Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

pmociute, ačiū Jums už grožį, kuris labai pamalonina akį ir sielą! Tai spyris mums, kad reikia mokytis kruopštumo. Pavydžiu Jums baltu pavydu, kad taip dailiai užbaigtos dežės, kas man niekaip neišeina. Tie kanteliai Jusų išsiskiria iš viso pynimo. Kaip tai darote?
Stiprybės Jums slaugant ligonį!
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 11 26, 08:32)
pmociute, ačiū Jums už grožį, kuris labai pamalonina akį ir sielą! Tai spyris mums, kad reikia mokytis kruopštumo. Pavydžiu Jums baltu pavydu, kad taip dailiai užbaigtos .

Jungiuosi prie Terros2 minčių ir palinkėjimų. Sėkmės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 11 26, 09:32)
pmociute, ačiū Jums už grožį, kuris labai pamalonina akį ir sielą! Tai spyris mums, kad reikia mokytis kruopštumo. Pavydžiu Jums baltu pavydu, kad taip dailiai užbaigtos dežės, kas man niekaip neišeina. Tie kanteliai Jusų išsiskiria iš viso pynimo. Kaip tai darote?

Esu dėkinga.
Tie kanteliai išsiskiria todėl, kad aš pyniau apie iš pagaliukų susikaltą karkasą, kuris yra storesnis už vyteles ir statinius.
Atsakyti
Zaviuosi,Jusu PMOCIUTE, kurybingumu, originalumu bei kruopstumu!!! thumbup.gif
O gal pasakytumete is kur toki komodos karkasa gauti ( ale ta metaline lentyna)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 11 27, 16:08)
Zaviuosi,Jusu PMOCIUTE, kurybingumu, originalumu bei kruopstumu!!!  thumbup.gif
O gal pasakytumete is kur toki komodos karkasa gauti ( ale ta metaline lentyna)?  blush2.gif

Ačiū.
Karkasą pirkau pernai Yske, Alytuje. Tai lentynos. Jos dar apsisega tokiu "ale brezentuku"
Atsakyti
[quote=kemppinele,2009 11 20, 12:53]
[quote=diamona,2009 11 19, 21:54]
bendras vaizdas
user posted image
Labai smagus darbelis bigsmile.gif ,po tokiu darbuku toks noras kyla kazka nuplencioti smile.gif taip gerai uzveda ant kelio smile.gif
[/quote]
nu super- gal galima butu gauti kazkokia info, kaip tai pasidaryti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 25, 12:06)
NU, pagaliau "damušiau" komodos stalčius. Liko nupinti stelažui stalviršį. Kadangi dabar turiu namuose sunku ligonį, tai nežinau kada tai įvyks. user posted image

FANTASTIKA 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif gathering.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2009 11 28, 13:17)
nu super- gal galima butu gauti kazkokia info, kaip tai pasidaryti
Aciu  4u.gif

na pradziai prisisuki vyteliu apie 200-300 (kai vyteliu ilgis apie 50cm), paskui prisipyni lapeliu atsirai, pasidarai lempos mechanizma (gerai tik elektra reikia apsaugot, nes visdelto tai juk popierius) primontuoji lapus prie mehanizmo ir suformuoji zieda, tada vytelemis apsuki stieba ir istatai i koki nors tvirta pagrinda, nes sviestuvas ganetinai sunkus, tai pvz pas mane vazonelyje yra akmenys wink.gif Ir dar labai svarbu, isuki lempute bet tokia kuri nekaitina wink.gif ir but gerai kad bent virsutinius ziedlapius nulakuotum karsciui atspariu laku, del viso pikto wink.gif
Atsakyti
idomu, kaip dabar mus nustebins pmociute wub.gif
Atsakyti
diamona- dekui uz atsakyma.
As bandziau, bet man su situo reikalu kazkaip kantrybe nenesa- tad, didziule pagarba, tom kurios sugebat 4u.gif tikrai miela i jusu darbelius akis paganyti,saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2009 12 02, 10:23)
diamona- dekui uz atsakyma.
As bandziau, bet man su situo reikalu kazkaip kantrybe nenesa- tad, didziule pagarba, tom kurios sugebat  4u.gif tikrai miela i jusu darbelius akis paganyti,saunuoles  4u.gif

Prasom prasom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 12 02, 11:32)
Prasom prasom smile.gif

jusu ikvepta, as sugebejau tik is stripu pasidaryti lempai gaubta, toki, kaip pusia saules ir tuos strypus priklijavau ant kartono- ir nudaziau, vat ir visas triukas, nors tikrai niekad nebuvau macius, tai ka jus cia darot 4u.gif
Atsakyti