Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

O gal kas turite medžiagos, kaip štai tokius daryti darbus, nuo ko pradėti, kaip kraštus baigti?
user posted image
Atsakyti
Labas,

prdejau uzsiimineti laikrasciais, jau turiu apvalia dezute bei pinta kibiro dydzio krepsi zaislams sudeti, bet bepinant iskilo klausimu :

1. uzkisus baigtus galus(tuos ant kuriu pynem) ar juos priklijuojat dar ar uztenka uzkistus palikti?
2. Kaip jus darot medziagu isiuvus? ir kaip juos tvirtinat prie pacios dezutes?

Aciu uz atsakymus, labai nekantrauju pabaigti savo kurinius smile.gif
Atsakyti
ar pastebejote,kad ruses moka baltas vyteles susukt biggrin.gif . Nezinau, kaip jums, bet man tai atradimas, kadangi masciau, kaip cia sviesesni krepsiuka nusipint. Ir as dabar jau moku baltas vyteles susisukt blush2.gif Gaila, kad tik dabar tai pamaciau- tiek laikrasciu susukau, galejau daugybe baltu jau turet doh.gif
Atsakyti
Nereaaaaalu ax.gif Tikros auksarankės!
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 01 26, 20:28)
ar pastebejote,kad ruses moka baltas vyteles susukt biggrin.gif  . Nezinau, kaip jums, bet man tai atradimas, kadangi masciau, kaip cia sviesesni krepsiuka nusipint. Ir as dabar jau moku baltas vyteles susisukt blush2.gif  Gaila, kad tik dabar tai pamaciau- tiek laikrasciu susukau, galejau daugybe baltu jau turet doh.gif

Apie baltas vyteles prasyciau smulkiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 01 26, 22:28)
ar pastebejote,kad ruses moka baltas vyteles susukt biggrin.gif  . Nezinau, kaip jums, bet man tai atradimas, kadangi masciau, kaip cia sviesesni krepsiuka nusipint. Ir as dabar jau moku baltas vyteles susisukt blush2.gif  Gaila, kad tik dabar tai pamaciau- tiek laikrasciu susukau, galejau daugybe baltu jau turet doh.gif

O jei jos ima tik ta laikrascio dali, kur baltas pakrastelis????? Nezinau kaip jums, bet kai as suku (siuo metu darbuojuos prie pirmosios savo dezutes, bet vis seku jusu darbelius) man , is tu virsutiniu ir apatiniu juostu gaunasi baltos juosteles ax.gif

Stai, kol as rasiau....greitesne mamyte net nuotraukytes idejo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 26 sausio 2010 - 22:05
QUOTE(Comma @ 2010 01 26, 22:31)
Apie baltas vyteles prasyciau smulkiau  blush2.gif

Naudoti laikraščio tik apatinę ir viršutinę dalis, kuriose yra baltas kraštas
user posted image
nuotraukoje matyti iš kurios pusės sukti, tada gaunasi balta mirksiukas.gif
Atsakyti
Joooooooooooooooo. Isradingumui nera rybu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 01 25, 20:22)
O gal kas turite medžiagos, kaip štai tokius daryti darbus, nuo ko pradėti, kaip kraštus baigti?
user posted image

ten 7 psl ta technika yra
dezutes technika kitaip

kazkaip niekas i mano posta neatsiliepe... gal buvau nemandagi ir neprisistaciau padoriai?

Esu meno megeja ir vis rankytes niezti kazka naujo pasigaminti... jauseniai zinojau apie laikrascius tik vis nekilo rankos su mazu leliuku, bet va prisiruosiau smile.gif pasirodau pirmaji darbeli negaus atsakymu neiskenciau ir nubeicavau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitaji @ 2010 01 27, 02:24)
ten 7 psl ta technika yra
dezutes technika kitaip

kazkaip niekas i mano posta neatsiliepe... gal buvau nemandagi ir neprisistaciau padoriai?

Esu meno megeja ir vis rankytes niezti kazka naujo pasigaminti... jauseniai zinojau apie laikrascius tik vis nekilo rankos su mazu leliuku, bet va prisiruosiau smile.gif pasirodau pirmaji darbeli negaus atsakymu neiskenciau ir nubeicavau smile.gif

man tai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 01 26, 22:11)
[SIZE=7]
BŪTENT biggrin.gif

blink.gif dabar aiškiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 27 sausio 2010 - 11:00
QUOTE(vitaji @ 2010 01 27, 03:24)

Taigi isbaigtas darbas...visai visai kitas reikalas thumbup.gif
Labai grazu, ir tu tikrai labai drasi, kad issyk pradedi nuo sudetingesnio varijanto, apvalaus ir panasiai.
As tai tebevargstu su dezes apipinimu. Vis kas sutrukdo mano relaksavima, tie vaikai doh.gif
Atsakyti