Sveikutės,
noriu paklausti, o kaip jūs pinane, iš viršaus į apačią ar iš apačios į viršų? Aš niekaip nesuvaldau vytelių, kai koks daiktas apipinamas iš apačios į viršų. Visada , pvz. kibiras, turi būti apverstas dugnu į viršų. O jei noriu apipinti butelį, tai tikra problema, nes visai neina nulaikyti to butelio dugnu į viršų.
QUOTE(Terra2 @ 2009 11 24, 15:44)
Sveikutės,
noriu paklausti, o kaip jūs pinane, iš viršaus į apačią ar iš apačios į viršų? Aš niekaip nesuvaldau vytelių, kai koks daiktas apipinamas iš apačios į viršų. Visada , pvz. kibiras, turi būti apverstas dugnu į viršų. O jei noriu apipinti butelį, tai tikra problema, nes visai neina nulaikyti to butelio dugnu į viršų.
Laba. Aš pinu iš apačios į viršų. Sunkiausia būna 1-2 eilės, o po to pinant skersinės vytelės "sukabina" vertikalias, neleidžia joms "išgriūti". Kartais , tiesa, pinu paguldžius daiktą ant šono,žiūrint kaip man patogiau. Nežinau ar bent kiek pagelbėjau ?
QUOTE(rimute7 @ 2009 11 24, 21:47)
Laba. Aš pinu iš apačios į viršų. Sunkiausia būna 1-2 eilės, o po to pinant skersinės vytelės "sukabina" vertikalias, neleidžia joms "išgriūti". Kartais , tiesa, pinu paguldžius daiktą ant šono,žiūrint kaip man patogiau. Nežinau ar bent kiek pagelbėjau ?
Ačiū. Bandysiu, bandysiu, bandysiu!
QUOTE(diamona @ 2009 11 23, 18:44)
va kaip irzadejau tas butelaitis, kurs bare glaudziasi is kazkokios salies atvestas
aciu-aciu diamona
bandysiu kazka panasaus padaryt
Oijai,kiek darbo grazaus idejo pmociute fantastiska.
o as jau viena deze nupyniau,bet aisku sleiva,kreiva Nu nieko kita manau bus geresne,dabar bandysiu be dezes pagalbos Dar norejau paklausti,o,kaip ispinti tokis rankenas,kaip padarius pmociute dezese
o as jau viena deze nupyniau,bet aisku sleiva,kreiva Nu nieko kita manau bus geresne,dabar bandysiu be dezes pagalbos Dar norejau paklausti,o,kaip ispinti tokis rankenas,kaip padarius pmociute dezese
QUOTE(pmociute @ 2009 11 25, 11:06)
NU, pagaliau "damušiau" komodos stalčius. Liko nupinti stelažui stalviršį. Kadangi dabar turiu namuose sunku ligonį, tai nežinau kada tai įvyks.
nu pasakiskai grazu
gal dar atskleisi kaip taip graziai padaryti stalciukai, galima gal butu nuotraukas kaip tas pynimas vyko prie krastiniu...
QUOTE(Flower19791010 @ 2009 11 25, 11:07)
ner uz ka, sekmes pinant
o man smulkiu dalyku nesigauna pint, o gal nesigavo nes ne is laikrasciu vyteles buvo o is balto popieriaus skirto spausdinimui.
[quote=diamona,2009 11 25, 12:31]
nu pasakiskai grazu
gal dar atskleisi kaip taip graziai padaryti stalciukai, galima gal butu nuotraukas kaip tas pynimas vyko prie krastiniu...
Tiesiog pini aplinkui ir taip gaunasi. Kaip ir apvalų daiktą.
Papildyta:
Įsižiūrėk į nuotrauką. Duviduriniai statiniai nupjauti. Pini ne aplinkui, o dapynusi iki nukirpto statinio apsisuki, pini į kitą pusę - vėl apsisuki. Ir taip iki viršaus.
Papildyta:
Dėkoju už mano kruvino darbo įvertinimą
nu pasakiskai grazu
Tiesiog pini aplinkui ir taip gaunasi. Kaip ir apvalų daiktą.
Papildyta:
QUOTE(Paul@ @ 2009 11 25, 12:30)
Oijai,kiek darbo grazaus idejo pmociute fantastiska.
Įsižiūrėk į nuotrauką. Duviduriniai statiniai nupjauti. Pini ne aplinkui, o dapynusi iki nukirpto statinio apsisuki, pini į kitą pusę - vėl apsisuki. Ir taip iki viršaus.
Papildyta:
Dėkoju už mano kruvino darbo įvertinimą
Pmočiute, tikrai superinis kruvinas darbas
Dar kartą pasiblondininsiu. Koks atstumas tarp vertikalių vytelių? Man visad jų gerokai daugiau išeina nei pas jus. Ir laabaaaiii jau sunku padaryt, kad vertikalios vytelės būtū tikrai vertikalios ir lygiagrečios, vis krypsta kurin nors šonan
Dar kartą pasiblondininsiu. Koks atstumas tarp vertikalių vytelių? Man visad jų gerokai daugiau išeina nei pas jus. Ir laabaaaiii jau sunku padaryt, kad vertikalios vytelės būtū tikrai vertikalios ir lygiagrečios, vis krypsta kurin nors šonan
Pmociute - saunuolyte... Toki komplekta... Cia gi kiek laiko ir darbo... Tau uz tai
O tu pabandyk nueiti i kokia nors kavine, kuri turi kasdien naujus laikrascius, senus gi jie meta lauk Bent jau Lietuvoje visur atiduoda su mielu noru
QUOTE(1turte @ 2009 11 23, 16:22)
....as ir noriu pinti man reikia pinti ... leiskit man pinti is kur dabar reiks laikrasciu gauti
Gal senelio salcio paprasyti laikrasciu
Gal senelio salcio paprasyti laikrasciu
O tu pabandyk nueiti i kokia nors kavine, kuri turi kasdien naujus laikrascius, senus gi jie meta lauk Bent jau Lietuvoje visur atiduoda su mielu noru