Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

tai nieks napasakys kaip tą vazą daryti????
Papildyta:

vazos...
user posted image

Atsakyti
[quote=arabele,2009 09 26, 12:26]
tai nieks napasakys kaip tą vazą daryti????
[b]Papildyta:[

As isivaizduoju,kad ant dugnelio reikia labai tankiai suklijuoti vyteles.I kakliuka ka nors apvalaus su skyle ikisciau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas merginos,
Stebiu temele ir jau po truputuką gaminu. Sakykite kuo jus jas dažote?
Nes kaip sumaišiau akrila su akriliniu laku tai man jos kažkokios minkštokos. g.gif
Atsakyti
[quote=ArmandoMama,2009 09 29, 08:19]
Labukas merginos,
Stebiu temele ir jau po truputuką gaminu. Sakykite kuo jus jas dažote?
Nes kaip sumaišiau akrila su akriliniu laku tai man jos kažkokios minkštokos. g.gif

Nesijaudink, kai išdžius bus kietesnės. Aš tai dar maišau tik akr.laką su pigmentu, tada spalva gaunasi naturalesnė. Dar galima tepti beicu.
Atsakyti
eik tu sau kaip fainai.. neytiketina.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Netycia internete radau paveiksliuka su labai graziai nupinta dezute, ir eilini karta atsidusau-ech, is kur as tu vyteliu gausiu. Taciau apacioje radau uzrasiuka, kad tai is laiksrasciu. Nustebau, ir nusprendziau ismokti. Na ir puoliau ieskot pas super mamas info. Taigi jungiuosi pas jus (jeigu galima), ir imuosi sio darbelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistestul @ 2009 09 29, 12:16)
Sveikos visos. Netycia internete radau paveiksliuka su labai graziai nupinta dezute, ir eilini karta atsidusau-ech, is kur as tu vyteliu gausiu. Taciau apacioje radau uzrasiuka, kad tai is laiksrasciu. Nustebau, ir nusprendziau ismokti. Na ir puoliau ieskot pas super mamas info. Taigi jungiuosi pas jus (jeigu galima), ir imuosi sio darbelio  4u.gif

Na vat, didėja mūsų būrelis smile.gif . Sveika prisijungusi 4u.gif . Dar visos baiginėja rudeninius darbus, tuoj tuoj šaltukas ir lietūs suvarys į namus mirksiukas.gif . O tada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 29 rugsėjo 2009 - 20:05
Man tai jau vasarele baigesi, o ir ruduo jau paveike (sloga).... Na, ruduo man labai patinka 4u.gif sivakar net prideginau vakariene, nes isejau i balkona begaminant pasigrozet tamsa ir vesa biggrin.gif beje, sivakar jau pasidariau pora geru sauju tu siaudeliu smile.gif o kiek mazdaug reikia dezutei, tokiai kaip batu dezutes dydzio?
Atsakyti
[quote=Aistestul,2009 09 29, 22:31]
Man tai jau vasarele baigesi, o ir ruduo jau paveike (sloga).... Na, ruduo man labai patinka 4u.gif sivakar net prideginau vakariene, nes isejau i balkona begaminant pasigrozet tamsa ir vesa biggrin.gif beje, sivakar jau pasidariau pora geru sauju tu siaudeliu smile.gif o kiek mazdaug reikia dezutei, tokiai kaip batu dezutes dydzio?

Dar pora pasidaryk, tai tikrai. smile.gif
Atsakyti
Pradejau sivakar pinti, tai galiu pasakyti gan sudetinga. Nuo sukimo tu siaudeliu skauda nyksti kaires rankos, o pynimas gan sunkus, nes man kazkaip jie pe kieti gavosi tai nelabai eina pinti,bet nieko, stengiuosi vis tiek :]
Atsakyti
as ir paletukais darbuojuosi rolleyes.gif jau turiu 150 prisukus siauduku lotuliukas.gif , bet labai daug susiplanavus pripinti, tai dar daug sukimo pries akis doh.gif kada nors pinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 01, 09:50)
as ir paletukais darbuojuosi  rolleyes.gif  jau turiu 150 prisukus siauduku lotuliukas.gif , bet labai daug susiplanavus pripinti, tai dar daug sukimo pries akis doh.gif  kada nors pinsiu ax.gif

Kokia šaunuolė! Labai lauksim darbelių. O aš vargstu su pačia pynimo technika. Moku tik paprasčiausiu būdu, t.y. vytelė viršuje, vytelė apačioje. Labai noriu išmokti virvute pinti, t.y. su dviem vytelėm, bet susimakalioju vis.
Atsakyti