Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

Laba,

bandziau nupinti didele deze dukrytes zaislams. Pyniau ant kitos dezes, bet kartonine deze istraukus is nupintosios, nupirnta liko tokia laaaabai skysta... Ar nulakavus/nudazius kazkokiais dazais/laku ji bus tvirtesne ar ne?
Jei taip, tai kuo reiketu ja nudazyti?

Is anksto aciu uz info wink.gif
Atsakyti
[quote=Saules.sviesa,2009 11 15, 12:02]
Laba,

bandziau nupinti didele deze dukrytes zaislams. Pyniau ant kitos dezes, bet kartonine deze istraukus is nupintosios, nupirnta liko tokia laaaabai skysta... Ar nulakavus/nudazius kazkokiais dazais/laku ji bus tvirtesne ar ne?
Jei taip, tai kuo reiketu ja nudazyti?

Aš, norėdama tvirtos dėžės, neišimu kartoninės, apie kurią pyniau. Jeigu tu jau išėmei ir atgal ją įbrukti nėra šansų, bandyk pradžioje nudažyti akriliniais dažais (arba paprastais emulsiniais sienų, vadinamaisiais vandeniniais. Jie pigesni) ir po to jau beicuok, o jeigu į tuos dažus įdėsi norimos spalvos, tai tik nulakuok.Nors, tiesą sakant, labai sunku patarti nematant kiek skystokai tau gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 15, 14:05)
Aš, norėdama tvirtos dėžės, neišimu kartoninės, apie kurią pyniau. Jeigu tu jau išėmei ir atgal ją įbrukti nėra šansų, bandyk pradžioje nudažyti akriliniais dažais (arba paprastais emulsiniais sienų, vadinamaisiais vandeniniais. Jie pigesni) ir po to jau beicuok, o jeigu į tuos dažus įdėsi norimos spalvos, tai tik nulakuok.Nors, tiesą sakant, labai sunku patarti nematant kiek skystokai tau gavosi bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Turiu akriliniu dazu, tai pabandysiu su jais ir veliau papasakosiu kaip sekesi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saules.sviesa: 15 lapkričio 2009 - 18:43
Labas rytas,
noriu vieno dalyko paklausti.
as irgi pradejau sukt vyteles, noriu Kaledoms dovaneliu padaryti, bet va klausimas toks, ar jums irgi jos tokios kietos iseina? ar as per kietai suku? ar taip ir turi buti?
ir dar, kazkaip skaiciau, bet praleidau. kai klijuojat vytele su vytele, tai su karstais klijais? kazkaip pasimeciau g.gif blush2.gif
Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 15, 14:05)

Močiute, būk gerutė patark kaip darai.
Kaip užbaigiat tas dėžes kurių neišimat? klijuojat prie vidinės pusės vyteles ar ką protingesnio suradot?
Noriu, kad vidus ir be medžiaginio įdėkliuko būtų dailus, bet noriu ir, kad neatsilipintų dėžė nuo apinintos dėžės. mastau.gif Ar kažkaip įsigudrinat prikiklijuoti? g.gif

QUOTE(temptress @ 2009 11 17, 09:07)
Labas rytas,
noriu vieno dalyko paklausti.
as irgi pradejau sukt vyteles, noriu Kaledoms dovaneliu padaryti, bet va klausimas toks, ar jums irgi jos tokios kietos iseina? ar as per kietai suku? ar taip ir turi buti?
ir dar, kazkaip skaiciau, bet praleidau. kai klijuojat vytele su vytele, tai su karstais klijais? kazkaip pasimeciau  g.gif  blush2.gif
Dekui uz atsakymus  4u.gif

Na jos ir turi būt stangrios. Pintas daiktas bus tvirtesnis, jei vytelės tvirtesnės.
O suklijuoti jas ne karštais klijais, o paprastu lipalu. Vieną į kitą įdedi ir suklijuoji 4u.gif
Atsakyti
Kvaki 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kvaki,2009 11 17, 10:21]
Močiute, būk gerutė patark kaip darai.
Kaip užbaigiat tas dėžes kurių neišimat? klijuojat prie vidinės pusės vyteles ar ką protingesnio suradot?
Noriu, kad vidus ir be medžiaginio įdėkliuko būtų dailus, bet noriu ir, kad neatsilipintų dėžė nuo apinintos dėžės. mastau.gif Ar kažkaip įsigudrinat prikiklijuoti? g.gif

Pabandyk taip: užbaigusi pinti, vyteles užlenk tarp pintos sienos ir kartoninės dėžės, keliose vietose suklijuok karštais klijais (kad suliptų džė su nupinta siena), o ant viršaus, pagal dėžės perimetrą, gali priklijuoti kokias 3 vyteles. Pabandžiau nufotografuotiuser posted image
Atsakyti
Nezinau kitoms, bet man buna kartais kaip tik taip sunkiai istraukti ta deze wink.gif ir noreciau ismokt pint be dezes wink.gif
turiu ideja nupint sodo baldus tevams i sodo namuka wink.gif bet jei tetis pagamins metalinius strypus wink.gif
Na o iki vasaros teks megautis smulkesniais rankdabrbiais, vat ir cia sujungtos kelios aistros wink.gif popierius, vyteliu sukimas ir dekupazas smile.gif Dezute kuria gaminau, pagal spec ismatavimus, nes kaip ir visada noriu geriems draugams dovanoti isimintinas dovanas wink.gif tai dovanu cekis gulejo ne voke o dezuteje wink.gif
jusu ivertinimui pirmas blynas smile.gif antram jau bus geresnis, klaidu nebus tiek wink.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=diamona,2009 11 17, 14:43]
wink.gif
jusu ivertinimui pirmas blynas smile.gif antram jau bus geresnis, klaidu nebus tiek wink.gif

Gražus tavo pirmas blynas. Ir atliktas gražiai, ir idėja thumbup.gif
Atsakyti
Pradėjau dėžes komodai, tačiau nežinau, ar užteks "kvapo". Po smagiai pinamų apvalių daiktų, šitas darbelis man labai jau pakyrėjo schmoll.gif . Nupinsiu dar vieną, o paskui bus matyt - ar atissakysiu komodos, ar dantis sukandus pabaigsiu pradėtą darbą. user posted image
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 17, 22:56)
Pradėjau dėžes komodai, tačiau nežinau, ar užteks "kvapo". Po smagiai pinamų apvalių daiktų, šitas darbelis man labai jau pakyrėjo  schmoll.gif . Nupinsiu dar vieną, o paskui bus matyt - ar atissakysiu komodos, ar dantis sukandus pabaigsiu pradėtą darbą. user posted image

sutinku kad apvalus kasiukai smagiai pinasi thumbup.gif na o savo keturkampius meciau i siuksline nes 2 kart bandziau ir du kart kazkur klaida iveliau (cia apie keturkampius su pintu dugnu) doh.gif nors klaida ir nepastebima buna, bet esu tokia, kad jau man tas darbelis nebemielas, ir ta klaida akis bado blush2.gif norisi tobulumo...
o pmociute jums kantrybes pinant komoda ...nes labai noretumem isvysti galutini rezultata...jus saunuole mirksiukas.gif mes jus palaikom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diamona @ 2009 11 17, 14:43)
Nezinau kitoms, bet man buna kartais kaip tik taip sunkiai istraukti ta deze wink.gif ir noreciau ismokt pint be dezes wink.gif
turiu ideja nupint sodo baldus tevams i sodo namuka wink.gif  bet jei tetis pagamins metalinius strypus wink.gif
Na o iki vasaros teks megautis smulkesniais rankdabrbiais, vat ir cia sujungtos kelios aistros wink.gif  popierius, vyteliu sukimas ir dekupazas smile.gif  Dezute kuria gaminau, pagal spec ismatavimus, nes kaip ir visada noriu geriems draugams dovanoti isimintinas dovanas wink.gif  tai dovanu cekis gulejo ne voke o dezuteje wink.gif
jusu ivertinimui pirmas blynas smile.gif  antram jau bus geresnis, klaidu nebus tiek wink.gif

diamona puikus darbelis, lauksim nauju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 11 13, 09:18)
1turte - tu tikra darbštuolė, taip ir toliau mirksiukas.gif

...buvau uzsukus paganyt akis i tavo darbelius... super matau kad dar didesne darbstuole uz mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Močiute WOW bigsmile.gif thumbup.gif Iš ko rėmas? rolleyes.gif
Aš kaip tik nelabai noriu imtis apvalių pynimų. Man kažkaip nepraktiška atrodo blush2.gif Tik keturkampes pinu. Dabar bandysiu rankenines daryt, parodysiu kaip seksis. Ačiū už patarimą viršui 4u.gif 4u.gif

Diamona, fainas dekupažas bigsmile.gif
Atsakyti