tai nieks napasakys kaip tą vazą daryti????
Papildyta:
vazos...
[quote=arabele,2009 09 26, 12:26]
[b]Papildyta:[
As isivaizduoju,kad ant dugnelio reikia labai tankiai suklijuoti vyteles.I kakliuka ka nors apvalaus su skyle ikisciau
[b]Papildyta:[
As isivaizduoju,kad ant dugnelio reikia labai tankiai suklijuoti vyteles.I kakliuka ka nors apvalaus su skyle ikisciau
Labukas merginos,
Stebiu temele ir jau po truputuką gaminu. Sakykite kuo jus jas dažote?
Nes kaip sumaišiau akrila su akriliniu laku tai man jos kažkokios minkštokos.
[quote=ArmandoMama,2009 09 29, 08:19]
Labukas merginos,
Nesijaudink, kai išdžius bus kietesnės. Aš tai dar maišau tik akr.laką su pigmentu, tada spalva gaunasi naturalesnė. Dar galima tepti beicu.
Labukas merginos,
Nesijaudink, kai išdžius bus kietesnės. Aš tai dar maišau tik akr.laką su pigmentu, tada spalva gaunasi naturalesnė. Dar galima tepti beicu.
eik tu sau kaip fainai.. neytiketina..
Sveikos visos. Netycia internete radau paveiksliuka su labai graziai nupinta dezute, ir eilini karta atsidusau-ech, is kur as tu vyteliu gausiu. Taciau apacioje radau uzrasiuka, kad tai is laiksrasciu. Nustebau, ir nusprendziau ismokti. Na ir puoliau ieskot pas super mamas info. Taigi jungiuosi pas jus (jeigu galima), ir imuosi sio darbelio
QUOTE(Aistestul @ 2009 09 29, 12:16)
Sveikos visos. Netycia internete radau paveiksliuka su labai graziai nupinta dezute, ir eilini karta atsidusau-ech, is kur as tu vyteliu gausiu. Taciau apacioje radau uzrasiuka, kad tai is laiksrasciu. Nustebau, ir nusprendziau ismokti. Na ir puoliau ieskot pas super mamas info. Taigi jungiuosi pas jus (jeigu galima), ir imuosi sio darbelio
Na vat, didėja mūsų būrelis . Sveika prisijungusi . Dar visos baiginėja rudeninius darbus, tuoj tuoj šaltukas ir lietūs suvarys į namus . O tada...
Man tai jau vasarele baigesi, o ir ruduo jau paveike (sloga).... Na, ruduo man labai patinka sivakar net prideginau vakariene, nes isejau i balkona begaminant pasigrozet tamsa ir vesa beje, sivakar jau pasidariau pora geru sauju tu siaudeliu o kiek mazdaug reikia dezutei, tokiai kaip batu dezutes dydzio?
[quote=Aistestul,2009 09 29, 22:31]
Man tai jau vasarele baigesi, o ir ruduo jau paveike (sloga).... Na, ruduo man labai patinka sivakar net prideginau vakariene, nes isejau i balkona begaminant pasigrozet tamsa ir vesa beje, sivakar jau pasidariau pora geru sauju tu siaudeliu o kiek mazdaug reikia dezutei, tokiai kaip batu dezutes dydzio?
Dar pora pasidaryk, tai tikrai.
Dar pora pasidaryk, tai tikrai.
Pradejau sivakar pinti, tai galiu pasakyti gan sudetinga. Nuo sukimo tu siaudeliu skauda nyksti kaires rankos, o pynimas gan sunkus, nes man kazkaip jie pe kieti gavosi tai nelabai eina pinti,bet nieko, stengiuosi vis tiek :]
as ir paletukais darbuojuosi jau turiu 150 prisukus siauduku , bet labai daug susiplanavus pripinti, tai dar daug sukimo pries akis kada nors pinsiu
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 01, 09:50)
as ir paletukais darbuojuosi jau turiu 150 prisukus siauduku , bet labai daug susiplanavus pripinti, tai dar daug sukimo pries akis kada nors pinsiu
Kokia šaunuolė! Labai lauksim darbelių. O aš vargstu su pačia pynimo technika. Moku tik paprasčiausiu būdu, t.y. vytelė viršuje, vytelė apačioje. Labai noriu išmokti virvute pinti, t.y. su dviem vytelėm, bet susimakalioju vis.