pmociute, ačiū Jums už grožį, kuris labai pamalonina akį ir sielą! Tai spyris mums, kad reikia mokytis kruopštumo. Pavydžiu Jums baltu pavydu, kad taip dailiai užbaigtos dežės, kas man niekaip neišeina. Tie kanteliai Jusų išsiskiria iš viso pynimo. Kaip tai darote?
Stiprybės Jums slaugant ligonį!
QUOTE(Terra2 @ 2009 11 26, 08:32)
pmociute, ačiū Jums už grožį, kuris labai pamalonina akį ir sielą! Tai spyris mums, kad reikia mokytis kruopštumo. Pavydžiu Jums baltu pavydu, kad taip dailiai užbaigtos .
Jungiuosi prie Terros2 minčių ir palinkėjimų. Sėkmės ir kantrybės
QUOTE(Terra2 @ 2009 11 26, 09:32)
pmociute, ačiū Jums už grožį, kuris labai pamalonina akį ir sielą! Tai spyris mums, kad reikia mokytis kruopštumo. Pavydžiu Jums baltu pavydu, kad taip dailiai užbaigtos dežės, kas man niekaip neišeina. Tie kanteliai Jusų išsiskiria iš viso pynimo. Kaip tai darote?
Esu dėkinga.
Tie kanteliai išsiskiria todėl, kad aš pyniau apie iš pagaliukų susikaltą karkasą, kuris yra storesnis už vyteles ir statinius.
Zaviuosi,Jusu PMOCIUTE, kurybingumu, originalumu bei kruopstumu!!!
O gal pasakytumete is kur toki komodos karkasa gauti ( ale ta metaline lentyna)?
O gal pasakytumete is kur toki komodos karkasa gauti ( ale ta metaline lentyna)?
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 11 27, 16:08)
Zaviuosi,Jusu PMOCIUTE, kurybingumu, originalumu bei kruopstumu!!!
Ačiū.
Karkasą pirkau pernai Yske, Alytuje. Tai lentynos. Jos dar apsisega tokiu "ale brezentuku"
[quote=kemppinele,2009 11 20, 12:53]
[quote=diamona,2009 11 19, 21:54]
bendras vaizdas
Labai smagus darbelis ,po tokiu darbuku toks noras kyla kazka nuplencioti taip gerai uzveda ant kelio
[/quote]
nu super- gal galima butu gauti kazkokia info, kaip tai pasidaryti
Aciu
[quote=diamona,2009 11 19, 21:54]
bendras vaizdas
Labai smagus darbelis ,po tokiu darbuku toks noras kyla kazka nuplencioti taip gerai uzveda ant kelio
[/quote]
nu super- gal galima butu gauti kazkokia info, kaip tai pasidaryti
Aciu
QUOTE(OJE @ 2009 11 28, 13:17)
na pradziai prisisuki vyteliu apie 200-300 (kai vyteliu ilgis apie 50cm), paskui prisipyni lapeliu atsirai, pasidarai lempos mechanizma (gerai tik elektra reikia apsaugot, nes visdelto tai juk popierius) primontuoji lapus prie mehanizmo ir suformuoji zieda, tada vytelemis apsuki stieba ir istatai i koki nors tvirta pagrinda, nes sviestuvas ganetinai sunkus, tai pvz pas mane vazonelyje yra akmenys Ir dar labai svarbu, isuki lempute bet tokia kuri nekaitina ir but gerai kad bent virsutinius ziedlapius nulakuotum karsciui atspariu laku, del viso pikto
idomu, kaip dabar mus nustebins pmociute
diamona- dekui uz atsakyma.
As bandziau, bet man su situo reikalu kazkaip kantrybe nenesa- tad, didziule pagarba, tom kurios sugebat tikrai miela i jusu darbelius akis paganyti,saunuoles
As bandziau, bet man su situo reikalu kazkaip kantrybe nenesa- tad, didziule pagarba, tom kurios sugebat tikrai miela i jusu darbelius akis paganyti,saunuoles
QUOTE(OJE @ 2009 12 02, 10:23)
diamona- dekui uz atsakyma.
Prasom prasom
QUOTE(diamona @ 2009 12 02, 11:32)
Prasom prasom
jusu ikvepta, as sugebejau tik is stripu pasidaryti lempai gaubta, toki, kaip pusia saules ir tuos strypus priklijavau ant kartono- ir nudaziau, vat ir visas triukas, nors tikrai niekad nebuvau macius, tai ka jus cia darot