Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

Naujų, gerų idėjų naujaisiais Metais. Sveikatos Jums, kantrybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 01 sausio 2010 - 18:05
Su Naujaisiais metais, auksarankės darbštuolės 4u.gif
Radau labai gerą idėją krepšiuko viršui gražiai užbaigti:
user posted image

http://picasaweb.goo...elJornalAO1N01#

Nuoroda jau buvo įdėta, bet tik dabar priėjau iki tos vietos, tai ir jums rodau, gal dar nematėte. Ten tiek idėjų puikių, kad nebežinau iš kur laiko ir kantrybės rasti g.gif Ir vieną noriu pabandyti daryti ir kitą............
Atsakyti
oi merginos, čia kažkas nerealaus thumbup.gif nusprendžiau, kad ir aš noriu išbandyti 4u.gif bežiūrint šita tema tiek daug idėjų kito.... ir dėžutė nagų lakui (nes labai daug yra, ir ner kur dėt) ir fotorėmeliai, ir šiaip dėžės..... tik va, lipalo tai nusipirksiu, lako ir ten dažų kažkokių irgi, bet va kaip su laikraščiais.... g.gif reiks eit į miestą ir visus "15 min" surinkti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet jau taip noriu šią naujieną (na man naujieną blush2.gif ) išbandyti.......
Atsakyti
Nu cia tai menas thumbup.gif ir nereikia siukslinti gamtos thumbup.gif
Atsakyti
neištvėriau ir jau šiandien pabandžiau biggrin.gif laikraščių neturėjau, bet va žurnalas "Tik vyrams" manau tiko lotuliukas.gif gal vyras nesupyks 4u.gif biggrin.gif lotuliukas.gif įvertinkit 4u.gif

user posted image

tik dar padarysiu dangtelį, ir nudažiusi padovanosiu tėčiui (šnd jo gimtadienis smile.gif )
Atsakyti
Pagaliau nudažiau savo komodą, bet tik išorę. Vidų dažysiu rytoj.user posted image
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2010 01 02, 23:57)
Pagaliau nudažiau savo komodą, bet tik išorę. Vidų dažysiu rytoj.user posted image

Yspudinga komoda wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2010 01 02, 23:57)

na taip, komoda tikrai nuostabiai atrodo....as jau isivaizduoju kiek cia darbo ideta.... 4u.gif
Atsakyti
pmociute, labai graži komoda, baltai pavydžiu tokios kantrybės turėjimo.
Atsakyti
Su naujais! Mociutes komoda tai ohoho. Mano planuose yra nusipinti sirma ax.gif Tik pynimas staciakampiu man nelabai gaunasi kolkas. blush2.gif
Atsakyti
na va, pabaigiau pacia pirmaja savo dezute smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pmociute, tavo komoda tikrai ispudinga, mano planuosi jinai senai yra, bet taip ir gali likti planuose. Jei nesupyktum, tai dar siulyciau metalinius sonus arba apipinti laikrasciais ( bet itariu kad labai nusibode) arba ir juos nudazyti juodai. Tikiuosi, kad neuzrustinsiu, su savo trigrasiu, bet cia tik zvilgsnis is salies, tada darbelis tikrai butu isbaigtas.
Su pagarba
Atsakyti