Aciu mergaites uz patarimus Bandysiu savaitgali vel jegas meginti
QUOTE(Comma @ 2010 01 09, 15:33)
Biski kvailoka klausima uzduosiu - pameginau ir as... Tik man nelabai sekasi vynioti vyteles... Kokio jos ilgio turetu gautis? Man kazkaip kreivai vyniojasi - ar cia nieko tokio (viena ilgesne uz kita gaunasi)? Ir i pabaiga zenkliai sustoreja lyginant su vyteles pradzia...
Laba. Visai nebijok klaust, vienos iš kitų mokomės . Kai daugiau padirbėsi, daugiau prisuksi vytelių, pastebėsi, kad ilgis beveik visų gaunasi vienodas. Pas mane vytelės būna kažkur 49 - 52 cm ilgio. Dar priklauso nuo popieriaus storio. Pav. kai suku iš reklaminių laikraštukų, vytelės būna plonesnės negu iš "Lietuvos ryto". O vienas galas ir turi būti truputį storesnis už pradžią . Nes tada sudurti dvi vyteles bus lengviau, kai pinsi. Ir dar : labai svarbu, kad gerai pasirinktum sukimo kampą ( kai dedi virbalą ar iešmelį ant kurio suksi vytelę). Man geriausiai ir gražiausiai gaunasi sukti, kai kampas būna apie 70`.
Prirašiau daug, tik ar suprasi viską ?
Nu as kaip is medzio iskritusi
Susikarpai laikrasti susisuki vyteles ant virbalo
galiukus susiklijuoji
ir tada pradedi pinima????
Irankiai : Lipalas , laikrastis ir zirkles ????
Vis lendu pasiganyti akiu, bet pradeti tai nedrystu
galiukus susiklijuoji
Labas rytas, valanda vargau kol ikalbinau ilipt i ta guoli savo sunele nu vat galit ivertint su visu jos turiniu
ir be turinio
Na ispeikit, nes klaidu tai joooomajo
ir be turinio
ai pastebejau dar kad ten popieriukas toks islindes
tai jis jau panaikintas
tai jis jau panaikintas
QUOTE(diamona @ 2010 01 14, 11:51)
Labas rytas, valanda vargau kol ikalbinau ilipt i ta guoli savo sunele nu vat galit ivertint su visu jos turiniu
labai grazu pamacius tokius darbus ir paciam kyla noras kipt,bet siuo metu pirmoj vietoj yra liemene,kad nebutu salta o paskui kelios dezutes...
diamona man tai labai patinka..nemažas darbelis
na smagu kad patinka ne tik man o draugas nezinau sako kad grazu ar delto kad as dariau ar kad tikrai nuostabu, jis man kartais ir papataikauja
o man istikro svarbiausia kad pripazino ta kuriai buvau dariusi, ir kad atsisuku, o jos tik ausyte isten kyso
o man istikro svarbiausia kad pripazino ta kuriai buvau dariusi, ir kad atsisuku, o jos tik ausyte isten kyso
[quote=diamona,2010 01 14, 10:51]
Laba. Na, šaunuole, priimk pačius nuoširdžiausius sveikinimus . Net nemaniau, kad galima sumąstyti tokooookį guolį . Prikibti galima visada ir prie bet ko . Tačiau, svarbiausia, rezultatas ir įvertinimas tos, kuriai tai skirta . Pavydžiu...
Papildyta:
Prisisuki nemažai vytelių ( baigiant sukti, galą patepi klijais, kad neatsisuktų). Kad greičiau vyktų pynimo procesas, prisidarai "dvigubų" ( sujungi po 2, greičiau pinasi ). Na ir pradedi pinti . Jei nori, pini apie kokį daiktą, po to jį ištrauki. O jei nori - apie kartoninę dėžę ( dėžę gali palikti viduje, neištrauki, tada dėželė būna tvirta, galima dėti sunkius dalykus ).
Sėkmės
Laba. Na, šaunuole, priimk pačius nuoširdžiausius sveikinimus . Net nemaniau, kad galima sumąstyti tokooookį guolį . Prikibti galima visada ir prie bet ko . Tačiau, svarbiausia, rezultatas ir įvertinimas tos, kuriai tai skirta . Pavydžiu...
Papildyta:
QUOTE(AGkatulis @ 2010 01 13, 23:19)
Nu as kaip is medzio iskritusi
galiukus susiklijuoji
galiukus susiklijuoji
Prisisuki nemažai vytelių ( baigiant sukti, galą patepi klijais, kad neatsisuktų). Kad greičiau vyktų pynimo procesas, prisidarai "dvigubų" ( sujungi po 2, greičiau pinasi ). Na ir pradedi pinti . Jei nori, pini apie kokį daiktą, po to jį ištrauki. O jei nori - apie kartoninę dėžę ( dėžę gali palikti viduje, neištrauki, tada dėželė būna tvirta, galima dėti sunkius dalykus ).
Sėkmės
QUOTE(diamona @ 2010 01 14, 14:37)
na smagu kad patinka ne tik man o draugas nezinau sako kad grazu ar delto kad as dariau ar kad tikrai nuostabu, jis man kartais ir papataikauja
darbelis tavo super , ir sunyte tokia dailute, patikliai ir su meile ziuri i savo seimininke, geras darbas ir kitoks nei visu. Ka naudojai kaip pagrinda pynimui?
QUOTE(redsunrise @ 2010 01 14, 13:28)
darbelis tavo super , ir sunyte tokia dailute, patikliai ir su meile ziuri i savo seimininke, geras darbas ir kitoks nei visu. Ka naudojai kaip pagrinda pynimui?
sunyte tikra lapute o cia apacia yra tiesiog du kartono lapai klijuoti. o pradziai buvau isidejusi didele reikiamo dydzio deze, bet paskui kai jau dariau iesjima ja ismiau, ir i vidu draugo ikalbeta kad lengviau butu forma isgauti istaciau tris vielytes, viena eina aplink iejima, kitos dvi eina is galiniu kampu. O visa kita tiesiog fantazija, pinta ir perpinta.
muse+, o tas didysis krepsys ant formos pintas ar is akies? ir as tokio noriu, bet formos neturiu
[COLOR=blue]diamona[/COLOR grazus darbas, o tokio dydzio daikto tvirtumas kaip? man krepsiukai mazi gaunas skysti tokie, o cia ohoho
[COLOR=blue]diamona[/COLOR grazus darbas, o tokio dydzio daikto tvirtumas kaip? man krepsiukai mazi gaunas skysti tokie, o cia ohoho