Su Naujaisiais metais, auksarankės darbštuolės
Radau labai gerą idėją krepšiuko viršui gražiai užbaigti:
http://picasaweb.goo...elJornalAO1N01#
Nuoroda jau buvo įdėta, bet tik dabar priėjau iki tos vietos, tai ir jums rodau, gal dar nematėte. Ten tiek idėjų puikių, kad nebežinau iš kur laiko ir kantrybės rasti Ir vieną noriu pabandyti daryti ir kitą............
Radau labai gerą idėją krepšiuko viršui gražiai užbaigti:
http://picasaweb.goo...elJornalAO1N01#
Nuoroda jau buvo įdėta, bet tik dabar priėjau iki tos vietos, tai ir jums rodau, gal dar nematėte. Ten tiek idėjų puikių, kad nebežinau iš kur laiko ir kantrybės rasti Ir vieną noriu pabandyti daryti ir kitą............
oi merginos, čia kažkas nerealaus nusprendžiau, kad ir aš noriu išbandyti bežiūrint šita tema tiek daug idėjų kito.... ir dėžutė nagų lakui (nes labai daug yra, ir ner kur dėt) ir fotorėmeliai, ir šiaip dėžės..... tik va, lipalo tai nusipirksiu, lako ir ten dažų kažkokių irgi, bet va kaip su laikraščiais.... reiks eit į miestą ir visus "15 min" surinkti bet jau taip noriu šią naujieną (na man naujieną ) išbandyti.......
Nu cia tai menas ir nereikia siukslinti gamtos
neištvėriau ir jau šiandien pabandžiau laikraščių neturėjau, bet va žurnalas "Tik vyrams" manau tiko gal vyras nesupyks įvertinkit
tik dar padarysiu dangtelį, ir nudažiusi padovanosiu tėčiui (šnd jo gimtadienis )
tik dar padarysiu dangtelį, ir nudažiusi padovanosiu tėčiui (šnd jo gimtadienis )
QUOTE(pmociute @ 2010 01 02, 23:57)
Yspudinga komoda
QUOTE(pmociute @ 2010 01 02, 23:57)
na taip, komoda tikrai nuostabiai atrodo....as jau isivaizduoju kiek cia darbo ideta....
pmociute, labai graži komoda, baltai pavydžiu tokios kantrybės turėjimo.
Su naujais! Mociutes komoda tai ohoho. Mano planuose yra nusipinti sirma Tik pynimas staciakampiu man nelabai gaunasi kolkas.
na va, pabaigiau pacia pirmaja savo dezute
Pmociute, tavo komoda tikrai ispudinga, mano planuosi jinai senai yra, bet taip ir gali likti planuose. Jei nesupyktum, tai dar siulyciau metalinius sonus arba apipinti laikrasciais ( bet itariu kad labai nusibode) arba ir juos nudazyti juodai. Tikiuosi, kad neuzrustinsiu, su savo trigrasiu, bet cia tik zvilgsnis is salies, tada darbelis tikrai butu isbaigtas.
Su pagarba
Su pagarba