Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

Dar apie tą butelio dėkliuką. Kaip ten suklijuojate vyteles į vientisą plokštę nesuprantu iš to įkelto žurnalo. Galvojau, kad ant lapo, bet nėra ten lapo viduje, abi pusės tik vytelių

patepi klijais vieną vytelės šoną (lipalu), dedi kitą vytelę, vėl tepi klijais, vėl dedi it t.t. visa tai darau ant stalo , reikia saugoti, kad daug neišsiteptų klijais, nes prikibs prie stalo, išsiteplios ir negražiai nusidažys. Po to palieku džiūti parą laiko, tik tada kerpu ir toliau ...
Atsakyti
QUOTE(nija55 @ 2009 12 07, 19:09)
patepi klijais vieną vytelės šoną (lipalu), dedi kitą vytelę, vėl tepi klijais, vėl dedi it t.t. visa tai darau ant  stalo , reikia saugoti, kad daug neišsiteptų klijais, nes prikibs prie stalo, išsiteplios ir negražiai nusidažys. Po to palieku džiūti parą laiko, tik tada kerpu ir toliau ...

Ačiū, bandysiu ir aš.
Ir dar reikia patarimo, kaip manote, brangiosios, kaip šitokius dalykus daryti, irgi vieną pusę lipalu tepti, neįžiūriu nuotraukose. Ir čia gal spausti juostelę reikia, kad susiplotų g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 12 07, 19:39)
Ačiū, bandysiu ir aš.
Ir dar reikia patarimo, kaip manote, brangiosios, kaip šitokius dalykus daryti, irgi vieną pusę lipalu tepti, neįžiūriu nuotraukose. Ir čia gal spausti juostelę reikia, kad susiplotų g.gif
user posted image

as irgi toki norejau daryt, bet man neisejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 12 02, 14:02)
Na na gal ir mus padziuginsi savo darbeliu smile.gif
man irgi atrode kai jau pabaigiau tai nieko cia idomaus, bet galu gale ziuiu kad visioms patiko smile.gif

parodysiu, tau tongue.gif nes ideja kilo is tavo lempos, bet nieko panasaus su pynimu man nesigavo mirksiukas.gif sia ideja esu ikelus i netradiciniai dirbiniai ax.gif manau ten jei vieta biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, ateinu patarimo
Užsiprašė draugė kalėdoms laikraštinės (idėją nubeždžioniavau nuo kažkurios merginos blush2.gif ). Kai aš ją beicavau atlipo visi mano suklijavimai verysad.gif Įdedu nuotraukėles kaip atrodo nubeicavus vieną kartą. Antrą kartą jau nebeicuosiu, nes tikriausiai visa iširs cray.gif
user posted image
user posted image
Ar ir jums taip gaunasi ar čia tik man taip? Gal žinote kokį geresnį būdą kaip nubeicuoti kad nereikėtų visko perklijuoti antrąkart? blush2.gif
Bandžiau maišyti beicą su laku, tai kažkokia košė iš to mano eksperimento gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 12 11, 16:02)
Sveikos merginos, ateinu patarimo
Užsiprašė draugė kalėdoms laikraštinės (idėją nubeždžioniavau nuo kažkurios merginos  blush2.gif ). Kai aš ją beicavau atlipo visi mano suklijavimai  verysad.gif Įdedu nuotraukėles kaip atrodo nubeicavus vieną kartą. Antrą kartą jau nebeicuosiu, nes tikriausiai visa iširs  cray.gif
user posted image
user posted image
Ar ir jums taip gaunasi ar čia tik man taip? Gal žinote kokį geresnį būdą kaip nubeicuoti kad nereikėtų visko perklijuoti antrąkart?  blush2.gif
Bandžiau maišyti beicą su laku, tai kažkokia košė iš to mano eksperimento gavosi  doh.gif

Tuos rutuliukus geriausiai tvirtinti karštais klijais. Laikosi mirtinai. Vieną laikraštinę dariau iš reklaminių bukletų ir visai nedažiau, o tik laku padengiau. O kitą tai dažiau su purškiamais dažais.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 12 11, 16:26)
Tuos rutuliukus geriausiai tvirtinti karštais klijais. Laikosi mirtinai. Vieną laikraštinę dariau iš reklaminių bukletų ir visai nedažiau, o tik laku padengiau. O kitą tai dažiau su purškiamais dažais.

Turiu tik baltų karštų klijų, iš pradžių bandžiau jais klijuoti, bet labai matosi, todėl klijavau paprastais PVA. Reikės apsirūpinti permatomais karštais klijais. Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 12 07, 22:45)
as irgi toki norejau daryt, bet man neisejo verysad.gif

O man pavyko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 12 11, 18:14)
O man pavyko  drinks_cheers.gif

Tuomet prašom pasidalinti paslaptimis bigsmile.gif , nes man tokie dalykai irgi nepavyksta schmoll.gif
Atsakyti
as kai dariau lipalu klijavau bet kai kur su karstais klijais per sujungimus,nes yro,o daziau medienos impregnantu g.gif kazin ar cia suprantamai parasiau lotuliukas.gif 4u.gif
user posted image
ir sukabindavau mediniais sagtukais skalbiniams kabint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 12 gruodžio 2009 - 13:17
sveikutės, ar priimsite savo būrin 4u.gif Stebiu jus apie savaitę,mokausi mokausi ax.gif Eksperimentuot pradejau. Jei pavyks įkelt, bandysiu tuos savo pirmus blynus ir parodyt blush2.gif Laikraštinukai
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2009 12 13, 00:32)
sveikutės, ar priimsite savo būrin 4u.gif Stebiu jus apie savaitę,mokausi mokausi ax.gif Eksperimentuot pradejau. Jei pavyks įkelt, bandysiu tuos savo pirmus blynus ir parodyt blush2.gif                      Laikraštinukai

Oho kokie grožiai ir visai neprisvilę tie pirmieji blynai bigsmile.gif
Atsakyti