Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(diamona @ 2009 11 18, 13:44)
O dar turiu klausimuka wink.gif  Pirma karta naudojau beica pintam dalykui, kuri artimiausiu laiku parodysiu wink.gif Bet vat problema iskilo, kai vakar ji nubeicavau tai baigia man prarast reikiama forma sad.gif ar jei tik su beicu dazant praranda tvirtuma? nes su siuo daiktu kaip nors issikovosiu is jo reikiama man forma, bet vat jei suns guolis prarastu tvirtuma tai mano geros savaites darbas nueitu suniui ant uodegos.
Tai kaip suteikt tvirtumo nenaudojant akriliniu dazu?

Dar nedaug turiu patirties, bet as pirmiausia 3x nubeicuoju ir ketvirta karta nulakuoju darbeli is isores, nenuemus nuo to daikto, ant kurio pyniau (pvz. kibiro). Kai isdziusta, jau buna pakankamai tvirtos ir stabilios formos, tuomet nuimu ir ta pati darau viduje. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2009 11 18, 21:04)
Dar nedaug turiu patirties, bet as pirmiausia 3x nubeicuoju ir ketvirta karta nulakuoju darbeli is isores, nenuemus nuo to daikto, ant kurio pyniau (pvz. kibiro). Kai isdziusta, jau buna pakankamai tvirtos ir stabilios formos,  tuomet nuimu ir ta pati darau viduje.  blush2.gif

nzn, gal as per stipriai susuku, bet man kartais nedazyta sunku isimt 4u.gif
Atsakyti
Laba,

pasirodau savo pirmaja deze durytes zaislams. Daziau baltais akriliniais dazais, dekoravau akriliniai dazai+guasas del spalvos wink.gif

user posted image
Atsakyti
Saules sviesa grazus tavo darbelis wink.gif

QUOTE(kabarksta @ 2009 11 18, 21:04)
Dar nedaug turiu patirties, bet as pirmiausia 3x nubeicuoju ir ketvirta karta nulakuoju darbeli is isores, nenuemus nuo to daikto, ant kurio pyniau (pvz. kibiro). Kai isdziusta, jau buna pakankamai tvirtos ir stabilios formos,  tuomet nuimu ir ta pati darau viduje.  blush2.gif

na as ne apie daikta pyniau tai ir sunkiau, tai vat galutinai pabaigtas darbelis wink.gif
Va kodel ir bijojau kad viskas tuoj galutinai zlugs wink.gif
Naujas daiktelis, kuris dziugina mano namucius ir suteikia papildomos silumos. Kadangi nuotraukose neatsispindi to tikrojo grozio tai tiesiog ikelsiu kelias. Laukiu kritikos smile.gif ir nuomoniu wink.gif
bendras vaizdas
user posted image
vazonelis kuriame pasodinta "gelyte" wink.gif
user posted image
is arciau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saules.sviesa @ 2009 11 19, 17:45)
Laba,

pasirodau savo pirmaja deze durytes zaislams. Daziau baltais akriliniais dazais, dekoravau akriliniai dazai+guasas del spalvos wink.gif

user posted image

oj kaip grazu thumbup.gif , o as tinginiauju blush2.gif tiek prisukus o nupint neeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 11 19, 22:54)
na as ne apie daikta pyniau tai ir sunkiau, tai vat galutinai pabaigtas darbelis wink.gif 
Naujas daiktelis, kuris dziugina mano namucius ir suteikia papildomos silumos. Kadangi nuotraukose neatsispindi to tikrojo grozio tai tiesiog ikelsiu kelias. Laukiu kritikos smile.gif ir nuomoniu wink.gif

Aš likau be žodžių blink.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 19, 22:00)
oj kaip grazu thumbup.gif , o as tinginiauju  blush2.gif tiek prisukus o nupint neeina doh.gif

Man tai didziausias tingejimas yra sukt o ne pint sad.gif
jei butu tiek vyteliu prisukta, tai oi oi kiek pripinciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 19, 22:03)
hmm ir kaip tokia gele nupint?!!!!  g.gif SAUNUOLE  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
jauciu, kad vel uzvaldo noras padaryt kazka grazaus  lotuliukas.gif
Papildyta:
man tai sukt labiausiai patinka, ramina toks monotoniskas darbas  mirksiukas.gif

kazkur ideja is interneto tyru pasisemiau ir patobulinau pagal save kaip ir visada, bet dabar jei dar kam uzsimanys tai biskuti kitaip darysiu, nes dabar daug liapsusu as pati matau ir man akis bado.

o vat man ir nepatinka monotoniskas darbas, pastebejau kad visuose savo pomegiuose nekenciu paruosiamuju darbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 11 19, 22:07)
kazkur ideja is interneto tyru pasisemiau ir patobulinau pagal save kaip ir visada, bet dabar jei dar kam uzsimanys tai biskuti kitaip darysiu, nes dabar daug liapsusu as pati matau ir man akis bado.

o vat man ir nepatinka monotoniskas darbas, pastebejau kad visuose savo pomegiuose nekenciu paruosiamuju darbu smile.gif

mano vaikas mane per visa diena tai issuka kad jau tos vyteles tikras issigelbejimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 11 19, 21:54)
Saules sviesa grazus tavo darbelis wink.gif
bendras vaizdas

Grožis neapsakomas wub.gif O ar nekaista nuo lemputės šilumos tie žiedlapiai? Kažkaip ar tikrai saugu tokią lempą laikyti įjungtą ? Gal tai tik papildomas kambario akcentas, nenaudojamas pagal paskirtį?
Bet vistiek labai miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 11 18, 14:31)
Na labai tikiuosi wink.gif  kad pavyks wink.gif  o  to i ta darbeli tiek daug darbo ideta ne vien mano, bet ir draugo pagalbos buvo prireike.

nenuostabu, kad beicujant krepselis praranda tvirrtuma,juk cia laikrastis... beicu jis yra suslapinamas, del to ir praskysta, uztat ji galima pakoreguoti. o po lako darbelis kieteja, kuo daugiau lako tuo tvirtesnis.

asmeniskai ma labiau patiko su medieos laku nulakuoti,(zymiai tvirciau gaunasi) cool.gif nei kelis kartus su akriliniu laku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diidi: 19 lapkričio 2009 - 23:11
Sveikos, na islisiu ir as is pogrindzio su savo pirmu blynu blush2.gif biski kreivokas, bet kaip pirmam kartui, likau visai patenkinta ax.gif tik va mastau, kaip kamsteli dabar pagrazint, nes buvo toks paprastas metalinis uzsukamas..

My Webpage

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flower19791010: 20 lapkričio 2009 - 01:41