Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(OJE @ 2009 12 02, 12:01)
jusu ikvepta, as sugebejau tik is stripu pasidaryti lempai gaubta, toki, kaip pusia saules ir tuos strypus priklijavau ant kartono- ir nudaziau, vat ir visas triukas, nors tikrai niekad nebuvau macius, tai ka jus cia darot  4u.gif

Na na gal ir mus padziuginsi savo darbeliu smile.gif
man irgi atrode kai jau pabaigiau tai nieko cia idomaus, bet galu gale ziuiu kad visioms patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 12 02, 14:02)
Na na gal ir mus padziuginsi savo darbeliu smile.gif
man irgi atrode kai jau pabaigiau tai nieko cia idomaus, bet galu gale ziuiu kad visioms patiko smile.gif

bigsmile.gif siaip negaila parodyti, bet kolkas man dar aukstoji matematika nuotrauku idejimas, tingiu blush2.gif gilintis kaip tai daroma.
bet ten nieko prikolno, siaip Kaledine dovana papuosiau taip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 11 30, 10:41)
na pradziai prisisuki vyteliu apie 200-300 (kai vyteliu ilgis apie 50cm), paskui prisipyni lapeliu atsirai, pasidarai lempos mechanizma (gerai tik elektra reikia apsaugot, nes visdelto tai juk popierius) primontuoji lapus prie mehanizmo ir suformuoji zieda, tada vytelemis apsuki stieba ir istatai i koki nors tvirta pagrinda, nes sviestuvas ganetinai sunkus, tai pvz pas mane vazonelyje yra akmenys wink.gif Ir dar labai svarbu, isuki lempute bet tokia kuri nekaitina wink.gif  ir but gerai kad bent virsutinius ziedlapius nulakuotum karsciui atspariu laku, del viso pikto wink.gif

o pas tave stiebo viduje nieko nera? tik laidaS? 4u.gif
Atsakyti
labukas pynejos, paskaitineju ir tobulinuosi is jusu seniai, o kai ismoksiu idet nuotraukas, parodysiu ka esu padarius, aciu visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmoksas @ 2009 12 02, 23:33)
labukas pynejos, paskaitineju ir tobulinuosi is jusu seniai, o kai ismoksiu idet nuotraukas, parodysiu ka esu padarius, aciu visom  4u.gif

laukiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 12 02, 17:48)
o pas tave stiebo viduje nieko nera? tik laidaS?  4u.gif

stiebo viduje laidas ir laido laikiklis

o jei reikia nuotrauku idejimo klausimais galime padet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 12 03, 11:36)
stiebo viduje laidas ir laido laikiklis
o jei reikia nuotrauku idejimo klausimais galime padet smile.gif

o tai kas tas laikiklis? viela ar vamzdelis koks? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 12 03, 12:05)
o tai kas tas laikiklis? viela ar vamzdelis koks?  wub.gif  4u.gif

vamzdelis, bet siaip tai labiau fantazijos reikalas
Atsakyti
labas visoms pynejoms, prisijungiu prie jūsų, perskaičiau visas temas, bandau ir pati pinti, jau turiu kelis darbelius, išmoksiu sukelti nuotraukas ir parodysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nija55 @ 2009 12 04, 16:36)
labas visoms pynejoms, prisijungiu prie jūsų, perskaičiau visas temas, bandau ir pati pinti, jau turiu kelis darbelius, išmoksiu sukelti nuotraukas ir parodysiu. mirksiukas.gif

Sveika!
labai lausim darbelių!
Atsakyti
lauksim lauksim nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes visos! 4u.gif
Stebejau stebejau kokius grozius isdarinejat is laikrasciu ir nusprendziau pabandyt ir as.Pora vakaru pasikrapsciau tv ziuredama ir stai-rezultatas,....kurio foto nemoku ikelti blush2.gif
Reiketu pagalbos... blush2.gif
Atsakyti