na cia vieni is pirmuju :
o cia paskutinis:
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 01 22, 16:03)
Jų yra "Senukuose" tai tikrai, bet , galvoju, gal ir visose statybinių pr. pardt-se. Tas "pistoletas" ir kainuoja nebrangiai, apie 10 lt (aišku tie, kurie tikrai geri tai ir kainuoja daugiau, bet man pilnai pakanka ir tokio pigučio ). Ir tie klijų pagaliukai dar papildomai vėliau perkasi, bet irgi viskas "įkandama"kaina. Pradžioj tai bus viskas komplekte . Sėkmės
Papildyta:
[quote=laimiene,2010 01 22, 16:12]
na cia vieni is pirmuju :
o cia paskutinis:
Labai jau dailūs ir pirmieji, ir paskutinis darbeliai. Paskutinis tiesiog sužavėjo . Aišku, ši lemputė nekaitrinė, gal neįkais "gėlytė" ?
Su malonumu lauksim daugiau darbelių . O aš aptingau, kitas pomėgis visą laiką "suvalgo" . Sėkmės, pynėjėlės
QUOTE(rimute7 @ 2010 01 22, 17:10)
Aišku, ši lemputė nekaitrinė, gal neįkais "gėlytė" ?
. O aš aptingau, kitas pomėgis visą laiką "suvalgo" . Sėkmės, pynėjėlės
[
. O aš aptingau, kitas pomėgis visą laiką "suvalgo" . Sėkmės, pynėjėlės
[
ne nekaitrine, nes turbut uzsidegtu. o koks gi pomegis uzvaldes siuo metu jei ne paslaptis?
QUOTE(Terra2 @ 2010 01 22, 08:12)
Linutuke, pmociute!
kur Jūs pradingote, kodėl neberodote savo genialių darbelių? Mums Jūsų trūksta!
ir as nedingusi, bet kol kas ir nepinu , naujas gyvenimo etapas taip sakant , laiko trukumas pasireiskia, o dar paskutiniu metu viskas genda ir luzta aplink mane ,tai vis vienas meistras keiciasi kitu meistru , kada nors ka nors nupinsiu, nes vyteliu prisisukus tai turiu tik nezinau kada kur Jūs pradingote, kodėl neberodote savo genialių darbelių? Mums Jūsų trūksta!
kokia idėja gera
o čia dėžutės viršus
o čia dėžutės viršus
o va kaip rusės pina.Manau bus naudinga, nes daugelis klausė kaip pinti keturkampį be dėžės
QUOTE(furyy @ 2010 01 23, 18:34)
o va kaip rusės pina.Manau bus naudinga, nes daugelis klausė kaip pinti keturkampį be dėžės
Va cia tai geras
super furyy,labai daug gerų idėjų...
laimiene-o jau šviestuvo grožis
laimiene-o jau šviestuvo grožis
QUOTE(laimiene @ 2010 01 22, 16:58)
tera,parodyk ta etikete
as pabaigiau savo sviestuva pagaliau... uzstabde vyras su elektrine dalim pabandysiu ikelt
as pabaigiau savo sviestuva pagaliau... uzstabde vyras su elektrine dalim pabandysiu ikelt
beicinio lako pavyzdukas yra 43psl.
Papildyta:
laimiene,
tavo darbeliai labai mieli ir šilti! Šaunuolė!
aciu uz pagyras visoms
aciu Terra, o tuo furnicolor nudazius nebereikia lakuoti kaip suprantu ane?
QUOTE(Terra2 @ 2010 01 25, 08:59)
beicinio lako pavyzdukas yra 43psl.
Papildyta:
laimiene,
Papildyta:
laimiene,
aciu Terra, o tuo furnicolor nudazius nebereikia lakuoti kaip suprantu ane?
furyy,VAU . Tavo nuoroda puiki, jau masciau, kaip ka naujo sugalvojus, nes biski nusibodo tas pats per ta pati.Dabar vel naujas ikvepimas atejo.
Laimiene, tu saunuole.Ta gele - !!!
Laimiene, tu saunuole.Ta gele - !!!