Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

[quote=1turte,2009 11 11, 01:01]
Sveikutes darbstuoles 4u.gif
rodausi su savo darbeliais bigsmile.gif

Ne trupučio nesimaivydama sakau : LABAI GRAŽŪS DARBELIAI. Džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 11 lapkričio 2009 - 14:10
Dar vienas kalusimėlis ax.gif
kokį laką naudojate? Aš turiu iš senukų nusipirkusi pusiau matinį akrilinį laką EKOAKVA
user posted image
tai man juo lakuotas, prieš tai beicuotas, krepšiukas daugiau kaip po mėnesio dar turi lipnumo kažkiek g.gif
Žodžiu, noriu kito, gal koks baldams skirtas tiktų?
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 11 11, 20:18)
Dar vienas kalusimėlis  ax.gif
kokį laką naudojate? Aš turiu iš senukų nusipirkusi pusiau matinį akrilinį laką EKOAKVA
user posted image
tai man juo lakuotas, prieš tai beicuotas, krepšiukas daugiau kaip po mėnesio dar turi lipnumo kažkiek  g.gif

Apie šitą laką skaičiau dekupažo temukėj kažkurioj, ten merginos irgi skundėsi kad limpa, buvo patarimas kažkuo nupurkšti (bet aš neprisimenu doh.gif ) Paieškosiu, jei rasiu parašysiu mirksiukas.gif

Va čia turi būt http://www.supermama...?...468729&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 11 lapkričio 2009 - 19:25
QUOTE(gb78 @ 2009 11 11, 20:18)
Dar vienas kalusimėlis  ax.gif
user posted image
tai man juo lakuotas, prieš tai beicuotas, krepšiukas daugiau kaip po mėnesio dar turi lipnumo kažkiek  g.gif

Lakuoju su tokiu laku tik ji reikia per puse atskiesti su vandeniu
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad jums patiko mano darbeliai, vadinasi ne veltui stengtasi clap.gif rolleyes.gif nes mano vyras nesupranta tokiu mano groziu ir sako " kur tu juos desi" dry.gif o man ir grazu ir raminanciai veikia smile.gif ir smagu kad cia pas jus randu palaikyma ... ryt atsakysiu i klausimukus apie juodus kasiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai naudoju Ariva firmos Vandens dispersini lakas ARIVA VD LA1. Man tai jis kaip darbams neturintiems salycio su vandeniu ar karsciu tai labai nuostabus. Greit dziuna net uztepus stora sluoksni wink.gif i rankas p[intinuke negailint lako jau galejau imti po 2 valandu, pilnai nerast kokios limpancios vietos net tarpukuose buvo imanoma jau po paros nerast.

O kaip jus mazdaug pasiskaiciuojat kiek vyteliu prisipint? wink.gif ale as tai prisipyniau, tikejausi net kad liks, o vat bac ir vos pusei daikto pakako sad.gif
Papildyta:
QUOTE(1turte @ 2009 11 12, 00:02)
Dziaugiuosi, kad jums patiko mano darbeliai, vadinasi ne veltui stengtasi  clap.gif  rolleyes.gif nes mano vyras nesupranta tokiu mano groziu ir sako " kur tu juos desi" dry.gif  o man ir grazu ir raminanciai veikia smile.gif ir smagu kad cia pas jus randu palaikyma ... ryt atsakysiu i klausimukus apie juodus kasiukus  mirksiukas.gif

kai kurie vyrasi nesupranta kam mums reikalingos dezutes kam visus menkniekius renkam smile.gif O namie tikrai juos rasi kur det, o i tokius pasakymus pasiulyk jam pripirkt tiek dezuciu kiek tau norisi ir tokiu kokiu norisi wink.gif Tada gal jau nesakys kam darai ir kur juos desi, nes taviskiai tikrai grazus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 12, 00:02)
Dziaugiuosi, kad jums patiko mano darbeliai, vadinasi ne veltui stengtasi  clap.gif  rolleyes.gif nes mano vyras nesupranta tokiu mano groziu ir sako " kur tu juos desi" dry.gif  o man ir grazu ir raminanciai veikia smile.gif ir smagu kad cia pas jus randu palaikyma ... ryt atsakysiu i klausimukus apie juodus kasiukus  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif matyt visi vyrai vienodi, nes mano irgi ta pati sako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 12, 10:42)
lotuliukas.gif matyt visi vyrai vienodi, nes mano irgi ta pati sako  lotuliukas.gif

gerai kad mano draugas supranta, o dar ir sukarpo laikrascius bei uzsakymu pridaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 11 12, 11:58)
gerai kad mano draugas supranta, o dar ir sukarpo laikrascius bei uzsakymu pridaro biggrin.gif

Maniškis irgi supranta lotuliukas.gif Ir dar įkyriai sukasi aplink vis stebėdamas darbo eigą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2009 11 12, 12:24)
Maniškis irgi supranta lotuliukas.gif  Ir dar įkyriai sukasi aplink vis stebėdamas darbo eigą  lotuliukas.gif

Maniskis tai burzda iki to laiko kol nepamato kur ta dezute panaudota o poto stebisi bigsmile.gif kad taip gerai sugalvoju 4u.gif ,bet kai pamato kad vel parsinesiau dezutes is parduotuves ta pati istorija kartojasi,,ir vel su tom deze zaisi,, schmoll.gif
Atsakyti
Oi kaip dar karta dziaugiuosi uz jusu mergytes pagyrimus thumbup.gif aciu aciu net ir pmociute ivertino teigiamai ax.gif

O dabar bandysiu atsakyt i klausimukus...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Juodi kasiukai gavosi apipinus siuos puodus (idejau foto smile.gif ), kasiuko rankeneles tai vytele apsuktas popierinis "ruletukas" kuris liko pasibaigus aliuminio folijai bigsmile.gif beje rankeneles dar tik pridetos nes dar kruopsciai nenudaziau kasiuku, bet planuoju rankeneles "prisiut" su siurksciu storu lininiu siulu panasiu i si tik storesniu http://mainyk.vtv.lt...518925_4809.jpg
Ir idejau vakar vakaro rezultata - tai antra kasiuka, beje jie gauti apipinus 10 litru plasmasini kibira mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 12, 19:11)
Oi kaip dar karta dziaugiuosi uz jusu mergytes pagyrimus  thumbup.gif  aciu aciu net ir pmociute ivertino teigiamai ax.gif

O dabar bandysiu atsakyt i klausimukus...

Juodi kasiukai gavosi apipinus siuos puodus (idejau foto smile.gif ), kasiuko rankeneles tai vytele apsuktas popierinis "ruletukas" kuris liko pasibaigus aliuminio folijai  bigsmile.gif beje rankeneles dar tik pridetos nes dar kruopsciai nenudaziau kasiuku, bet planuoju rankeneles "prisiut" su siurksciu storu lininiu siulu panasiu i si tik storesniu http://mainyk.vtv.lt...518925_4809.jpg
Ir idejau vakar vakaro rezultata - tai antra kasiuka, beje jie gauti apipinus 10 litru plasmasini kibira  mirksiukas.gif

negaliu nepagirti - nuostabus ir kruopstus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti