Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

sveikos mergaites mirksiukas.gif
ir as i jusu buri noreciau prisijungti 4u.gif labai jau mane sudomino tas pynimas is laikrascio.tai jau makulatura bandziau temtis is kur tik isejo.tiesa vyteles is karto nesigavo, ir dabar dar neidealios bet vis bandau mazus darbelius jau pint. bet dar geda pasirodyt blush2.gif reikia pasitreniruot biggrin.gif bet esu tikrai dekinga uz sita temele thumbup.gif
Atsakyti
nebemoku ikelti foto kazkas nesigauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidruole: 16 gruodžio 2009 - 12:41
Na va siaip taip ismokau atiduodu jusu teismuiuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidruole: 16 gruodžio 2009 - 13:05
sveikos.jungiuosi ir as pas jus smile.gif turiu jau pirmus kelis kreivus darbelius.

sakykit, kaip jus kampa grazu padarot keturkampiui krepsiukui, jei isimat forma? man nesusiriso, sakau gal reikia i kampa du skersinius deti kad persipintu? g.gif

Papildyta:
dariau va sitoki, bet nesigavo, kazkokia nesamone isejo
user posted image

gal patarimu kas turit siam darbui? jauciu kad nesupratau pacios schemos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimiene: 17 gruodžio 2009 - 11:10
na pasirodau blush2.gif

pirmas blynas:

user posted image

o cia visi:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2009 12 17, 12:08)
sveikos.jungiuosi ir as pas jus  smile.gif  turiu jau pirmus kelis kreivus darbelius.

sakykit, kaip jus kampa grazu padarot keturkampiui krepsiukui, jei isimat forma? man nesusiriso, sakau gal reikia i kampa du skersinius deti kad persipintu?  g.gif
Papildyta:
dariau va sitoki, bet nesigavo, kazkokia nesamone isejo
gal patarimu kas turit siam darbui? jauciu kad nesupratau pacios schemos  verysad.gif

o kas tau pačiai nepatinka čia? Man atrodo, kad kaip tik pati schema įsisavinta. O aš dar tik planuose turiu spiralinį pynimą, kažkaip nesiryžtu. Bet kaip darysiu, tai dugnas bus kompaktinis diskas.
Papildyta:
QUOTE(laimiene @ 2009 12 17, 12:35)
na pasirodau  blush2.gif
pirmas blynas:

Šaunuolė! Svarbu pradėti, pamatysi, kaip ateityje norėsis daryti ir didesnius pynimus. Labai graži spalva pirmoje nuotraukoje, tur būt su purškiamais dažais dažei?
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2009 12 17, 12:08)
sveikos.jungiuosi ir as pas jus  smile.gif 

gal patarimu kas turit siam darbui? jauciu kad nesupratau pacios schemos  verysad.gif

Ir aš niekaip nesuprantu šito pynimo blush2.gif vis pradedu ir padedu, pinu paprastesnius
Atsakyti
Sveikutes,
Uzbaigiau dali savo "karzinku". thumbup.gif Kadangi nu niekaip neiseina foto ikelti blush2.gif ,tai dedu nuoroda.
http://public.fotki....laikrastinukai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2M_mama: 17 gruodžio 2009 - 19:20
QUOTE(2M_mama @ 2009 12 17, 21:06)
Sveikutes,
Uzbaigiau dali savo "karzinku". thumbup.gif Taigi bandysiu ikelt foto ir pasirodyt blush2.gif
http://img189.images...icture013si.jpg

tai kad nerodo foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2M_mama @ 2009 12 17, 20:06)
Sveikutes,
Uzbaigiau dali savo "karzinku". thumbup.gif Kadangi nu niekaip neiseina foto ikelti blush2.gif ,tai dedu nuoroda.
http://public.fotki....laikrastinukai/

Šaunuolė! Belieka pripildyti krepšelius ir galima dėti po Kalėdų eglute!
Atsakyti
QUOTE(2M_mama @ 2009 12 17, 20:06)
Sveikutes,

Nagi labai saunios tavo ,,karzinkos,, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 12 17, 16:43)
Labai graži spalva pirmoje nuotraukoje, tur būt su purškiamais dažais dažei?

su akriliniais daziau, su perlamutru kazkopamaisyti

QUOTE(visai_nauja @ 2009 12 17, 18:04)
Ir aš niekaip nesuprantu šito pynimo  blush2.gif vis pradedu ir padedu, pinu paprastesnius

kai suprasi ir mane pamokyk mirksiukas.gif

sakykit, o kokius purskiamus dazus jus naudojat? aplamai kaip jie vadinasi?
Atsakyti