Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(muse+ @ 2009 12 13, 00:32)
sveikutės, ar priimsite savo būrin 4u.gif Stebiu jus apie savaitę,mokausi mokausi ax.gif Eksperimentuot pradejau. Jei pavyks įkelt, bandysiu tuos savo pirmus blynus ir parodyt blush2.gif                      Laikraštinukai

Oho kokie blynai!!!Super!Ypac ta skalbiniu pintine!As irgi tokios noreciau.Ant ko pynet?
Atsakyti
Aciu uz palaikyma smile.gif Na,skalbiniu pintine tai pyniau pagal pavyzdi ant panasios pintines.Mano gavosi platesne trupuciuka biggrin.gif Beje,darbe kadangi nakti klientu mazai, tai ta skalbiniu pintine nupyniau per 1 nakti. Tik liko namie apipavidalint, apdailint krastelius.Svarbiausia, kad vyras kai pamate, tai pradejo kitaip ziuret i tuos mano laikrasciu suktinukus. thumbup.gif
Atsakyti
ale man tas skalbiniams ir labai patiko,ir as noreciau tokio thumbup.gif ,va va maniskis ir nesamonem isvadino,tuos mano sukimus bet kai pamate ka galima ispint,nebeprasivardziavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
Vakar vakare nubeicavau savo krepsiukus.Itartinai minksti ir trapus pasidare g.gif Ar cia taip ir turi but?Gal kai isdzius viskas normalizuosis???Kiek laiko man juos dziovint pries lakavima?Ar jus kambary dziovinat?
Atsakyti
QUOTE(2M_mama @ 2009 12 15, 13:50)
Sveikutes, 4u.gif
Vakar vakare nubeicavau savo krepsiukus.Itartinai minksti ir trapus pasidare  g.gif Ar cia taip ir turi but?Gal kai isdzius viskas normalizuosis???Kiek laiko man juos dziovint pries lakavima?Ar jus kambary dziovinat?

Man nubeicavus irgi visada suminkštėja ir kartais atsiklijuoja. Kai išdžius vėl bus kieti, o nulakavus sukietės dar labiau. Aš beicuoju daugiabučio rūsy, vieną dieną beicuoju sekančią jau lakuoju.
Atsakyti
QUOTE(2M_mama @ 2009 12 15, 12:50)
Sveikutes, 4u.gif
Vakar vakare nubeicavau savo krepsiukus.Itartinai minksti ir trapus pasidare  g.gif Ar cia taip ir turi but?Gal kai isdzius viskas normalizuosis???Kiek laiko man juos dziovint pries lakavima?Ar jus kambary dziovinat?

as tai kambary dziovinu, bet zinokit kazkieno patarimas sumaisyt beica su laku iskart buvo laaabai geras, tiesiog jis mane dabar visuur gelbsti wink.gif iskart lakas ir beicas ir dukart ar tris kiek tik noriu, wink.gif na as iskart i puslitruka susimaisiau ir dabar uzsuktas stovi wink.gif nereik terliotis wink.gif
o dziovinu ir dirbu pagrinde gyvenamajame kambary, nieko juk jam nenutinka, jei gerai pasiruosi darbpo vieta
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 12 15, 14:48)
as tai kambary dziovinu, bet zinokit kazkieno patarimas sumaisyt beica su laku iskart buvo laaabai geras, tiesiog jis mane dabar visuur gelbsti wink.gif  iskart lakas ir beicas ir dukart ar tris kiek tik noriu,  wink.gif  na as iskart i puslitruka susimaisiau ir dabar uzsuktas stovi wink.gif  nereik terliotis wink.gif
o dziovinu ir dirbu pagrinde gyvenamajame kambary, nieko juk jam nenutinka, jei gerai pasiruosi darbpo vieta

Ir aš bandžiau maišyt beicą su laku, bet man tokia karamelė gaunasi ir negražiai tepasi schmoll.gif
Atsakyti
As turbut dar siandien nelakuosiu,palauksiu ryt dienos-tikrai tada jau bus isdziuve.
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 12 15, 15:29)
Ir aš bandžiau maišyt beicą su laku, bet man tokia karamelė gaunasi ir negražiai tepasi  schmoll.gif

jeigu gaunasi tirštokas, įpilkit kokį šaukštą vandens. Bet juk beicas irgi kaip vanduo, tai neturėtų gautis kaip karamelė, o lakas duoda tvirumą iš karto. Aš jau išbandžius visokius būdus, tai pats geriausias man ir patikimiausias - pirma nudažau gaminį balta (arba kokia noriu spalva), po to beicuoju( beicas+lakas) ar dekupežuoju ir galų gale dar kartą viską perlakuoju. Tai užima beveik tris dienas .
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 12 15, 15:29)
Ir aš bandžiau maišyt beicą su laku, bet man tokia karamelė gaunasi ir negražiai tepasi  schmoll.gif

visai_nauja, ar tavo lakas ir beicas abu skiedžiasi vandeniu?
Yra beico ir ne vandens pagrindu (labai smirda), tai jo su akriliniu laku nemaišyk - gausis nesamonezė.
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 12 15, 17:50)
visai_nauja, ar tavo lakas ir beicas abu skiedžiasi vandeniu?
Yra beico ir ne vandens pagrindu (labai smirda), tai jo su akriliniu laku nemaišyk - gausis nesamonezė.

Aha, abu vandens pagrindu, bet ir smirda abu unsure.gif beicas gal kiek mažiau nei lakas, bet vis tiek smirda. Gal čia mano uoslė labai jautri? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 12 15, 17:24)
Aha, abu vandens pagrindu, bet ir smirda abu  unsure.gif beicas gal kiek mažiau nei lakas, bet vis tiek smirda. Gal čia mano uoslė labai jautri?  lotuliukas.gif

na jei tikrai abu yra akriliniai tai tada tavo uosle super jautri smile.gif
nu tos priemones bent jau man turi specifini kvapa, bet tik kai prie pat niosyte prikisu pauostyt, o siaip tai ne
Atsakyti