O gal kas turite medžiagos, kaip štai tokius daryti darbus, nuo ko pradėti, kaip kraštus baigti?
Labas,
prdejau uzsiimineti laikrasciais, jau turiu apvalia dezute bei pinta kibiro dydzio krepsi zaislams sudeti, bet bepinant iskilo klausimu :
1. uzkisus baigtus galus(tuos ant kuriu pynem) ar juos priklijuojat dar ar uztenka uzkistus palikti?
2. Kaip jus darot medziagu isiuvus? ir kaip juos tvirtinat prie pacios dezutes?
Aciu uz atsakymus, labai nekantrauju pabaigti savo kurinius
prdejau uzsiimineti laikrasciais, jau turiu apvalia dezute bei pinta kibiro dydzio krepsi zaislams sudeti, bet bepinant iskilo klausimu :
1. uzkisus baigtus galus(tuos ant kuriu pynem) ar juos priklijuojat dar ar uztenka uzkistus palikti?
2. Kaip jus darot medziagu isiuvus? ir kaip juos tvirtinat prie pacios dezutes?
Aciu uz atsakymus, labai nekantrauju pabaigti savo kurinius
ar pastebejote,kad ruses moka baltas vyteles susukt . Nezinau, kaip jums, bet man tai atradimas, kadangi masciau, kaip cia sviesesni krepsiuka nusipint. Ir as dabar jau moku baltas vyteles susisukt Gaila, kad tik dabar tai pamaciau- tiek laikrasciu susukau, galejau daugybe baltu jau turet
QUOTE(muse+ @ 2010 01 26, 20:28)
ar pastebejote,kad ruses moka baltas vyteles susukt . Nezinau, kaip jums, bet man tai atradimas, kadangi masciau, kaip cia sviesesni krepsiuka nusipint. Ir as dabar jau moku baltas vyteles susisukt Gaila, kad tik dabar tai pamaciau- tiek laikrasciu susukau, galejau daugybe baltu jau turet
Apie baltas vyteles prasyciau smulkiau
QUOTE(muse+ @ 2010 01 26, 22:28)
O jei jos ima tik ta laikrascio dali, kur baltas pakrastelis????? Nezinau kaip jums, bet kai as suku (siuo metu darbuojuos prie pirmosios savo dezutes, bet vis seku jusu darbelius) man , is tu virsutiniu ir apatiniu juostu gaunasi baltos juosteles
Stai, kol as rasiau....greitesne mamyte net nuotraukytes idejo
QUOTE(Comma @ 2010 01 26, 22:31)
Apie baltas vyteles prasyciau smulkiau
Naudoti laikraščio tik apatinę ir viršutinę dalis, kuriose yra baltas kraštas
nuotraukoje matyti iš kurios pusės sukti, tada gaunasi balta
Joooooooooooooooo. Isradingumui nera rybu
QUOTE(gb78 @ 2010 01 25, 20:22)
O gal kas turite medžiagos, kaip štai tokius daryti darbus, nuo ko pradėti, kaip kraštus baigti?
ten 7 psl ta technika yra
dezutes technika kitaip
kazkaip niekas i mano posta neatsiliepe... gal buvau nemandagi ir neprisistaciau padoriai?
Esu meno megeja ir vis rankytes niezti kazka naujo pasigaminti... jauseniai zinojau apie laikrascius tik vis nekilo rankos su mazu leliuku, bet va prisiruosiau pasirodau pirmaji darbeli negaus atsakymu neiskenciau ir nubeicavau
QUOTE(vitaji @ 2010 01 27, 02:24)
ten 7 psl ta technika yra
dezutes technika kitaip
kazkaip niekas i mano posta neatsiliepe... gal buvau nemandagi ir neprisistaciau padoriai?
Esu meno megeja ir vis rankytes niezti kazka naujo pasigaminti... jauseniai zinojau apie laikrascius tik vis nekilo rankos su mazu leliuku, bet va prisiruosiau pasirodau pirmaji darbeli negaus atsakymu neiskenciau ir nubeicavau
dezutes technika kitaip
man tai labai gražu
QUOTE(vitaji @ 2010 01 27, 03:24)
Taigi isbaigtas darbas...visai visai kitas reikalas
Labai grazu, ir tu tikrai labai drasi, kad issyk pradedi nuo sudetingesnio varijanto, apvalaus ir panasiai.
As tai tebevargstu su dezes apipinimu. Vis kas sutrukdo mano relaksavima, tie vaikai