Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(oditele @ 2009 11 12, 19:55)
negaliu nepagirti - nuostabus ir kruopstus darbeliai  thumbup.gif

Aciu labai 4u.gif dabar bandysiu keturkampi kasiuka visa nupinti, jei pasiseks pasidalinsiu su visomis mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na stai pasidalinsiu savo bandymais... rolleyes.gif pasakysiu kad imanoma nupinti be dezes pagalbos keturkampi kasiuka, bet pati padariau klaida todel mano kasiukas keliaus i siuksliu deze blush2.gif
Pynimo principa pasiskolinau is pmociutes ( kaip visada ax.gif , pmociutei 4u.gif ) tik dariau truputi kitaip...
Taigi iliustruoju savo bandyma...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Stai viskas matysis is paveiksliuku mirksiukas.gif ...aisku ta kasiuka butu galima panaudot kaip padekliuka rankeneles pritvirtinus, bet kadangi yra klaida padaryta man jis jau nebemielas, noriu naujo blush2.gif ...beje ta klaida - tai padariau lygini skaiciu vyteliu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
dabar mano eile pasirodyti tongue.gif biggrin.gif
gal ir nelabai dailiai bet man smagu kad nors tiek nupyniau biggrin.gif
pirmas darbelis
user posted image
user posted image
cia antrasis mano darbas
user posted image
o cia seip apklijavau popieriumi bet labai graziai gavosi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 13, 01:03)
dabar mano eile pasirodyti  tongue.gif  biggrin.gif

thumbup.gif saunuole puikus darbeliai... o ta dezute pirma darei su kartoniniu dugnu g.gif

Kas mate mano nupintus obuoliukus tai ketinu juos nudazyti juodai ir papuosti eglute kartu su apvaliais juodais arba violetiniais zaisliukais thumbup.gif kolkas mintis tokia ...pasirodysiu kai ta minti igyvendinsiu mirksiukas.gif o eglute istatysiu i taip pat juoda nupinta kasiuka rolleyes.gif
mmmm myliu kaledas newyear.gif 000059.gif 000059.gif wink_3.gif wink_3.gif santa2.gif
Papildyta:
Na skubu toliau pinti...uzsispyriau nupint ta keturkampi kasiuka ....tik si karta be klaidu ploja.gif
Atsakyti
sAuLyTeA;) - ta trečioji apklijuota dėžutė krito į akis wub.gif ir lb puošia ją tas kaspiniukas thumbup.gif

1turte - tu tikra darbštuolė, taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 13, 00:39)
Na stai pasidalinsiu savo bandymais...  rolleyes.gif pasakysiu kad imanoma nupinti be dezes pagalbos keturkampi kasiuka, bet pati padariau klaida todel mano kasiukas keliaus i siuksliu deze  blush2.gif
Pynimo principa pasiskolinau is pmociutes ( kaip visada  ax.gif , pmociutei  4u.gif ) tik dariau truputi kitaip...
Taigi iliustruoju savo bandyma...

Stai viskas matysis is paveiksliuku  mirksiukas.gif ...aisku ta kasiuka butu galima panaudot kaip padekliuka rankeneles pritvirtinus, bet kadangi yra klaida padaryta man jis jau nebemielas, noriu naujo  blush2.gif ...beje ta klaida - tai padariau lygini skaiciu vyteliu  unsure.gif  unsure.gif

QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 13, 01:03)

Labai gražūs darbeliai, merginos thumbup.gif O aš niekaip nebeprisėdu prie pynimo, mokslai puola blush2.gif
Atsakyti
[quote=1turte,2009 11 13, 00:18]

Na skubu toliau pinti...uzsispyriau nupint ta keturkampi kasiuka ....tik si karta be klaidu ploja.gif

Na, šaunuolė thumbup.gif . Labai kruopštūs, gražūs, mieli darbai wub.gif . Malonu "paganyti" akis į tavo darbelius wub.gif . Žinai, o aš rankenytes tvirtinčiau karštų klijų pagalba ax.gif . Jeigu turi, pabandyk mirksiukas.gif .

Bendrai, visos panelės šaunuolės, (nepamenu jūsų nikų) tikrai smagiai padirbėjot 4u.gif . Sėkmės ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 13 lapkričio 2009 - 11:31
QUOTE(rimute7 @ 2009 11 13, 12:30)
  Na, šaunuolė thumbup.gif . Labai kruopštūs, gražūs, mieli darbai wub.gif . Malonu "paganyti" akis į tavo darbelius wub.gif . Žinai, o aš rankenytes tvirtinčiau karštų klijų pagalba ax.gif . Jeigu turi, pabandyk mirksiukas.gif .

aciu labai visoms mergytes aciuks.gif aciuks.gif labai smagu girdeti mirksiukas.gif
Papildyta:
Na su karstais klijais esu kazkada dirbus, dekui uz pasiulyma, galbut pasinaudosiu mirksiukas.gif , bet ir ta sniura linini galvojau det del grozio, kazkaip atrodo, kad tiktu ... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1turte: 13 lapkričio 2009 - 11:52
schmoll.gif nea pasiduodu 000189.gif keturkampiai kasiukai ne man ... vel iveliau klaida ir neveza taip kaip apvaliu darymas... geriau darysiu tai ka sugebu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 11, 01:01)
Sveikutes darbstuoles  4u.gif

didelis aciu visoms uz pamokymus  ir saunias idejas 4u.gif ypac linutukei ir pmociutei  mirksiukas.gif  jusu visu pastangomis rodausi su savo darbeliais  bigsmile.gif
(aisku jei pavyks ikelt nuotraukytes nes tai man pirmas kartas  blush2.gif )

Aš irgi prisidedu prie pagyrų, nuostabūs darbeliai. Ar teisingai supratau, kad čia pirmieji? mega_shok.gif Nu šakės, mano tai kreivi šleivi g.gif O tie juodi ir balti tai superiniai atrodo.

QUOTE(gb78 @ 2009 11 11, 20:18)
Dar vienas kalusimėlis  ax.gif
kokį laką naudojate? Aš turiu iš senukų nusipirkusi pusiau matinį akrilinį laką EKOAKVA
tai man juo lakuotas, prieš tai beicuotas, krepšiukas daugiau kaip po mėnesio dar turi lipnumo kažkiek  g.gif
Žodžiu, noriu kito, gal koks baldams skirtas tiktų?

Aš naudojau Lakrilas, tai man nelipo. Ir dabar dar dariau žibintus iš stiklainių, irgi juo lakavai, tai irgi nelimpa.

QUOTE(1turte @ 2009 11 12, 01:02)
Dziaugiuosi, kad jums patiko mano darbeliai, vadinasi ne veltui stengtasi  clap.gif  rolleyes.gif nes mano vyras nesupranta tokiu mano groziu ir sako " kur tu juos desi" dry.gif  o man ir grazu ir raminanciai veikia smile.gif ir smagu kad cia pas jus randu palaikyma ... ryt atsakysiu i klausimukus apie juodus kasiukus  mirksiukas.gif

Čia taip visada būna. Man visi rankdarbiai turi terapinį poveikį. Žmonės, kurie neužsiima rankdarbiais, nesupranta jų teikiamo malonumo.
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 13, 00:39)
beje ta klaida - tai padariau lygini skaiciu vyteliu  unsure.gif  unsure.gif

O kodėl reikia nelyginio skaičiaus vytelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 11, 11:01)
Sveikutes darbstuoles  4u.gif

didelis aciu visoms uz pamokymus  ir saunias idejas 4u.gif ypac linutukei ir pmociutei  mirksiukas.gif  jusu visu pastangomis rodausi su savo darbeliais  bigsmile.gif
Viska parodziau...laukiu atsiliepimu  mirksiukas.gif

Šaunuolė labai kruopščiai atlikti darbeliai 4u.gif

QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 13, 11:03)
pirmas darbelis
user posted image

kaip pirmas darbelis tai net gi labai vykęs thumb_yello.gif ,tik kaip suprantu ten po dvi vyteles dėjai g.gif ,gal tvirčiau gaunasi

o aš vargstu su dangčiais doh.gif savo dežutėm noriu dangčius padaryti, o nesigauna verysad.gif man kažkaip vis pradeda siaurėti ,gal per daug suveržiu ,nu bet nepasiduosiu vistiek kaip nors ax.gif
Atsakyti