Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

o kuom jas tvirtinate?
Negi nudazius pakanka tvirtumo?
Atsakyti
kondračiukas - kaip pirmoji dėžutė, tai tikrai puikiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 01 05, 09:48)
kondračiukas - kaip pirmoji dėžutė, tai tikrai puikiai atrodo  4u.gif

dekui 4u.gif man ji irgi labai miela.... manau, kad neapsistosiu tik ties viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2010 01 04, 01:31)
na va, pabaigiau pacia pirmaja savo dezute  smile.gif 
user posted image

o kas tas baltas, kur pirma sluokni tepei?

as dazau tik dazais ir laku g.gif
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 01 04, 23:42)
o kuom jas tvirtinate?

as pasidariau pirmiausia dezute kartonine, paskui ant jos viska dariau.
QUOTE(laimiene @ 2010 01 05, 15:40)
o kas tas baltas, kur pirma sluokni tepei?

as dazau tik dazais ir laku  g.gif

nudaziau aliejiniais dazais. bet istikro pagalvoju- kad visai nereikejo... bet ir nieko blogo nenutiko biggrin.gif siandien padovanojau ja teciui, labai apsidziauge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 01 04, 22:42)
o kuom jas tvirtinate?

maniskes pakankamai tvirtos tik nudazius ir nulakavus. galima ir dezute apipinti, bet jei nori apvalios, arba dar kokios imantrios...

as dar nedariau ant dezutes, visos pas mane tik is vyteliu. atlaiko net vaisiu prikrovus
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 01 04, 23:42)
o kuom jas tvirtinate?

kai beicuoji pirma karta popierius suslampa, tai atrodo, kad gali ir isskysti, bet kai isdziuna pasidaro kietesnis ir su kiekvienu sluoksniu kai isdziuna kieteja. smile.gif
Virsu as dedu papasta laka, kur tinka medziui, po pirmo karto is karto sukieteja ir blizga. Akrilinis lakas man nepatiko, jis lipnus man maziau blizga, man pasirode, kad dregmei mazai atsparus tongue.gif unsure.gif

Atsakyti
nu bet jus merginos ir saunuoles , negaliu atsigrozeti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
labai noreciau ir as sio meno ismokti blush2.gif
Atsakyti
Oij mergaites, truksta zodziu ir... laiko... kas daryt kai taip viska norisi isbandyt...

Ale reikes, nes niekaip nerandam i lentynas tinkamo dydzio deziu is vyteliu ar pan.

Sakau kiba reikia koki susitikima organizuoti, kad patyrusios pradinokem pagelbetu blush2.gif

Bo klausimu tai daug... aisku gal jie tiesiog eigoj isisprestu. Kaip jus manot? 4u.gif
Atsakyti
labukas,

mano pirmas dar nebaigtas blynas bigsmile.gif galvojau,kad viskas sudetingiau,bet...
liko vienas malonumas, t.y.nubeicuoti ir nudazyti.
user posted image

galvoju,kad gal dar uzdengima padaryt g.gif

QUOTE(Mingomi @ 2010 01 06, 15:21)
Oij mergaites, truksta zodziu ir... laiko... kas daryt kai taip viska norisi isbandyt...

Ale reikes, nes niekaip nerandam i lentynas tinkamo dydzio deziu is vyteliu ar pan.

Sakau kiba reikia koki susitikima organizuoti, kad patyrusios pradinokem pagelbetu  blush2.gif

Bo klausimu tai daug... aisku gal jie tiesiog eigoj isisprestu. Kaip jus manot?  4u.gif

aha, noru daug mirksiukas.gif o laiko...

geriau bandyti paciai,o eigoje klausti,nes cia nera taip sudetinga,kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Toki rankdarbiu buda tik planuoju isbandyti, priemones jau pradejau supirkineti blush2.gif
Iskilo toks klausimas: pagamintuose pavyzdziuose pastebejau, kad medzio lakas visur tamsus. O ar buna svieseniu, bespalviu? Nes galvoju nudazyti krepsi guasu, o po to lakuoti, kad butu sviesus. O gal vien lakas dezutes nesustiprins? g.gif

QUOTE(Diidi @ 2010 01 05, 21:26)
kai beicuoji pirma karta popierius suslampa, tai atrodo, kad gali ir isskysti, bet kai isdziuna pasidaro kietesnis ir su kiekvienu sluoksniu kai isdziuna kieteja.  smile.gif
Virsu as dedu papasta laka, kur tinka medziui, po pirmo karto is karto sukieteja ir blizga. Akrilinis lakas man nepatiko, jis lipnus man maziau blizga, man pasirode, kad dregmei mazai atsparus tongue.gif  unsure.gif

Atsakyti
mane is vilioja sis menas, reiketu i virtuve tokiu pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti