[quote=jolkutee,2010 01 28, 13:12]
Sveikos pynėjos,labai šaunūs visų darbeliai .Turiu ir aš nupynus keletą dėžučių.Labai norėjau išmokti pinti suktu pynimu,radau tam rusiškam forume pamoką ir štai mano darbelis.Dar nesugalvoju ,kaip reiktų dažyti
Labai graziai gavosi Noriu paklaust, ar cia pinta apie koki pagrinda (daikta), ar be jo?
Žėkit kokia karzinka, rusės man atrodo pina iš storesnių vamzdelių ar čia tik man taip atrodo bet man gražu
QUOTE(furyy @ 2010 01 29, 00:16)
Žėkit kokia karzinka, rusės
Klausykit, merginos, mums reiketu pasistengti ir padaryti taip, kad ne mes, o jos musu darbelius ziuretu.
Viskas, susinervinau, einu treniruotis, t.y. testi savo pirmosios dezutes pynima. Reikia gi pagaliau ja dakalti
Jau labai graziai cia tos dezutes nupintos
QUOTE(laimiene @ 2010 01 28, 19:27)
yes, pagaliau isejo
Kai perkandi,tai visai nesunku.Nepamiršk pasirodyt,lauksim
QUOTE(kabarksta @ 2010 01 28, 22:13)
Labai graziai gavosi Noriu paklaust, ar cia pinta apie koki pagrinda (daikta), ar be jo?
Iš pradžių pyniau apie indą,o kai pradėjau siaurinti išėmiau.Gerai pinasi ir be nieko.
Ačių visoms už pagyras
QUOTE(1juraciukas @ 2010 01 29, 12:24)
Klausykit, merginos, mums reiketu pasistengti ir padaryti taip, kad ne mes, o jos musu darbelius ziuretu.
Gerai pasakyta!
QUOTE(1juraciukas @ 2010 01 29, 12:24)
Viskas, susinervinau, einu treniruotis, t.y. testi savo pirmosios dezutes pynima. Reikia gi pagaliau ja dakalti
Pritariu kad gerai pasakyta, reikia, kad rusės pasakytų - štai taip daro pas lietuvaites, o ne atvirkščiai
Gerai cia pasaket! Del rusiu tai ir as susinervinus, kuo mes blogesnes? Visos kruopscios mergaites, nera ka prikist, o tokiu kaip pmociute, linutuke joms truksta!
QUOTE(muse+ @ 2010 01 30, 17:59)
Gerai cia pasaket! Del rusiu tai ir as susinervinus, kuo mes blogesnes? Visos kruopscios mergaites, nera ka prikist, o tokiu kaip pmociute, linutuke joms truksta!
http://www.craftladi...ka-vt65,375.htm
As manau, kad ir jos i musu darbus pasiziuri
Norecau konsultacijos: kai pinate dezute, kurios dugnas is kartono, kad padarytumete statmenas sieneles ar i vidu dedate dezute? Baisu, kad be dezutes viduje nukreivaliosiu
ACIU
ACIU
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 01 31, 18:06)
Norecau konsultacijos: kai pinate dezute, kurios dugnas is kartono, kad padarytumete statmenas sieneles ar i vidu dedate dezute? Baisu, kad be dezutes viduje nukreivaliosiu
ACIU
manau kad butinai kokia deze dek, o paskui isimsi, kai nusipinsi norimo dydzio, cia http://issiblaskemin...amu-darbai.html as tada apipindinejau plasmasini kibiriuka, bet lygiai taip pat darbuojuosi ir su staciakampemis dezemis, jas truputi priklijuoju ir apipinu, o paskui isimu is vidaus, man patinka kai viduje nera dezes ACIU