Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

Sveikutes pynejos , labai idomu man, koki jus ta beica naudojat? Gal galit kas foto imesti . Nes kazkaip neisivaizduoju kaip jis atrodo . Jis suteikia spalva ?

Ar tokie blush2.gif
http://www.senukai.l..._...p;x=19&y=10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 10 lapkričio 2009 - 12:46
QUOTE(*zadiv* @ 2009 11 10, 13:39)
Sveikutes pynejos , labai idomu man, koki jus ta beica naudojat? Gal galit kas foto imesti . Nes kazkaip neisivaizduoju kaip jis atrodo . Jis suteikia spalva ?

Ar tokie  blush2.gif
http://www.senukai.l..._...p;x=19&y=10

Aš naudoju. Būna įvairių atspalviųuser posted image
Jo, ir toks kaip tu parodei. Beicas suteikia spalvą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 10 lapkričio 2009 - 12:51
Tai dekui ,reiks apsilankyt senukuose , nes jau isbandziau maza dezute nupyniau ,reiks bandyt ir dazyt .
Darbas tai uzvedantis thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū panos už paaiškinimus thumbup.gif

Man šiandien visą dieną photobuckite neveikė, tai negalėjau filmuotos medžiagos pažiūrėt, bet va neseniai pavyko pasižiūrėt thumbup.gif

Dabar supratau ką ne taip dariau doh.gif Vyteles sukau teisingai- blogai sukarpius buvau biggrin.gif Ne A3, o A4 formato lapus karpiau- užtat ir gaunasi dvigunai mažesnės vytelės biggrin.gif Dabar pradėsiu pinti kaip reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 09, 20:59)
Nufotografavau iš arti, kaip pritvirtinta rankena. gal bus aiškiau. Tas vyteles. kurias perkišu per krašta, apsuku aplink vytelėmis. Nu, o į kašikucį pridėjau kiek tilpo. Manau apie 2 kg bus. Puikiai atlaikytų ir daugiau, tik neturiu po ranka mažesnio ir sunkesnio daikto biggrin.gif
user posted imageuser posted image

Ačiū labai, kad nepatingėjote atsakyti ir dar nufotografuoti drinks_cheers.gif
Kaip suprantu, perkišate per krepšiuką kokias tris vyteles, paskui jas gal suklijuojate?, tvirtinate taip pat kitoje pusėje, o paskui kitomis vytelėmis jas apsukate?
Ir dabar dar iškilo noras pabandyti tokį gražų viršų kaip jūsų kašikucio pabandyti nupinti, nes aš tik paprastai užkaišioti atraminius moku ir viskas, o jūsų čia kažkaip daug jų viršuje apsukta. Gal išduosite, kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 11 10, 15:48)
drinks_cheers.gif
Kaip suprantu, perkišate per krepšiuką kokias tris vyteles, paskui jas gal suklijuojate?, tvirtinate taip pat kitoje pusėje, o paskui kitomis vytelėmis jas apsukate?
Ir dabar dar iškilo noras pabandyti tokį gražų viršų kaip jūsų kašikucio pabandyti nupinti, nes aš tik paprastai užkaišioti atraminius moku ir viskas, o jūsų čia kažkaip daug jų viršuje apsukta. Gal išduosite, kaip blush2.gif

Turiu va tokį krepšį malkoms(gavau dovanų).user posted image

Tai žiūriu į jį ir improvizuoju. Kiekvieną kartą gaunasi kitaip. Manau, kad reikėtų pasidairyti kažkur forume "Pynimas iš vytelų". Gal ten ką rastumei. Turėtų būti kažkokia metodika. Aš niekaip nerandu laiko ten pasižvalgyti.
Atsakyti
[quote=pmociute,2009 11 10, 12:34]
pmociute, ar galit aiskiau parodyt kaip cia pint reikia, nes man nedaeina blink.gif blush2.gif kaip sutvirtint poto ta dugna su karkasu
[/quote]

Tiesiog nežinau, kaip paaiškinti. Tiesiog tvirtinau kaip sugalvojau. Neturiu dar jokios sistemos. Čia buvo tik pabandymas. Ir klijavau ir kaišiojau po to klijavau. Tiesiog kažkaip bandyk. Gal sugalvosi ką racionaliau. Nesmagiai jaučiuosi negalėdama detaliau paaiškinti. Kažkoks mixas blush2.gif
[/quote]

na aciu ir uz toki paaiskinima 4u.gif galvosiu ir as gal ka sugalvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles 4u.gif

didelis aciu visoms uz pamokymus ir saunias idejas 4u.gif ypac linutukei ir pmociutei mirksiukas.gif jusu visu pastangomis rodausi su savo darbeliais bigsmile.gif
(aisku jei pavyks ikelt nuotraukytes nes tai man pirmas kartas blush2.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Pavyko ikelti tai dabar komentuoju smile.gif
(2,4 nuotraukos) gelytes vazonelyje isiuvau permatoma plevele, kad galeciau laistyti ir nepelytu blush2.gif

(3 nuotrauka) Naujausias darbelis, pakankamai didelis, planuoju dar antra toki ir noreciau dazyt su tamsiu beicu, kad nesimatytu laikrastinuku fakturos... mokinausi is pmociutes 4u.gif

(1 darbelis) O cia mineti kasiukai kuriuos daziau juodai (akriliniai dazai)...man labai grazu tik dar nepabaigta- dar reikia kruopsciau tarpukus nudazyt ir nulakuot...skubejau pasirodyti rolleyes.gif ir kaip minejau juodus tik keturkampius kazkada pirkau cd style 3 dydziu ten laikau savo meskiukus blush2.gif nufotografuosiu kai grisiu i LT mirksiukas.gif
Viska parodziau...laukiu atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1turte: 11 lapkričio 2009 - 00:28
QUOTE(1turte @ 2009 11 11, 00:01)
Sveikutes darbstuoles  4u.gif

didelis aciu visoms uz pamokymus  ir saunias idejas 4u.gif ypac linutukei ir pmociutei  mirksiukas.gif  jusu visu pastangomis rodausi su savo darbeliais  bigsmile.gif
(aisku jei pavyks ikelt nuotraukytes nes tai man pirmas kartas  blush2.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Pavyko ikelti tai dabar komentuoju smile.gif
(2,4 nuotraukos) gelytes vazonelyje isiuvau permatoma plevele, kad galeciau laistyti ir nepelytu  blush2.gif

(3 nuotrauka) Naujausias darbelis, pakankamai didelis, planuoju dar antra toki ir noreciau dazyt su tamsiu beicu, kad nesimatytu laikrastinuku fakturos... mokinausi is pmociutes  4u.gif

(1 darbelis) O cia mineti kasiukai kuriuos daziau juodai (akriliniai dazai)...man labai grazu tik dar nepabaigta- dar reikia kruopsciau tarpukus nudazyt ir nulakuot...skubejau pasirodyti  rolleyes.gif ir kaip minejau juodus tik keturkampius kazkada pirkau cd style 3 dydziu ten laikau savo meskiukus  blush2.gif nufotografuosiu kai grisiu i LT  mirksiukas.gif
Viska parodziau...laukiu atsiliepimu  mirksiukas.gif

oho kokia saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
na tiesiog ner zodziu, wub.gif wub.gif
o del pirmo darbelio tai kad nereiktu su tarpukais zaist tai su beicu, as taip darau kai tingiu kiekviena demele dazyt!
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 10, 08:17)
Aš pinu taip

Labai ačiu, aš vis sukau galvą, kaip dėžei dangtį padaryti.
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 11, 01:01)

Sveika, labai gražu ir įdomu. O tos "rankenėlės" priklijuotos, ar kaip nors pripintos? Ir gal galėtumetė aiškesnę nuotrauką kada įkelti abiejų krepšiukų atskirai, kad matytųsi kaip padarytas dangtis, viršus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gb78: 11 lapkričio 2009 - 12:16
QUOTE(1turte @ 2009 11 11, 01:01)
Sveikutes darbstuoles  4u.gif

Oghooo thumbup.gif
Na ir šaunuolė- darbai super thumbup.gif

Mano tai pirmas darbelis gavosi tragiškas biggrin.gif Nu man taip atrodo- draugas sako, kad normaliai, bet man toks kreivokas, plius užbaigimas ne į temą... Žodžiu- sakiau panaudosiu Kalėdoms, paruošiu viduje kokią kompoziciją su pušies šakom, tai nelabai matysis tas kašikiukas hihihi.gif Paskui bus galima išmest.
Pagrindinė bėda buvo- kad trumpos tos mano vytelės buvo, dažnai sujunginėt reikėjo, sunku pinti buvo.. Dabar nelabai laiko yra, bet prisisuksiu ilgesnių ir vėl bandysiu biggrin.gif

Dar paklaust noriu- o jūs pinant iš rankos, ar apipinat kažkokį daiktą? g.gif
Papildyta:
QUOTE(gb78 @ 2009 11 11, 13:15)
Ir gal galėtumetė aiškesnę nuotrauką kada įkelti abiejų krepšiukų atskirai, kad matytųsi kaip padarytas dangtis, viršus?

Prisidedu ir aš prie prašymo- man tas dangtis baisiai rūpi ax.gif
Atsakyti