Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

Po truputį pinu visokius niekus. Labai noriu , kad gautųsi nepriekaištingai, bet kaip visada gaunasi šnipštas. Noriu parodyti keletą darbelių, gal ir Jums kils kokia idėja. Laikraštinė padaryta iš reklaminių laikraštukų, jie blizgūs ir kieti. Natūroj atrodo gražiau, negu nuotraukoje. Taip kad nedažysiu.
http://s40.radikal.r...c813ce72d3e.jpg
http://s53.radikal.r...ed4e74dbf9e.jpg
http://s61.radikal.r...7917c1d0769.jpg
http://i072.radikal....b4b088caee8.jpg
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 10 06, 18:01)
Po truputį pinu visokius niekus. Labai noriu , kad gautųsi nepriekaištingai, bet kaip visada gaunasi šnipštas. Noriu parodyti keletą darbelių, gal ir Jums kils kokia idėja. Laikraštinė padaryta iš reklaminių laikraštukų, jie blizgūs ir kieti. Natūroj atrodo gražiau, negu nuotraukoje. Taip kad nedažysiu.

Man labai gražu bigsmile.gif
Labai įdomiai suklijuota laikraštinė. Galvojau tokiu būdu padėkliukus po puodeliais padaryti, bet nesumąsčiau kaip juos sujungti. Ar gerai laikosi tik priklijuoti vieni prie kitų? Kokiais klijais jie suklijuoti?
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 10 06, 19:10)
Man labai gražu  bigsmile.gif
Labai įdomiai suklijuota laikraštinė. Galvojau tokiu būdu padėkliukus po puodeliais padaryti, bet nesumąsčiau kaip juos sujungti. Ar gerai laikosi tik priklijuoti vieni prie kitų? Kokiais klijais jie suklijuoti?

Man atrodo, kad padėkliukai labiau tinka karštiems puodams arba kokiam arbatinukui. Jeigu nedažyti ir nelakuoti , gerai atlaiko karštį ir nėra jokio kvapo. Išbandyta! Suklijuoti karštais klijais ir stipriai laiko. Testavau mėtydama ant žemės ir lauždama. Laiko stipriai.
Atsakyti
Terra2 manau kad tau nepriekaistingai gaunasi thumbup.gif net neatrodo, kad kazkas tau netaip gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agners @ 2009 10 07, 12:15)
Terra2 manau kad tau nepriekaistingai gaunasi  thumbup.gif  net neatrodo, kad kazkas tau netaip gaunasi  wub.gif

Ačiū už palaikymą, man tai stimulas labiau stengtis. Man nesiseka vienodo storio vyteles nupinti, o tai labai įtakoja kokybę.
Atsakyti
Terra2, labai grazu tavo darbai. Ypac suzavejo paskutineje nuotraukoje rudas krepsys. Jo forma... thumbup.gif Kaip tokia isgavai?
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 02, 13:19)
na man pynimo technikos kol kas irgi tamsus miskas, kaskiek bandziau, bet nelabai patiko ir pasilikau prie paprasto pynimo, nes man jis labai patinka, dar ismokau pynute baigimui, bet kad nesigauna graziai, nes sie popieriniai siaudukai ne issilenkia riestai, o uzkuzta ir gaunasi pyne tokia kampuota ir visai i pyne nepanasi doh.gif

Gal galima plačiau kas čia per daiktas? 4u.gif Gal foto ar aprašymą ax.gif

QUOTE(Terra2 @ 2009 10 05, 16:16)
Nežinau ar aš čia nesąmonę pasakysiu, ar ne, bet aš pradėjau užbaigimus atskirai nupindama kasas (3x2 vytelės) , bet prieš tai aš vyteles sudrėkinu( net visai sušlapinu), kad klausytų ir nesilaužytų. Susipina gražiai ir lygiai, paskui padedu išdžiūti ir  priklijuoju karštais klijais.

O drėgnos nesusiploja?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 10 07, 21:38)
Gal galima plačiau kas čia per daiktas? 4u.gif  Gal foto ar aprašymą  ax.gif
O drėgnos nesusiploja?

Jos susiploja, kaip ir nupintas gaminys, best esmė ta, kad su drėgnom vytelėm galima puikiai išgauti bet kokią formą, reikalingą apdailai. Geriausiai tinka pinti kasoms iš kiek tik norima vytelių, arba rankenoms. Žinoma aš neturiu galvoje viso krepšio ar dėžės pynimo su drėgnom vytelėm.
Papildyta:
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 10 07, 20:45)
Terra2, labai grazu tavo darbai. Ypac suzavejo paskutineje nuotraukoje rudas krepsys. Jo forma...  thumbup.gif Kaip tokia isgavai?

Turiu tokią bačkutę keramikinę iš sovietinių laikų Ji yra 28cm aukščio. Tai krepšį pinant jį ir panaudojau. O tas krepšys yra 17cm. Dugnui panaudojau du kompaktus, tarp kurių priklijavau vyteles.
Atsakyti
Terra2 darbeliai ir idejos fantastikos thumbup.gif niekad neisivaizdavau,akd laikrasciai turi dar tokia paskirti biggrin.gif
Atsakyti
superiniai gaminukai iš laikraštukų 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri gali pasakyti kaip ši dėžutė padaryta?
user posted image
Iškirpau ją iš pirmo puslapiuko. Peržiūrėjau visas temas, bet niekur neradau paaiškinimo ax.gif (baigiu akis pražiūrėti blink.gif ) Ir padidinti neišeina... Gal kuri turit originalią nuotraukėlę ir galit įkelti?
Labai ji man graži, bet neįsivaizduoju kaip padaryta g.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 10 08, 17:42)
Merginos, gal kuri gali pasakyti kaip ši dėžutė padaryta?
user posted image
Iškirpau ją iš pirmo puslapiuko. Peržiūrėjau visas temas, bet niekur neradau paaiškinimo  ax.gif (baigiu akis pražiūrėti  blink.gif ) Ir padidinti neišeina... Gal kuri turit originalią nuotraukėlę ir galit įkelti?
Labai ji man graži, bet neįsivaizduoju kaip padaryta  g.gif

Apklijuota čia glamžytu laikraščiu ir paskui vytelės priklijuotos kur ne kur wink.gif Viskas nubeicuota wink.gif
Atsakyti