Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(Terra2 @ 2009 10 01, 13:26)
Kokia šaunuolė! Labai lauksim darbelių. O aš vargstu su pačia pynimo technika. Moku tik paprasčiausiu būdu, t.y. vytelė viršuje, vytelė apačioje. Labai noriu išmokti virvute pinti, t.y. su dviem vytelėm, bet susimakalioju vis.
na man pynimo technikos kol kas irgi tamsus miskas, kaskiek bandziau, bet nelabai patiko ir pasilikau prie paprasto pynimo, nes man jis labai patinka, dar ismokau pynute baigimui, bet kad nesigauna graziai, nes sie popieriniai siaudukai ne issilenkia riestai, o uzkuzta ir gaunasi pyne tokia kampuota ir visai i pyne nepanasi doh.gif
Atsakyti
o aš niekaip neprisiruošiu nei susisukti juosteliu, nei pinti verysad.gif vis pasižiūriu į jūsų darbelius, pasigrožiu ir viskas wub.gif bet vis sau prisižadu išmokti pinti ax.gif
Atsakyti
uf, mergaitės, suvargau, apsikrėtusi šituo virusiuku dvi dienas sukau vyteles, ir visai neblogai sekėsi, tik kad rankas paskaudo labai blush2.gif
o savaitgali po truputį pyniau, bet blin pirmas blynas bus pasvilęs gerokai, tarpai gaunasi skylėti, ir kai kur vytelių sujungimai neklauso, vis taikosi išlysti (klijuoju su pva lipalu sujungimus) žodžiu pradedančio vargai doh.gif
būčiau pabaigusi šiandiena, bet pritrūkau vytelių, o dabar taip tingisi daryti 4u.gif
žodž, tikiuosi pabaigti per artimiausias dieneles ir pasirodyti jums blush2.gif
Atsakyti
as tai pyniau. nuo sukimo skauda rankas dar siandien, o mano busima dezute kreiva ir sleiva, siaubingi tarpai ir dar nelygus...na manau vyteles per kietos pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Priimkit ir mane. Ateinu ne tuščiomis, o vienu iš pirmų darbelių ax.gif Gavosi kreiva ir šleiva dėžutė(sukreivėjo kai nulakavau doh.gif ) ir dangtelis kiek per mažas blush2.gif O be to dar ir atšoko kai kur, nes klijavau paprastais pieštukiniais klijais blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 05 spalio 2009 - 11:03
QUOTE(visai_nauja @ 2009 10 05, 12:02)
Sveikos merginos  4u.gif  Priimkit ir mane. Ateinu ne tuščiomis, o vienu iš pirmų darbelių  ax.gif Gavosi kreiva ir šleiva dėžutė(sukreivėjo kai nulakavau doh.gif  ) ir dangtelis kiek per mažas blush2.gif  O be to dar ir atšoko kai kur, nes klijavau paprastais pieštukiniais klijais  blush2.gif
[

Puikus pirmas darbas thumbup.gif Gera dangtelio idėja thumbup.gif O aš tai ir kai beicuoju ir kai lakuoju paskui ją kaip tik paspaudau kaip reikia kad stovėtų ir kai išdžiūsta nulakavus, laiko formą.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 02, 13:19)
na man pynimo technikos kol kas irgi tamsus miskas, kaskiek bandziau, bet nelabai patiko ir pasilikau prie paprasto pynimo, nes man jis labai patinka, dar ismokau pynute baigimui, bet kad nesigauna graziai, nes sie popieriniai siaudukai ne issilenkia riestai, o uzkuzta ir gaunasi pyne tokia kampuota ir visai i pyne nepanasi doh.gif

Nežinau ar aš čia nesąmonę pasakysiu, ar ne, bet aš pradėjau užbaigimus atskirai nupindama kasas (3x2 vytelės) , bet prieš tai aš vyteles sudrėkinu( net visai sušlapinu), kad klausytų ir nesilaužytų. Susipina gražiai ir lygiai, paskui padedu išdžiūti ir priklijuoju karštais klijais.
Atsakyti
Pasirodo be reikalo visus laikrascius ismesdavau. Ne nenumaniau, kad tokiu grozybiu galima prikurti. Kada nors butinai pabandysiu, o kol kas kaupsiu makulatura smile.gif
Atsakyti
visai_nauja - man taip pat patiko tas dangtelis mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif visoms už pagyras blush2.gif Tais gniaužytais laikraščiais visus paviršius dengiau (išskyrus apačią), dėžutės viduj padariau didesnes raukšles tai nulakuotos jos labai gražiai išsiryškino thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Terra2 @ 2009 10 05, 16:16)
Nežinau ar aš čia nesąmonę pasakysiu, ar ne, bet aš pradėjau užbaigimus atskirai nupindama kasas (3x2 vytelės) , bet prieš tai aš vyteles sudrėkinu( net visai sušlapinu), kad klausytų ir nesilaužytų. Susipina gražiai ir lygiai, paskui padedu išdžiūti ir  priklijuoju karštais klijais.

Man atrodo labai gera idėja, juk paprasta vyteles prieš pinant taip pat drėkina g.gif Raikės pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=visai_nauja,2009 10 05, 12:02]
Sveikos merginos 4u.gif Priimkit ir mane. Ateinu ne tuščiomis, o vienu iš pirmų darbelių ax.gif Gavosi kreiva ir šleiva dėžutė(sukreivėjo kai nulakavau doh.gif ) ir dangtelis kiek per mažas blush2.gif O be to dar ir atšoko kai kur, nes klijavau paprastais pieštukiniais klijais blush2.gif

Kad kiek ir kreiviau gavosi(mums pačioms visada baisiau atrodo), tai tik trupučio patirties reikalas. Svarbiausia gera idėja. o tavoji - liux. Vytelės labai lygios ir dailios. Gera tavo dėžutė4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Terra2 @ 2009 10 05, 16:16)
Nežinau ar aš čia nesąmonę pasakysiu, ar ne, bet aš pradėjau užbaigimus atskirai nupindama kasas (3x2 vytelės) , bet prieš tai aš vyteles sudrėkinu( net visai sušlapinu), kad klausytų ir nesilaužytų. Susipina gražiai ir lygiai, paskui padedu išdžiūti ir  priklijuoju karštais klijais.

AČIŪ UŽ IDĖJĄ. NE BE REIKALO SAKOMA, KAD VIENA GALVA GERAI, O KELIOS - TAI JAU LOBIS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 06 spalio 2009 - 16:22
QUOTE(pmociute @ 2009 10 06, 17:20)
Kad kiek ir kreiviau gavosi(mums pačioms visada baisiau atrodo), tai tik trupučio patirties reikalas. Svarbiausia gera idėja. o tavoji - liux. Vytelės labai lygios ir dailios. Gera tavo dėžutė4u.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

aciuks.gif Šiandien nusipirkau karštų klijų pistoletą, tikiuosi ateity lengviau bus klijuoti bigsmile.gif
Vyteles taip pavyksta susukti tik ant virbalo, iš pradžių bandžiau ant dantų krapštuko, tai tikrai ne kas gavosi schmoll.gif ir pūsles ant pirštų prisitryniau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 06 spalio 2009 - 16:28