Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

[quote=jolkutee,2010 01 28, 13:12]
Sveikos pynėjos,labai šaunūs visų darbeliai thumbup.gif .Turiu ir aš nupynus keletą dėžučių.Labai norėjau išmokti pinti suktu pynimu,radau tam rusiškam forume pamoką ir štai mano darbelis.Dar nesugalvoju g.gif ,kaip reiktų dažyti

Labai graziai gavosi wub.gif Noriu paklaust, ar cia pinta apie koki pagrinda (daikta), ar be jo? g.gif
Atsakyti
Žėkit kokia karzinka, rusės man atrodo pina iš storesnių vamzdelių g.gif ar čia tik man taip atrodo g.gif bet man gražu wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo furyy: 28 sausio 2010 - 23:19
QUOTE(furyy @ 2010 01 29, 00:16)
Žėkit kokia karzinka, rusės

Klausykit, merginos, mums reiketu pasistengti ir padaryti taip, kad ne mes, o jos musu darbelius ziuretu.
Viskas, susinervinau, einu treniruotis, t.y. testi savo pirmosios dezutes pynima. Reikia gi pagaliau ja dakalti rolleyes.gif
Jau labai graziai cia tos dezutes nupintos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 01 28, 19:27)
yes, pagaliau isejo  clap.gif  yess.gif  yu.gif

Kai perkandi,tai visai nesunku.Nepamiršk pasirodyt,lauksim mirksiukas.gif

QUOTE(kabarksta @ 2010 01 28, 22:13)
Labai graziai gavosi wub.gif Noriu paklaust, ar cia pinta apie koki pagrinda (daikta), ar be jo? g.gif

Iš pradžių pyniau apie indą,o kai pradėjau siaurinti išėmiau.Gerai pinasi ir be nieko. mirksiukas.gif

Ačių visoms už pagyras 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 01 29, 12:24)
Klausykit, merginos, mums reiketu pasistengti ir padaryti taip, kad ne mes, o jos  musu darbelius ziuretu.

Gerai pasakyta!
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 01 29, 12:24)
Klausykit, merginos, mums reiketu pasistengti ir padaryti taip, kad ne mes, o jos  musu darbelius ziuretu.
Viskas, susinervinau, einu treniruotis, t.y. testi savo pirmosios dezutes pynima. Reikia gi pagaliau ja dakalti  rolleyes.gif
Jau labai graziai cia tos dezutes nupintos  blush2.gif

Pritariu kad gerai pasakyta, reikia, kad rusės pasakytų - štai taip daro pas lietuvaites, o ne atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
Gerai cia pasaket! Del rusiu tai ir as susinervinus, kuo mes blogesnes? Visos kruopscios mergaites, nera ka prikist, o tokiu kaip pmociute, linutuke joms truksta! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 01 30, 17:59)
Gerai cia pasaket! Del rusiu tai ir as susinervinus, kuo mes blogesnes? Visos kruopscios mergaites, nera ka prikist, o tokiu kaip pmociute, linutuke joms truksta!    lotuliukas.gif

http://www.craftladi...ka-vt65,375.htm

Atsakyti
As manau, kad ir jos i musu darbus pasiziuri drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norecau konsultacijos: kai pinate dezute, kurios dugnas is kartono, kad padarytumete statmenas sieneles ar i vidu dedate dezute? smile.gif Baisu, kad be dezutes viduje nukreivaliosiu blush2.gif
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 01 31, 18:06)
Norecau konsultacijos: kai pinate dezute, kurios dugnas is kartono, kad padarytumete statmenas sieneles ar i vidu dedate dezute?  smile.gif  Baisu, kad be dezutes viduje nukreivaliosiu  blush2.gif
ACIU  4u.gif
manau kad butinai kokia deze dek, o paskui isimsi, kai nusipinsi norimo dydzio, cia http://issiblaskemin...amu-darbai.html as tada apipindinejau plasmasini kibiriuka, bet lygiai taip pat darbuojuosi ir su staciakampemis dezemis, jas truputi priklijuoju ir apipinu, o paskui isimu is vidaus, man patinka kai viduje nera dezes ax.gif
Atsakyti
Pabandziau dekupaza ant pinto krepsiuko:

user posted image user posted image
Atsakyti