Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(pmociute @ 2009 11 21, 13:06)

O aš kuičiuosi su komoda. Nusipyniau 3 "stalčius".  Tai tik pusė.
:[/color] karsta.gif

pmociute stiprybes 4u.gif jau pusiaukele, o paskui visos pasidziaugsim, tikiu kad nuostabiu kaip visada, tavo darbeliu mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o tris stalciukai jau nemazai, as tai noriu kaip nors sia savaite prisisukt vyteliu ir baigt viena darbeli wink.gif o kai dar turiu keturis norus tai , oi oi oi kaip laiko rast smile.gif
kai parvesiu suni nufotografuosiu buteli del dangtuko wink.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes,jusu darbeliai,tiesiog ama atima wub.gif wub.gif Negalejau atsiziureti ir taip uzsinorejau pabandyti bigsmile.gif Dabar sedziu ir suku vyteles,susukau bemaz jau kokius 200 ir dabar pagalvojau,kokios jos turetu buti kietesnes,ar laisvesnes blink.gif Mano virbalas toks metalinis rusu laiku,tai as mazdaug ir suku standziai aplink ji,kazin po to leisis gerai pintis g.gif

Noriu,kad priimtumet i savo gretas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paul@: 23 lapkričio 2009 - 14:19
QUOTE(diamona @ 2009 11 23, 10:18)
o tris stalciukai jau nemazai, as tai noriu kaip nors sia savaite prisisukt vyteliu ir baigt viena darbeli wink.gif o kai dar turiu keturis norus tai , oi oi oi kaip laiko rast smile.gif
kai parvesiu suni nufotografuosiu buteli del dangtuko wink.gif

Diamona as tai labai laukiu tavo darbeliu, nes po sviestuvo - gelytes tai labai idomu kuo mus dar nustebinsi 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Paul@ @ 2009 11 23, 15:17)
Sveikos darbstuolytes,jusu darbeliai,tiesiog ama atima wub.gif  wub.gif Negalejau atsiziureti ir taip uzsinorejau pabandyti bigsmile.gif  Dabar sedziu ir suku vyteles,susukau bemaz jau kokius 200 ir dabar pagalvojau,kokios jos turetu buti kietesnes,ar laisvesnes blink.gif  Mano virbalas toks metalinis rusu laiku,tai as mazdaug ir suku standziai aplink ji,kazin po to leisis gerai pintis g.gif

Noriu,kad priimtumet i savo gretas blush2.gif  4u.gif

Smagu kad darbstuoliu ratelis dideja 4u.gif
Na as leisiu sau atsakyti, tikiuosi forumuko profes neuzpyks mirksiukas.gif ... vyteles kuo standesnes tuo grazesnis darbelis gaunasi, nes jos taip nesusispaudzia kaip laisvesnes taigi darbelio faktura gaunasi zymiai geresne... rusu laiku virbalas tam puikiai tinka, tik paskui iskyla tokia problemele, kad sunku sukisti galus vienos vyteles i kita... bet siaip viskas manau tau pavyks thumbup.gif lauksim ir tavuju darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 23, 15:33)
Smagu kad darbstuoliu ratelis dideja  4u.gif
Na as leisiu sau atsakyti, tikiuosi forumuko profes neuzpyks  mirksiukas.gif ... vyteles kuo standesnes tuo grazesnis darbelis gaunasi, nes jos taip nesusispaudzia kaip laisvesnes taigi darbelio faktura gaunasi zymiai geresne... rusu laiku virbalas tam puikiai tinka, tik paskui iskyla tokia problemele, kad sunku sukisti galus vienos vyteles i kita... bet siaip viskas manau tau pavyks  thumbup.gif  lauksim ir tavuju darbeliu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif na tuomet kimbu toliau i darbus 4u.gif wub.gif aciu uz silta priemima 4u.gif
Atsakyti
....as ir noriu pinti frusty.gif frusty.gif frusty.gif man reikia pinti ... leiskit man pinti ploja.gif is kur dabar reiks laikrasciu gauti ph34r.gif ph34r.gif bash.gif
Gal senelio salcio paprasyti laikrasciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu nu tik nepergirkit, juk tada ant lauru uzmigsiu biggrin.gif

va kaip irzadejau tas butelaitis, kurs bare glaudziasi smile.gif is kazkokios salies atvestas

user posted image

ir jei kam idomu daugiau fotkiu sitam albume
Apipinto butelio nuotraukos tik nepamirskit kad cia ne mano darytas wink.gif
Atsakyti
Jei jau apie butelius, tai aš labai daug jų jau pripyniau bet namie tik vieną turiu ir dar nepabaigtas, nes dar viršų žadu aprišti "maišine" virve ir užkabinsiu iš kamštinio padėkliuko iškirpta etikete, kur užrašysiu ką nors: kam, už ką... Jei nepamiršiu, ryt pafotkinsiu kitus, kurie ne namie palikti džiūti beicuoti tik.
user posted image user posted image
Beje, litrinis butelis ir gražiau atrodo ir pinti lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 23, 17:22)
....as ir noriu pinti  frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif man reikia pinti ... leiskit man pinti ploja.gif  is kur dabar reiks laikrasciu gauti  ph34r.gif  ph34r.gif  bash.gif 
Gal senelio salcio paprasyti laikrasciu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei esi vilniete, galiu pagelbeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2009 11 23, 19:40)
Jei esi vilniete, galiu pagelbeti  blush2.gif

Oi aciu labai 4u.gif labai miela ... bet esu Danijoj mirksiukas.gif nese nese nemokamus laikrastukus ir jau menesiukas kaip nieko nebegaunu tai va ir pabaigiau visas vyteliu atsargas ax.gif

Beje visoms darbstuolems linkiu sveikatos, saugokites to baisaus viruso bash.gif box.gif gun_bandana.gif ir greiciau jis baigtusi Lietuvelej nes man jau neramu del artimuju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 11 23, 18:28)
Jei jau apie butelius, tai aš labai daug jų jau pripyniau bet namie tik vieną turiu ir dar nepabaigtas, nes dar viršų žadu aprišti "maišine" virve ir užkabinsiu iš kamštinio padėkliuko iškirpta etikete, kur užrašysiu ką nors: kam, už ką... Jei nepamiršiu, ryt pafotkinsiu kitus, kurie ne namie palikti džiūti beicuoti tik.
user posted image user posted image
Beje, litrinis butelis ir gražiau atrodo ir pinti lengviau  smile.gif

puikiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Na as pradejau savo pirmaji darbeli,tai tikrai nemaniau,kad bus taip sunku,jau kelis kartus ardziau ir vel pyniau doh.gif Pasimetu as toj sekoj... blush2.gif Na nieko aip nors iveiksiu biggrin.gif

Labai faini butelaiciai 4u.gif

1turte,del situ ligu,tai tikrai baisu darosi,sakau greiciau pasaltu,butu kitaip unsure.gif
Atsakyti