pagaliau pabaigiau savo apvalu krepsi man irgi galvos neskaudedavo tik nuo beico kazkaip nemaloniai erzina
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2010 01 17, 22:06)
pagaliau pabaigiau savo apvalu krepsi man irgi galvos neskaudedavo tik nuo beico kazkaip nemaloniai erzina
na pasirodyk savo darbelį!
QUOTE(mylima2007 @ 2010 01 17, 20:27)
merginos, ar nebuvo jums taip, kaip man?
susižavėjau šita rankdarbių forma. sukau sukau iš laikraščių tas juosteles, ir tada pastebėjau, kad nuo švino ar tiesiog dažų, pradėdavo labai skaudėti galvą.
kaip išsprendėte šią problemą, jei kas susidūrėte?
susižavėjau šita rankdarbių forma. sukau sukau iš laikraščių tas juosteles, ir tada pastebėjau, kad nuo švino ar tiesiog dažų, pradėdavo labai skaudėti galvą.
kaip išsprendėte šią problemą, jei kas susidūrėte?
tai gal tu kokiai medžiagai alergiška jei tyaip tai tada nieko čia nepadarysi teks riboti pynima
QUOTE(rimute7 @ 2010 01 17, 19:48)
O aš galvoju, jeigu apipinsi apie stačiakampią dėžę, ją nulakuosi atsargiai ( kad tik pynimui kliūtų lako), o po to išimsi kartoninę dėžę, tai forma turėtų ir likti kvadratinė . Tada nelabai šlapiu teptuku nulakuotum vidų ( kai išorė bus išdžiūvusi jau) ir forma turėtų likti. Nebandžiau taip daryt, bet , manau, turėtų gautis
o ka i ta deze desi? jei laikysi tuscia, siaip sel grozio tai gal ir nieko,bet jei ka desi,vistiek issideformuos manau.
o kodel nenori palikti kartonine deze viduj?
QUOTE(laimiene @ 2010 01 18, 11:42)
o ka i ta deze desi? jei laikysi tuscia, siaip sel grozio tai gal ir nieko,bet jei ka desi,vistiek issideformuos manau.
sveikos man labai smalsu, kokio dydžio juosteles susikarpot prie sukdamos
ačiu
QUOTE(Varlytė @ 2010 01 18, 12:24)
as darau 6 cm plocio
Na ir as truputi isikisiu, ir tiesiog isakysiu savo nuomone.
Na bent jau man ypac tie didesni gaunasi ganetinai tvirti daiktai, o ir pirmaji savo darbeli lakavau jau nuemus nuo indo apie kuri pyniau.
O ir jei matet ta suns guoli, kuri manoji Pumyte beprotiskai pamego, irgi is pradziu pyniau apie deze, tol kol norejau kad ta dalis butu su kampais, o paskui deze isemiau ir puyniau toliau, tai man ganetinai kvadratines formos ir yra bei kadangi naudojamas gulis pagal paskirti, o suo netoks kad nueitu ir ramiai atsigultu, tai galiu tikrai sakyt kad tvirtas gaminys, nes juk neatlaikytu pastovaus sieneliu ramstymo. Svarbu nepradet naudot kol nera idealiai isdziuves lakas, bei jei labai bijosi, nulakuokit kelis kart tikrai tvirtumo uzteks
Na bent jau man ypac tie didesni gaunasi ganetinai tvirti daiktai, o ir pirmaji savo darbeli lakavau jau nuemus nuo indo apie kuri pyniau.
O ir jei matet ta suns guoli, kuri manoji Pumyte beprotiskai pamego, irgi is pradziu pyniau apie deze, tol kol norejau kad ta dalis butu su kampais, o paskui deze isemiau ir puyniau toliau, tai man ganetinai kvadratines formos ir yra bei kadangi naudojamas gulis pagal paskirti, o suo netoks kad nueitu ir ramiai atsigultu, tai galiu tikrai sakyt kad tvirtas gaminys, nes juk neatlaikytu pastovaus sieneliu ramstymo. Svarbu nepradet naudot kol nera idealiai isdziuves lakas, bei jei labai bijosi, nulakuokit kelis kart tikrai tvirtumo uzteks
QUOTE(laimiene @ 2010 01 18, 11:42)
man kazkaip negrazu, kai viduje dezute kartotine o karkaso nelabai turiu kas padetu sukalti...
QUOTE(batuke @ 2010 01 18, 18:05)
man kazkaip negrazu, kai viduje dezute kartotine o karkaso nelabai turiu kas padetu sukalti...
tai jei su dangciu tada koks skirtumas-vistiek nesimato, o man asmeniskai grazu kai medziaga viduje isiuta
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2010 01 18, 19:03)
dar nelakuotas ir nepabaiktas bet neiskenciau ir idedu
ieskojau as to beico senukuose, nu nerandu. nezinau kur jus jo randat gal cia siauliuose "ubabynas" pardese
ei, saulyte, o ta keturkampe deze, kur zaisliukai sudeti, ar ji su karkasu?
QUOTE(laimiene @ 2010 01 19, 20:55)
tai jei su dangciu tada koks skirtumas-vistiek nesimato, o man asmeniskai grazu kai medziaga viduje isiuta
ieskojau as to beico senukuose, nu nerandu. nezinau kur jus jo randat gal cia siauliuose "ubabynas" pardese
tai tju pasiklausk konsultantu joa su karkasu nes tyngiu lakuoti tai priklijavau prie dezes :DDD
beicas kitaip vadinasi FURNICOLOR, as perku nr4