Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

Aciu mergaites uz patarimus wub.gif Bandysiu savaitgali vel jegas meginti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2010 01 09, 15:33)
Biski kvailoka klausima uzduosiu - pameginau ir as... Tik man nelabai sekasi vynioti vyteles... Kokio jos ilgio turetu gautis? Man kazkaip kreivai vyniojasi - ar cia nieko tokio (viena ilgesne uz kita gaunasi)? Ir i pabaiga zenkliai sustoreja lyginant su vyteles pradzia... blush2.gif

Laba. Visai nebijok klaust, vienos iš kitų mokomės drinks_cheers.gif . Kai daugiau padirbėsi, daugiau prisuksi vytelių, pastebėsi, kad ilgis beveik visų gaunasi vienodas. Pas mane vytelės būna kažkur 49 - 52 cm ilgio. Dar priklauso nuo popieriaus storio. Pav. kai suku iš reklaminių laikraštukų, vytelės būna plonesnės negu iš "Lietuvos ryto". O vienas galas ir turi būti truputį storesnis už pradžią thumbup.gif . Nes tada sudurti dvi vyteles bus lengviau, kai pinsi. Ir dar : labai svarbu, kad gerai pasirinktum sukimo kampą ( kai dedi virbalą ar iešmelį ant kurio suksi vytelę). Man geriausiai ir gražiausiai gaunasi sukti, kai kampas būna apie 70`.
Prirašiau daug, tik ar suprasi viską g.gif ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 13 sausio 2010 - 22:14
Nu as kaip is medzio iskritusi g.gif
Susikarpai laikrasti susisuki vyteles ant virbalo
galiukus susiklijuoji
ir tada pradedi pinima????
Irankiai : Lipalas , laikrastis ir zirkles ????
Vis lendu pasiganyti akiu, bet pradeti tai nedrystu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, valanda vargau kol ikalbinau ilipt i ta guoli savo sunele wink.gif nu vat galit ivertint su visu jos turiniu wink.gif
user posted image
ir be turinio
user posted image
Na ispeikit, nes klaidu tai joooomajo biggrin.gif
Atsakyti
ai pastebejau dar kad ten popieriukas toks islindes
tai jis jau panaikintas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2010 01 14, 11:51)
Labas rytas, valanda vargau kol ikalbinau ilipt i ta guoli savo sunele wink.gif  nu vat galit ivertint su visu jos turiniu wink.gif
Na ispeikit, nes klaidu tai joooomajo biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazu thumbup.gif pamacius tokius darbus ir paciam kyla noras kipt,bet siuo metu pirmoj vietoj yra liemene,kad nebutu salta rolleyes.gif o paskui kelios dezutes...
Atsakyti
diamona blink.gif man tai labai patinka..nemažas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
na smagu kad patinka ne tik man wink.gif o draugas nezinau sako kad grazu ar delto kad as dariau ar kad tikrai nuostabu, jis man kartais ir papataikauja wink.gif
o man istikro svarbiausia kad pripazino ta kuriai buvau dariusi, ir kad atsisuku, o jos tik ausyte isten kyso
Atsakyti
[quote=diamona,2010 01 14, 10:51]
Labas rytas, valanda vargau kol ikalbinau ilipt i ta guoli savo sunele wink.gif nu vat galit ivertint su visu jos turiniu wink.gif

Laba. Na, šaunuole, priimk pačius nuoširdžiausius sveikinimus 4u.gif thumbup.gif . Net nemaniau, kad galima sumąstyti tokooookį guolį wub.gif . Prikibti galima visada ir prie bet ko mirksiukas.gif . Tačiau, svarbiausia, rezultatas mirksiukas.gif ir įvertinimas tos, kuriai tai skirta 4u.gif . Pavydžiu...
Papildyta:
QUOTE(AGkatulis @ 2010 01 13, 23:19)
Nu as kaip is medzio iskritusi g.gif
Susikarpai laikrasti susisuki vyteles ant virbalo
galiukus susiklijuoji
ir tada pradedi pinima????
Irankiai : Lipalas , laikrastis ir zirkles ????
Vis lendu pasiganyti akiu, bet pradeti tai nedrystu  blush2.gif

Prisisuki nemažai vytelių ( baigiant sukti, galą patepi klijais, kad neatsisuktų). Kad greičiau vyktų pynimo procesas, prisidarai "dvigubų" ( sujungi po 2, greičiau pinasi ). Na ir pradedi pinti smile.gif . Jei nori, pini apie kokį daiktą, po to jį ištrauki. O jei nori - apie kartoninę dėžę ( dėžę gali palikti viduje, neištrauki, tada dėželė būna tvirta, galima dėti sunkius dalykus mirksiukas.gif ).
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2010 01 14, 14:37)
na smagu kad patinka ne tik man wink.gif  o draugas nezinau sako kad grazu ar delto kad as dariau ar kad tikrai nuostabu, jis man kartais ir papataikauja wink.gif
o man istikro svarbiausia kad pripazino ta kuriai buvau dariusi, ir kad atsisuku, o jos tik ausyte isten kyso

darbelis tavo super drinks_cheers.gif, ir sunyte tokia dailute, patikliai ir su meile ziuri i savo seimininke, geras darbas ir kitoks nei visu. Ka naudojai kaip pagrinda pynimui?
Atsakyti
QUOTE(redsunrise @ 2010 01 14, 13:28)
darbelis tavo super drinks_cheers.gif, ir sunyte tokia dailute, patikliai ir su meile ziuri i savo seimininke, geras darbas ir kitoks nei visu. Ka naudojai kaip pagrinda pynimui?

sunyte tikra lapute wink.gif o cia apacia yra tiesiog du kartono lapai klijuoti. o pradziai buvau isidejusi didele reikiamo dydzio deze, bet paskui kai jau dariau iesjima ja ismiau, ir i vidu draugo ikalbeta kad lengviau butu forma isgauti istaciau tris vielytes, viena eina aplink iejima, kitos dvi eina is galiniu kampu. O visa kita tiesiog fantazija, pinta ir perpinta. ax.gif
Atsakyti
muse+, o tas didysis krepsys ant formos pintas ar is akies? ir as tokio noriu, bet formos neturiu

[COLOR=blue]diamona[/COLOR grazus darbas, o tokio dydzio daikto tvirtumas kaip? g.gif man krepsiukai mazi gaunas skysti tokie, o cia ohoho
Atsakyti