Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(laimiene @ 2010 01 14, 14:20)
muse+, o tas didysis krepsys ant formos pintas ar is akies? ir as tokio noriu, bet formos neturiu

[COLOR=blue]diamona[/COLOR grazus darbas, o tokio dydzio daikto tvirtumas kaip?  g.gif man krepsiukai mazi gaunas skysti tokie, o cia ohoho

va butent man mazi irgi skysti, o sitas tai as su juo ir pati suni sverianti 9kg iskeliau, kai ji sumaste kad kai as valau grindis nelips lauk is narvo biggrin.gif
Nors istikro bijojau, ypac pirmasias minutes, kai pradejo tratet kai ji viduj bande isitaisyt ir pradejo krapstyt biggrin.gif bet atlaike kuo puikiausiai, o as dar ir tik karta tepiau lakas+beicas, beico daugiau nei lako gavosi.
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2010 01 14, 17:03)
va butent man mazi irgi skysti, o sitas tai as su juo ir pati suni sverianti 9kg iskeliau, kai ji sumaste kad kai as valau grindis nelips lauk is narvo biggrin.gif
Nors istikro bijojau, ypac pirmasias minutes, kai pradejo tratet kai ji viduj bande isitaisyt ir pradejo krapstyt biggrin.gif  bet atlaike kuo puikiausiai, o as dar ir tik karta tepiau lakas+beicas, beico daugiau nei lako gavosi.

TRUKSTA ZODZIU!!!! blink.gif blink.gif blink.gif
ZIAUREI GRAZU!!! wub.gif EINU IR AS BANDYTI lotuliukas.gif
UZSISAKIAU LAIKRASCIU IS REDAKCIJOS TIK NEZINAU KAIP ATSIGABENTI TIEK DAUG biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jei noriu staciakampes dezutes tai butinai turiu pinti arba ant karkaso arba ant dezes, kuri veliau ir lieka viduje? g.gif 4u.gif dekui...
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2010 01 14, 15:22)
Sveikos, jei noriu staciakampes dezutes tai butinai turiu pinti arba ant karkaso arba ant dezes, kuri veliau ir lieka viduje? g.gif  4u.gif  dekui...

Nebutinai wink.gif Gali darytis dugna koki nori is kartono, ptisiklijuot ant jo vyteliu, ir padejus aplink kazka pint (kad forma isgaut). O tada istrauki daikta, aplik kuri pyni ir viskas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 01 14, 18:56)
Nebutinai wink.gif Gali darytis dugna koki nori is kartono, ptisiklijuot ant jo vyteliu, ir padejus aplink kazka pint (kad forma isgaut). O tada istrauki daikta, aplik kuri pyni ir viskas wink.gif

as apvalu jau nusipyniau - gerai pavyko ir buvo nesunku smile.gif o staciakampio dar neperprantu.... radau viena pamokele kur pagrindas staciakampis kartonas, o kai apipinta tai krepsys kaip ovalas atrodo smile.gif ar cia kitaip be karkaso ir nesigaus?
Atsakyti
biggrin.gif nuo ryt mociute nebegaus laikrasciu peciui kurenti.
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 01 14, 15:09)
Prisisuki nemažai vytelių ( baigiant sukti, galą patepi klijais, kad neatsisuktų). Kad greičiau vyktų pynimo procesas, prisidarai "dvigubų" ( sujungi po 2, greičiau pinasi ). Na ir pradedi pinti smile.gif . Jei nori, pini apie kokį daiktą, po to jį ištrauki. O jei nori - apie kartoninę dėžę ( dėžę gali palikti viduje, neištrauki, tada dėželė būna tvirta, galima dėti sunkius dalykus mirksiukas.gif ).
Sėkmės 4u.gif

Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O sunycio guolis tai superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr drinks_cheers.gif
Atsakyti
guolis tikrai grazus thumbup.gif Sudetinga, itariu,buvo. Na, o as ta didiji krepsi aplink kita krepsi pyniau(darbe yra keli tokie).Siaip, jei be krepsio to, tai kazin kaip ten butu gavesi g.gif Ta pintine dabar dziaugiasi mano bendradarbe, mat per firmos kaledini zibureli as jai padovanojau. Na, mastau, tas pynimas is laikrasciu tikra liga, dar niekas manes taip stipriai nebuvo pagaves biggrin.gif Jau vyras nelabai dziaugiasi, bet as gerai, kad toki darba turiu, kai nakti arba miegoti, arba uzsiimti kuo galiu ax.gif Tai nuo gruodzio pradzios taip ir nemiegu darbe bigsmile.gif Pvz.,tas didysis krepsys-vienos nakties darbas
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 01 14, 23:55)
guolis tikrai grazus thumbup.gif Sudetinga, itariu,buvo. Na, o as ta didiji krepsi aplink kita krepsi pyniau(darbe yra keli tokie).Siaip, jei be krepsio to, tai kazin kaip ten butu gavesi g.gif Ta pintine dabar dziaugiasi mano bendradarbe, mat per firmos kaledini zibureli as jai padovanojau. Na, mastau, tas pynimas is laikrasciu tikra liga, dar niekas manes taip stipriai nebuvo pagaves biggrin.gif Jau vyras nelabai dziaugiasi, bet as gerai, kad toki darba turiu, kai nakti arba miegoti, arba uzsiimti kuo galiu ax.gif Tai nuo gruodzio pradzios taip ir nemiegu darbe  bigsmile.gif Pvz.,tas didysis krepsys-vienos nakties darbas

o tam didziajam krepsiui ir vyteles ir pati krepsi per nakti?
nu jei taip tai as tau pavydxziuuu smile.gif ax.gif
Atsakyti
[QUOTE]o tam didziajam krepsiui ir vyteles ir pati krepsi per nakti?
nu jei taip tai as tau pavydxziuuu

Na,vyteliu daug reikia, tai tik pynima su pabaigimu ir nudazymu skaiciuoju. ax.gif
Atsakyti
Eisiu ir aš pirkti laikraščių ir pinti vyteliu smile.gif gal kas gausis, bet bent jau bus uzsiemimas kol MB žvejoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2010 01 15, 12:17)
Eisiu ir aš pirkti laikraščių ir pinti vyteliu  smile.gif  gal kas gausis, bet bent jau bus uzsiemimas kol MB žvejoja rolleyes.gif

Gausis , tikrai gausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terra2: 15 sausio 2010 - 12:55