[quote=1turte,2009 11 11, 01:01]
Sveikutes darbstuoles
rodausi su savo darbeliais
Ne trupučio nesimaivydama sakau : LABAI GRAŽŪS DARBELIAI. Džiaugiuosi
Dar vienas kalusimėlis
kokį laką naudojate? Aš turiu iš senukų nusipirkusi pusiau matinį akrilinį laką EKOAKVA
tai man juo lakuotas, prieš tai beicuotas, krepšiukas daugiau kaip po mėnesio dar turi lipnumo kažkiek
Žodžiu, noriu kito, gal koks baldams skirtas tiktų?
kokį laką naudojate? Aš turiu iš senukų nusipirkusi pusiau matinį akrilinį laką EKOAKVA
tai man juo lakuotas, prieš tai beicuotas, krepšiukas daugiau kaip po mėnesio dar turi lipnumo kažkiek
QUOTE(gb78 @ 2009 11 11, 20:18)
Dar vienas kalusimėlis
Apie šitą laką skaičiau dekupažo temukėj kažkurioj, ten merginos irgi skundėsi kad limpa, buvo patarimas kažkuo nupurkšti (bet aš neprisimenu ) Paieškosiu, jei rasiu parašysiu
Va čia turi būt http://www.supermama...?...468729&st=0
QUOTE(gb78 @ 2009 11 11, 20:18)
Dar vienas kalusimėlis
Lakuoju su tokiu laku tik ji reikia per puse atskiesti su vandeniu
Dziaugiuosi, kad jums patiko mano darbeliai, vadinasi ne veltui stengtasi nes mano vyras nesupranta tokiu mano groziu ir sako " kur tu juos desi" o man ir grazu ir raminanciai veikia ir smagu kad cia pas jus randu palaikyma ... ryt atsakysiu i klausimukus apie juodus kasiukus
As tai naudoju Ariva firmos Vandens dispersini lakas ARIVA VD LA1. Man tai jis kaip darbams neturintiems salycio su vandeniu ar karsciu tai labai nuostabus. Greit dziuna net uztepus stora sluoksni i rankas p[intinuke negailint lako jau galejau imti po 2 valandu, pilnai nerast kokios limpancios vietos net tarpukuose buvo imanoma jau po paros nerast.
O kaip jus mazdaug pasiskaiciuojat kiek vyteliu prisipint? ale as tai prisipyniau, tikejausi net kad liks, o vat bac ir vos pusei daikto pakako
Papildyta:
kai kurie vyrasi nesupranta kam mums reikalingos dezutes kam visus menkniekius renkam O namie tikrai juos rasi kur det, o i tokius pasakymus pasiulyk jam pripirkt tiek dezuciu kiek tau norisi ir tokiu kokiu norisi Tada gal jau nesakys kam darai ir kur juos desi, nes taviskiai tikrai grazus
O kaip jus mazdaug pasiskaiciuojat kiek vyteliu prisipint? ale as tai prisipyniau, tikejausi net kad liks, o vat bac ir vos pusei daikto pakako
Papildyta:
QUOTE(1turte @ 2009 11 12, 00:02)
Dziaugiuosi, kad jums patiko mano darbeliai, vadinasi ne veltui stengtasi nes mano vyras nesupranta tokiu mano groziu ir sako " kur tu juos desi" o man ir grazu ir raminanciai veikia ir smagu kad cia pas jus randu palaikyma ... ryt atsakysiu i klausimukus apie juodus kasiukus
kai kurie vyrasi nesupranta kam mums reikalingos dezutes kam visus menkniekius renkam O namie tikrai juos rasi kur det, o i tokius pasakymus pasiulyk jam pripirkt tiek dezuciu kiek tau norisi ir tokiu kokiu norisi Tada gal jau nesakys kam darai ir kur juos desi, nes taviskiai tikrai grazus
QUOTE(1turte @ 2009 11 12, 00:02)
matyt visi vyrai vienodi, nes mano irgi ta pati sako
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 12, 10:42)
matyt visi vyrai vienodi, nes mano irgi ta pati sako
gerai kad mano draugas supranta, o dar ir sukarpo laikrascius bei uzsakymu pridaro
QUOTE(diamona @ 2009 11 12, 11:58)
gerai kad mano draugas supranta, o dar ir sukarpo laikrascius bei uzsakymu pridaro
Maniškis irgi supranta Ir dar įkyriai sukasi aplink vis stebėdamas darbo eigą
QUOTE(Ka_kava @ 2009 11 12, 12:24)
Maniškis irgi supranta Ir dar įkyriai sukasi aplink vis stebėdamas darbo eigą
Maniskis tai burzda iki to laiko kol nepamato kur ta dezute panaudota o poto stebisi kad taip gerai sugalvoju ,bet kai pamato kad vel parsinesiau dezutes is parduotuves ta pati istorija kartojasi,,ir vel su tom deze zaisi,,
Oi kaip dar karta dziaugiuosi uz jusu mergytes pagyrimus aciu aciu net ir pmociute ivertino teigiamai
O dabar bandysiu atsakyt i klausimukus...
Juodi kasiukai gavosi apipinus siuos puodus (idejau foto ), kasiuko rankeneles tai vytele apsuktas popierinis "ruletukas" kuris liko pasibaigus aliuminio folijai beje rankeneles dar tik pridetos nes dar kruopsciai nenudaziau kasiuku, bet planuoju rankeneles "prisiut" su siurksciu storu lininiu siulu panasiu i si tik storesniu http://mainyk.vtv.lt...518925_4809.jpg
Ir idejau vakar vakaro rezultata - tai antra kasiuka, beje jie gauti apipinus 10 litru plasmasini kibira
Juodi kasiukai gavosi apipinus siuos puodus (idejau foto ), kasiuko rankeneles tai vytele apsuktas popierinis "ruletukas" kuris liko pasibaigus aliuminio folijai beje rankeneles dar tik pridetos nes dar kruopsciai nenudaziau kasiuku, bet planuoju rankeneles "prisiut" su siurksciu storu lininiu siulu panasiu i si tik storesniu http://mainyk.vtv.lt...518925_4809.jpg
Ir idejau vakar vakaro rezultata - tai antra kasiuka, beje jie gauti apipinus 10 litru plasmasini kibira
QUOTE(1turte @ 2009 11 12, 19:11)
Oi kaip dar karta dziaugiuosi uz jusu mergytes pagyrimus aciu aciu net ir pmociute ivertino teigiamai
negaliu nepagirti - nuostabus ir kruopstus darbeliai