Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(pmociute @ 2009 11 17, 21:40)
Gražus tavo pirmas blynas. Ir atliktas gražiai, ir idėja thumbup.gif

QUOTE(1turte @ 2009 11 18, 00:08)
diamona puikus darbelis, lauksim nauju  mirksiukas.gif

aciu wink.gif dziuna vienas ir dar tam tikru patobulinimu laukia, bet ne is pynimo srities wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamona: 18 lapkričio 2009 - 09:03
[quote=Kvaki,2009 11 18, 08:53]
Močiute WOW bigsmile.gif thumbup.gif Iš ko rėmas? rolleyes.gif
Aš kaip tik nelabai noriu imtis apvalių pynimų. Man kažkaip nepraktiška atrodo blush2.gif Tik keturkampes pinu.

Vat ir aš kažkaip "užsikabinau ant apipynimo ant dėžių" bigsmile.gif ax.gif ( na ir supyniau frazę). O dėžės būna daugiausia kvadratinės ax.gif . Kai apipini dėžę ir palieki, privalumas tas, kad tikrai tvirtas daiktas gaunasi thumbup.gif . Bet negaliu atsigrožėti pmočiutės apvaliais kūriniais wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 18 lapkričio 2009 - 11:33
O dar turiu klausimuka wink.gif Pirma karta naudojau beica pintam dalykui, kuri artimiausiu laiku parodysiu wink.gif Bet vat problema iskilo, kai vakar ji nubeicavau tai baigia man prarast reikiama forma sad.gif ar jei tik su beicu dazant praranda tvirtuma? nes su siuo daiktu kaip nors issikovosiu is jo reikiama man forma, bet vat jei suns guolis prarastu tvirtuma tai mano geros savaites darbas nueitu suniui ant uodegos.
Tai kaip suteikt tvirtumo nenaudojant akriliniu dazu?
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 11 18, 13:44)
O dar turiu klausimuka wink.gif  Pirma karta naudojau beica pintam dalykui, kuri artimiausiu laiku parodysiu wink.gif Bet vat problema iskilo, kai vakar ji nubeicavau tai baigia man prarast reikiama forma sad.gif ar jei tik su beicu dazant praranda tvirtuma? nes su siuo daiktu kaip nors issikovosiu is jo reikiama man forma, bet vat jei suns guolis prarastu tvirtuma tai mano geros savaites darbas nueitu suniui ant uodegos.
Tai kaip suteikt tvirtumo nenaudojant akriliniu dazu?

Man beicuojant irgi praranda tvirtumą, bet sutvirtėja nulakavus. Lakuojant reikia vis suteikti formą, kas man ne visada vienodai gaunasi ax.gif
Atsakyti
Na labai tikiuosi wink.gif kad pavyks wink.gif o to i ta darbeli tiek daug darbo ideta ne vien mano, bet ir draugo pagalbos buvo prireike.
Atsakyti
[quote=Kvaki,2009 11 18, 09:53]
Močiute WOW bigsmile.gif thumbup.gif Iš ko rėmas? rolleyes.gif
Aš kaip tik nelabai noriu imtis apvalių pynimų. Man kažkaip nepraktiška atrodo blush2.gif Tik keturkampes pinu. Dabar bandysiu rankenines daryt, parodysiu kaip seksis. Ačiū už patarimą viršui 4u.gif 4u.gif

Rėmą susikaliau iš pagaliukų. Noriu apginti apvalias dėžes mirksiukas.gif Jos pakanlamai tvirtos.
Papildyta:
QUOTE(diamona @ 2009 11 18, 13:44)
O dar turiu klausimuka wink.gif  Pirma karta naudojau beica pintam dalykui, kuri artimiausiu laiku parodysiu wink.gif Bet vat problema iskilo, kai vakar ji nubeicavau tai baigia man prarast reikiama forma .Tai kaip suteikt tvirtumo nenaudojant akriliniu dazu?

Matai, beicas yra atskiestas vandeniu, todėl popierius ir suminkštėja. O jeigu dar tepi nuoširdžiai... biggrin.gif Išdžiūvus - atsistato į pradinę drėgmės padėtį. Manau, norint, kad dažant ne taip minkštėtų, galima beicą maišyti ir su lipalu. Jis išdžiūvęs pasidaro skaidrus ir spalvai neturi įtakos, tuo pačiu ir daiktas gaunasi tvirtesnis.Aš pati taip nedariau. tai tik teoriškai. Bet dekužaui naudoja atskiestą lipalą, gal galima ir čia.
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 18, 14:12)
Matai, beicas yra atskiestas vandeniu, todėl popierius ir suminkštėja. O jeigu dar tepi nuoširdžiai... biggrin.gif  Išdžiūvus - atsistato į pradinę drėgmės padėtį. Manau, norint, kad dažant ne taip minkštėtų, galima beicą maišyti ir su lipalu. Jis išdžiūvęs pasidaro skaidrus ir spalvai neturi įtakos, tuo pačiu ir daiktas gaunasi tvirtesnis.Aš pati taip nedariau. tai tik teoriškai. Bet  dekužaui naudoja atskiestą lipalą, gal galima ir čia.

gera mintis del lipalo. Dekupaze skiedziu bet kokiomis proporcijoms, kitur irgi skiedziu.
O beico aisku nuosirdziai pritepiau, taip, kad permirktu viskas smile.gif todel net pastatyt negalejau kol neapdziuvo ax.gif
Na nieko, kaip sakant sakiau kai kaledoms kam nors dar toki darbeli darysiu tai jau zinau kaip kitaip biski darysiu, bet realiai viskas ganetinai normaliai, ale kaip noriu greiciau pabaigt smile.gif (t.y. kad isdziutu lakas, kad isdziutu dazai ai ir dar viena prieda jam greiciau nupirkt), nes va siuo darbeliu tai noriu draugei pasigirt, bet noriu kad issiziotu, tai negaliu rodyt beveik baigto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 18, 14:12)
Rėmą susikaliau iš pagaliukų. Noriu apginti apvalias dėžes  Jos pakanlamai tvirtos.

Nesikėsinu į tvirtumą rolleyes.gif Tiesiog man atrodo, kad stačiakampės dėžės kompaktiškesnės, na glaudžiau šalia susideda, talpesnės ax.gif
QUOTE(diamona @ 2009 11 18, 14:34)
O beico aisku nuosirdziai pritepiau, taip, kad permirktu viskas smile.gif todel net pastatyt negalejau kol neapdziuvo  ax.gif 

Aši per kelis kartus dažau, kad nesideformuotų bedžiūnant. Ir beicą su laku maišau, bent pirmą kart tepant. Kuo daugiau sluoksnių tepi, tuo gražiau gaunas ir tarpelių nenudažytų nesimato. Tik laiko užima gerokai daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 11 18, 15:11)
Nesikėsinu į tvirtumą  rolleyes.gif Tiesiog man atrodo, kad stačiakampės dėžės kompaktiškesnės, na glaudžiau šalia susideda, talpesnės  ax.gif

Aši per kelis kartus dažau, kad nesideformuotų bedžiūnant. Ir beicą su laku maišau, bent pirmą kart tepant. Kuo daugiau sluoksnių tepi, tuo gražiau gaunas ir tarpelių nenudažytų nesimato. Tik laiko užima gerokai daugiau  rolleyes.gif

O su laku tai tikrai nesumasciau kartu maisyt wink.gif O kai beico negailejau tai ir permerkiau pilnai, jauciu tas pats butu buve jei i vandeni imerkus buciau. Tai tarpeliu tikrai neliko. Nu nieko jau juk kita kart zinosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 11 18, 16:34)
O su laku tai tikrai nesumasciau kartu maisyt wink.gif  O kai beico negailejau tai ir permerkiau pilnai, jauciu tas pats butu buve jei i vandeni imerkus buciau. Tai tarpeliu tikrai neliko.  Nu nieko jau juk kita kart zinosiu wink.gif

Jeigu lakuoji su akriliniu laku, tai žinoma gali su beicu maišyti, bet jei ne, gali sugadinti laką. Mat tada lakas irgi turi būti vandens pagrindu.
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 11 18, 12:30)
Vat ir aš kažkaip "užsikabinau ant apipynimo ant dėžių" bigsmile.gif  ax.gif ( na ir supyniau frazę). O dėžės būna daugiausia kvadratinės ax.gif . Kai apipini dėžę ir palieki, privalumas tas, kad tikrai tvirtas daiktas gaunasi thumbup.gif . Bet negaliu atsigrožėti pmočiutės apvaliais kūriniais wub.gif .

na taip del tvirtumo gal ir tiesa, bet man grazu kai visas darbelis buna nupintas ir dugnas ir soniukai...tai va cia jau pirmauja apvalus kasiukai nes juos smagu pinti ir nesudetinga - didelius ar mazus neturi reiksmes mirksiukas.gif beje tikrai tvirti gaunasi thumbup.gif na bet kiekviena turi savo "favoritus" ...taigi smagu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1turte: 18 lapkričio 2009 - 17:18
QUOTE(pmociute @ 2009 11 18, 17:11)
Jeigu lakuoji su akriliniu laku, tai žinoma gali su beicu maišyti, bet jei ne, gali sugadinti laką. Mat tada lakas irgi turi būti vandens pagrindu.

Na ta jau zinau wink.gif bet visvien smagu kad pasakete, nes ir kitoms tos informacijos gali prireikt wink.gif
Atsakyti