Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

Sveikutės,
noriu paklausti, o kaip jūs pinane, iš viršaus į apačią ar iš apačios į viršų? Aš niekaip nesuvaldau vytelių, kai koks daiktas apipinamas iš apačios į viršų. Visada , pvz. kibiras, turi būti apverstas dugnu į viršų. O jei noriu apipinti butelį, tai tikra problema, nes visai neina nulaikyti to butelio dugnu į viršų.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 11 24, 15:44)
Sveikutės,
noriu paklausti, o kaip jūs pinane, iš viršaus į apačią ar iš apačios į viršų? Aš niekaip nesuvaldau vytelių, kai koks daiktas apipinamas iš apačios į viršų. Visada , pvz. kibiras, turi būti apverstas dugnu į viršų. O jei noriu apipinti butelį, tai tikra problema, nes visai neina nulaikyti to butelio dugnu į viršų.

Laba. Aš pinu iš apačios į viršų. Sunkiausia būna 1-2 eilės, o po to pinant skersinės vytelės "sukabina" vertikalias, neleidžia joms "išgriūti". Kartais , tiesa, pinu paguldžius daiktą ant šono,žiūrint kaip man patogiau. Nežinau ar bent kiek pagelbėjau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 11 24, 21:47)
Laba. Aš pinu iš apačios į viršų. Sunkiausia būna 1-2 eilės, o po to pinant skersinės vytelės "sukabina" vertikalias, neleidžia joms "išgriūti". Kartais , tiesa, pinu paguldžius daiktą ant šono,žiūrint kaip man patogiau. Nežinau ar bent kiek pagelbėjau g.gif ?

Ačiū. Bandysiu, bandysiu, bandysiu!
Atsakyti
NU, pagaliau "damušiau" komodos stalčius. Liko nupinti stelažui stalviršį. Kadangi dabar turiu namuose sunku ligonį, tai nežinau kada tai įvyks. user posted image
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 11 23, 18:44)
va kaip irzadejau tas butelaitis, kurs bare glaudziasi smile.gif is kazkokios salies atvestas

4u.gif aciu-aciu diamona smile.gif
bandysiu kazka panasaus padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 25, 11:06)
NU, pagaliau "damušiau" komodos stalčius. Liko nupinti stelažui stalviršį. Kadangi dabar turiu namuose sunku ligonį, tai nežinau kada tai įvyks. user posted image

ohhhoooo, na pmociute wub.gif tikras profas wub.gif wub.gif , as apie toki tik svajot galiu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oijai,kiek darbo grazaus idejo pmociute bigsmile.gif fantastiska.
o as jau viena deze nupyniau,bet aisku sleiva,kreiva blush2.gif biggrin.gif Nu nieko kita manau bus geresne,dabar bandysiu be dezes pagalbos unsure.gif Dar norejau paklausti,o,kaip ispinti tokis rankenas,kaip padarius pmociute dezese g.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 25, 11:06)

nu pasakiskai grazu

gal dar atskleisi kaip taip graziai padaryti stalciukai, galima gal butu nuotraukas kaip tas pynimas vyko prie krastiniu...

QUOTE(Flower19791010 @ 2009 11 25, 11:07)
4u.gif aciu-aciu diamona  smile.gif
bandysiu kazka panasaus padaryt  ax.gif

ner uz ka, sekmes pinant smile.gif
o man smulkiu dalyku nesigauna pint, o gal nesigavo nes ne is laikrasciu vyteles buvo o is balto popieriaus skirto spausdinimui.
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 25, 12:06)

Pasakiskas grozis,ir kiek darbo ydeta... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=diamona,2009 11 25, 12:31]
nu pasakiskai grazu

gal dar atskleisi kaip taip graziai padaryti stalciukai, galima gal butu nuotraukas kaip tas pynimas vyko prie krastiniu...

Tiesiog pini aplinkui ir taip gaunasi. Kaip ir apvalų daiktą.
Papildyta:
QUOTE(Paul@ @ 2009 11 25, 12:30)
Oijai,kiek darbo grazaus idejo pmociute bigsmile.gif  fantastiska.
o as jau viena deze nupyniau,bet aisku sleiva,kreiva blush2.gif  biggrin.gif Nu nieko kita manau bus geresne,dabar bandysiu be dezes pagalbos unsure.gif Dar norejau paklausti,o,kaip ispinti tokis rankenas,kaip padarius pmociute dezese g.gif

Įsižiūrėk į nuotrauką. Duviduriniai statiniai nupjauti. Pini ne aplinkui, o dapynusi iki nukirpto statinio apsisuki, pini į kitą pusę - vėl apsisuki. Ir taip iki viršaus.
Papildyta:
Dėkoju už mano kruvino darbo biggrin.gif įvertinimą
Atsakyti
Pmočiute, tikrai superinis kruvinas darbas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dar kartą pasiblondininsiu. Koks atstumas tarp vertikalių vytelių? Man visad jų gerokai daugiau išeina nei pas jus. Ir laabaaaiii jau sunku padaryt, kad vertikalios vytelės būtū tikrai vertikalios ir lygiagrečios, vis krypsta kurin nors šonan doh.gif
Atsakyti
Pmociute - saunuolyte... Toki komplekta... Cia gi kiek laiko ir darbo... doh.gif Tau uz tai 4u.gif
QUOTE(1turte @ 2009 11 23, 16:22)
....as ir noriu pinti  frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif man reikia pinti ... leiskit man pinti ploja.gif  is kur dabar reiks laikrasciu gauti  ph34r.gif  ph34r.gif  bash.gif 
Gal senelio salcio paprasyti laikrasciu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tu pabandyk nueiti i kokia nors kavine, kuri turi kasdien naujus laikrascius, senus gi jie meta lauk wink.gif Bent jau Lietuvoje visur atiduoda su mielu noru smile.gif
Atsakyti