute @ 2009 10 18, 12:03)
Dėkui už gerą žodį
Dangtį dariau paprastai: apipyniau gabalą kartono, o iš vidinės pusės kol kas nieko, bet žadu apklijuoti audiniu. Dirželiams paaukojau savo jaunystės odines kelnes, tokias tada turėjo labai mažai kas ir kurias saugojau 41 metus. Įvertinkit auką :lotuliukas
auka ivertinta , manau kad labai puikiai panaudota, ir siaip vis negaliu atsiziureti, net nuotrauka nusikopinau sau i kompa ,
Dangtį dariau paprastai: apipyniau gabalą kartono, o iš vidinės pusės kol kas nieko, bet žadu apklijuoti audiniu. Dirželiams paaukojau savo jaunystės odines kelnes, tokias tada turėjo labai mažai kas ir kurias saugojau 41 metus. Įvertinkit auką :lotuliukas
[quote=pmociute,2009 10 17, 23:23]
Šiandien nusipyniau skrynią (brangenybėms ).
Na, pmočiute ir šaunuolė esi . Šitiek idėjų "pametėji" ir mums . Aš irgi jau pradėjau "pynimo" sezoną. Ir dėžę turiu apipynus, bet planuose noriu padaryti tipo a lia komodą , tai , galvoju, efekto pasirodžius vieną dėželę nebus . Bet kai nupinsiu tiek kiek reikia, tada pasigirsiu ir aš .
Šiandien nusipyniau skrynią (brangenybėms ).
Na, pmočiute ir šaunuolė esi . Šitiek idėjų "pametėji" ir mums . Aš irgi jau pradėjau "pynimo" sezoną. Ir dėžę turiu apipynus, bet planuose noriu padaryti tipo a lia komodą , tai , galvoju, efekto pasirodžius vieną dėželę nebus . Bet kai nupinsiu tiek kiek reikia, tada pasigirsiu ir aš .
QUOTE(pmociute @ 2009 10 19, 22:56)
Mergaitės, siunčiu uzbonėlį, bet, kaip ir visi mano šio sezono darbai, jis dar pusfabrikačio stadijoj Kadangi nežinau kada pataps pabaigti tai ir siunčiu tokius kokie šiuo metu yra.
Kaip puiku! Gal galite papasakoti apie pačią pynimo techniką. Ar čia yra apipintas koks daiktas, nes manau, kad ištraukti to daikto būtų neįmanoma, nes į viršų jis siaurėja. O gal žinote kokią gudrybę, kaip susiaurinti viršų.