Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(aukselis14 @ 2010 02 04, 09:21)
Sveikutes,

galima i jusu buri?

uzsikreciau ir as sia liga, jau baigneju pirmaji savo darbeli, zinoma, su defektais kiek gavosi, prisviles blynas, bet jau zinau klaidas ir istaisysiu jas pindama kita krepseli. Dabar einu pamoku paziuret kaip uzbaigt viska ir tada beliks nubeicuot ir nulakuot. Kiek pamenu raset,kad sumaisote beica su laku ir nereikia atskirai to daryti. Galima taip?

aciu uz patarimus  4u.gif

Žinoma, kad galima! Ir taip žymiai patogiau, nes nebereikia perlakuoti.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 02 04, 09:32)
Žinoma, kad galima! Ir taip žymiai patogiau, nes nebereikia perlakuoti.

aciu 4u.gif

dar vienas klausimelis,skaiciau,kad karstus klijus naudoja kazkas,tai cia perkat kazkur ar kuriuo budu juos isgaunat? atsiprasau,gal kvaili klausimai blush2.gif ,bet man aktualus
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2010 02 04, 09:58)
aciu  4u.gif

dar vienas klausimelis,skaiciau,kad karstus klijus naudoja kazkas,tai cia perkat kazkur ar kuriuo budu juos isgaunat? atsiprasau,gal kvaili klausimai  blush2.gif ,bet man aktualus

Jei tu esi is Vilniaus,tai ermitaze as pati vakar pirkau vasario men .su nuolaida ir klijai ir "pistoletai"klijams.As pati nezinojau kaip jie atrodo,nes irgi esu naujoke,bet po to suradau irankiu skyriaus stende prie geliu skyriaus.Tas pistoletas pasirodo ikisamas i rozete,o as galvoju-kaip tie karsti klijai pasidaro? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausree @ 2010 02 04, 10:21)
Jei tu esi is Vilniaus,tai ermitaze as pati vakar pirkau vasario men .su nuolaida ir klijai ir "pistoletai"klijams.As pati nezinojau kaip jie atrodo,nes irgi esu naujoke,bet po to suradau irankiu skyriaus stende prie geliu skyriaus.Tas pistoletas pasirodo ikisamas i rozete,o as galvoju-kaip tie karsti klijai pasidaro? doh.gif  blush2.gif

supratau,esu is Kauno, bet zinoma jei cia nera kur isigyti,tai reiktu prasyt draugiu,kad nupirktu Vilniuje. Kokia jo kaina?Cia kad zinot orientacine pasakyt jei kas pirks ne as pati
Papildyta:
dar tureciau klausima kaip uzbaigti supynus i pynele vyteles (kaip kasa) galus priekio ir galo kur uzkisti,suklijuoti ar kaip padaryti. Sita pynele kaip suprantu priklijuoja tiesiog jau prie uzbaigto pint krepselio?
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2010 02 04, 10:25)
supratau,esu is Kauno, bet zinoma jei cia nera kur isigyti,tai reiktu prasyt draugiu,kad nupirktu Vilniuje. Kokia jo kaina?Cia kad zinot orientacine pasakyt jei kas pirks ne as pati

Merginos sake,kad senukuose irgi turetu buti.as irgi is pradziu neradau doh.gif Po to pradejau kuasineti dazu ir kliju skyriuje,tai pasake kur eiti.Didziosiose statyb.medz.parduotuvese tiktai turetu buti.Na ,o mokejau tikrai mazai(imiau pigiausia varianta):Pistoletas apie 7lt ir kliju juosteles 0,99lt ir dar gavau 40proc.nuolaida-tai is vis pigu.Bet dabar galvoju,kad reikejo imti didesni,nes ten ir kliju juosteles didesnes,nes sitos,tai labai greit susinaudoja.Gerai,kad paimiau tris ipakavimus...

Na as irgi taip pat manau,kad pynele reikia priklijuoti jau baigus krepseli:ir manau,kad be karstu kliju cia neapseisi,nes su paprastais nusibos laukti kol prisiklijuos doh.gifO kaip uzkisti galus reiktu pasiziureti forume,nes as kazkur maciau...O gal but reiktu graziai viena prie kito priklijuoti,kad nebutu"guzo"..Gal senbuves geriau ka nors paaiskintu-cia tik mano pamastymai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausree: 04 vasario 2010 - 09:37
nu jau groziu grozeliu grozybiu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Baigiasi mūsu namučių laikas. Jau paskutinis puslapis. Gal Linutuke sukurs naujus namučius? Ir dar: noriu nupinti vazonėliui įdėti tokią formą kaip cilindras, t. y. be dugno. Gal kas bandė ir žino kaip pradėti?
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2010 02 04, 09:30)
Papildyta:
dar tureciau klausima kaip uzbaigti supynus i pynele vyteles (kaip kasa) galus priekio ir galo kur uzkisti,suklijuoti ar kaip padaryti. Sita pynele kaip suprantu priklijuoja tiesiog jau prie uzbaigto pint krepselio?

visur tu kliju yra.

ta "kasa" geriausiai klijuoti karstais klijais, ir greita ir patogu.gali ir su kokiu lipalu,bet reiks pritvirtinti su kokiais segtukais, zodziu ilgai dziuna. o galus graziai viena prie kito sudedu ir jokio guzo nesigauna,attrodo kaip vientisa.

sekmes ir laukiam pirmuju darbu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Terra2 @ 2010 02 04, 13:42)
Baigiasi mūsu namučių laikas. Jau paskutinis puslapis. Gal Linutuke sukurs naujus namučius? Ir dar: noriu nupinti vazonėliui įdėti tokią formą kaip cilindras, t. y. be dugno. Gal kas bandė ir žino kaip pradėti?

tai vistiek ant formos kokios pinsi? galus paimk ir paklijuok su karstais klijais ant dugniuko, jie lengvai atsikibdo gi ir uzlenksi i vidu paskui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 02 04, 14:42)

Rusų forume mačiau kaip apipina vazonėlį, tai paima ir ant vienos vytelės suklijuoja galiukus vytelių, kurios bus vertikaliai ir tuomet ta pirmąja juostele apsuka apačią vazonėlio ir pina aukštyn. Jei nesuprasite, kaip čia parašiau, tai čia paieškokite:
http://www.supersado...a...52389&pg=12

O aš niekaip neberandu, kaip pasidaryti iš kiaušinių dėkliuko dėžutą tokią gražią velykoms. Gal kas greitai įmestų nuorodą ar nuotraukytę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gb78: 04 vasario 2010 - 14:37
Kiaušiniams dėžutę radau:)
http://www.craftladi...ka-vt65,105.htm
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti