Aciu, klijavau teptuku, labai smagiai klijavosi, gal todel, kad servetele tvirta
[quote=Terra2,2010 02 02, 14:56]
labai gražu!
Papildyta:
Nupyniau ir aš savo katinėliui namelį. Čia tik nupintas:
Bet kadangi , nepatiko viršus tai atlenkiau ir štai , kas gavosi. Atrodo, kad "šeimininkas" patenkintas:
Liuks "namučiai" . Ir paskaičiuok. kiek sutaupei .
Papildyta:
[quote=kabarksta,2010 02 02, 13:00]
Pabandziau dekupaza ant pinto krepsiuko:
Liuks Ir gražu ir skoninga. Šaunuolės, merginos
labai gražu!
Papildyta:
Bet kadangi , nepatiko viršus tai atlenkiau ir štai , kas gavosi. Atrodo, kad "šeimininkas" patenkintas:
Liuks "namučiai" . Ir paskaičiuok. kiek sutaupei .
Papildyta:
[quote=kabarksta,2010 02 02, 13:00]
Pabandziau dekupaza ant pinto krepsiuko:
Liuks Ir gražu ir skoninga. Šaunuolės, merginos
Puikus namelis, bet jau gyventojas koks grazuolis
QUOTE(kabarksta @ 2010 02 02, 15:45)
Puikus namelis, bet jau gyventojas koks grazuolis
Turėjo tas gražuolis savo namelį, bet kai įsigijom dar ir šunelį, tai išvijo jį ir dabar karaliauja katinėlio guolyje.
Kabarksta- labai grazuciai , menas kvadratu , pynimas+dekupazas
QUOTE(Terra2 @ 2010 02 02, 12:56)
labai gražu!
Papildyta:
Papildyta:
O antroje nuotraukoje, tolumoje matosi pinta pintine - irgi is laikrasciu?
QUOTE(Comma @ 2010 02 02, 23:17)
O antroje nuotraukoje, tolumoje matosi pinta pintine - irgi is laikrasciu?
Taip, ten irgi iš laikraščių. Pintinė didelė su tvirtomis rankenomis. Atlaiko svorį 15kg. Kai nudažysiu, įkelsiu nuotrauką.
QUOTE(irmulia @ 2010 02 03, 09:17)
Necituokite nuotraukų !!! Visos žinutės, kuriose cituojamos nuotraukos, bus
ištrinamos!!!
ištrinamos!!!
Gerb.moderatore,kur dingo "katinelio namelio "nuotrauka?
! | Forume draudžiama: 10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute). |
Kazkas cia ne taip.... Supainiojo man zinutes...
Papildyta:
Lauksim potkes
Papildyta:
QUOTE(Terra2 @ 2010 02 03, 07:15)
Taip, ten irgi iš laikraščių. Pintinė didelė su tvirtomis rankenomis. Atlaiko svorį 15kg. Kai nudažysiu, įkelsiu nuotrauką.
Lauksim potkes
Sveikutes,
galima i jusu buri?
uzsikreciau ir as sia liga, jau baigneju pirmaji savo darbeli, zinoma, su defektais kiek gavosi, prisviles blynas, bet jau zinau klaidas ir istaisysiu jas pindama kita krepseli. Dabar einu pamoku paziuret kaip uzbaigt viska ir tada beliks nubeicuot ir nulakuot. Kiek pamenu raset,kad sumaisote beica su laku ir nereikia atskirai to daryti. Galima taip?
aciu uz patarimus
galima i jusu buri?
uzsikreciau ir as sia liga, jau baigneju pirmaji savo darbeli, zinoma, su defektais kiek gavosi, prisviles blynas, bet jau zinau klaidas ir istaisysiu jas pindama kita krepseli. Dabar einu pamoku paziuret kaip uzbaigt viska ir tada beliks nubeicuot ir nulakuot. Kiek pamenu raset,kad sumaisote beica su laku ir nereikia atskirai to daryti. Galima taip?
aciu uz patarimus