Sveikutes pynejos , labai idomu man, koki jus ta beica naudojat? Gal galit kas foto imesti . Nes kazkaip neisivaizduoju kaip jis atrodo . Jis suteikia spalva ?
Ar tokie
http://www.senukai.l..._...p;x=19&y=10
QUOTE(*zadiv* @ 2009 11 10, 13:39)
Sveikutes pynejos , labai idomu man, koki jus ta beica naudojat? Gal galit kas foto imesti . Nes kazkaip neisivaizduoju kaip jis atrodo . Jis suteikia spalva ?
Ar tokie
Ar tokie
Aš naudoju. Būna įvairių atspalvių
Jo, ir toks kaip tu parodei. Beicas suteikia spalvą
Tai dekui ,reiks apsilankyt senukuose , nes jau isbandziau maza dezute nupyniau ,reiks bandyt ir dazyt .
Darbas tai uzvedantis
Darbas tai uzvedantis
Ačiū panos už paaiškinimus
Man šiandien visą dieną photobuckite neveikė, tai negalėjau filmuotos medžiagos pažiūrėt, bet va neseniai pavyko pasižiūrėt
Dabar supratau ką ne taip dariau Vyteles sukau teisingai- blogai sukarpius buvau Ne A3, o A4 formato lapus karpiau- užtat ir gaunasi dvigunai mažesnės vytelės Dabar pradėsiu pinti kaip reikalas
Man šiandien visą dieną photobuckite neveikė, tai negalėjau filmuotos medžiagos pažiūrėt, bet va neseniai pavyko pasižiūrėt
Dabar supratau ką ne taip dariau Vyteles sukau teisingai- blogai sukarpius buvau Ne A3, o A4 formato lapus karpiau- užtat ir gaunasi dvigunai mažesnės vytelės Dabar pradėsiu pinti kaip reikalas
QUOTE(pmociute @ 2009 11 09, 20:59)
Nufotografavau iš arti, kaip pritvirtinta rankena. gal bus aiškiau. Tas vyteles. kurias perkišu per krašta, apsuku aplink vytelėmis. Nu, o į kašikucį pridėjau kiek tilpo. Manau apie 2 kg bus. Puikiai atlaikytų ir daugiau, tik neturiu po ranka mažesnio ir sunkesnio daikto
Ačiū labai, kad nepatingėjote atsakyti ir dar nufotografuoti
Kaip suprantu, perkišate per krepšiuką kokias tris vyteles, paskui jas gal suklijuojate?, tvirtinate taip pat kitoje pusėje, o paskui kitomis vytelėmis jas apsukate?
Ir dabar dar iškilo noras pabandyti tokį gražų viršų kaip jūsų kašikucio pabandyti nupinti, nes aš tik paprastai užkaišioti atraminius moku ir viskas, o jūsų čia kažkaip daug jų viršuje apsukta. Gal išduosite, kaip
QUOTE(gb78 @ 2009 11 10, 15:48)
Kaip suprantu, perkišate per krepšiuką kokias tris vyteles, paskui jas gal suklijuojate?, tvirtinate taip pat kitoje pusėje, o paskui kitomis vytelėmis jas apsukate?
Ir dabar dar iškilo noras pabandyti tokį gražų viršų kaip jūsų kašikucio pabandyti nupinti, nes aš tik paprastai užkaišioti atraminius moku ir viskas, o jūsų čia kažkaip daug jų viršuje apsukta. Gal išduosite, kaip
Turiu va tokį krepšį malkoms(gavau dovanų).
Tai žiūriu į jį ir improvizuoju. Kiekvieną kartą gaunasi kitaip. Manau, kad reikėtų pasidairyti kažkur forume "Pynimas iš vytelų". Gal ten ką rastumei. Turėtų būti kažkokia metodika. Aš niekaip nerandu laiko ten pasižvalgyti.
[quote=pmociute,2009 11 10, 12:34]
pmociute, ar galit aiskiau parodyt kaip cia pint reikia, nes man nedaeina kaip sutvirtint poto ta dugna su karkasu
[/quote]
Tiesiog nežinau, kaip paaiškinti. Tiesiog tvirtinau kaip sugalvojau. Neturiu dar jokios sistemos. Čia buvo tik pabandymas. Ir klijavau ir kaišiojau po to klijavau. Tiesiog kažkaip bandyk. Gal sugalvosi ką racionaliau. Nesmagiai jaučiuosi negalėdama detaliau paaiškinti. Kažkoks mixas
[/quote]
na aciu ir uz toki paaiskinima galvosiu ir as gal ka sugalvosiu
pmociute, ar galit aiskiau parodyt kaip cia pint reikia, nes man nedaeina kaip sutvirtint poto ta dugna su karkasu
[/quote]
Tiesiog nežinau, kaip paaiškinti. Tiesiog tvirtinau kaip sugalvojau. Neturiu dar jokios sistemos. Čia buvo tik pabandymas. Ir klijavau ir kaišiojau po to klijavau. Tiesiog kažkaip bandyk. Gal sugalvosi ką racionaliau. Nesmagiai jaučiuosi negalėdama detaliau paaiškinti. Kažkoks mixas
[/quote]
na aciu ir uz toki paaiskinima galvosiu ir as gal ka sugalvosiu
Sveikutes darbstuoles
didelis aciu visoms uz pamokymus ir saunias idejas ypac linutukei ir pmociutei jusu visu pastangomis rodausi su savo darbeliais
(aisku jei pavyks ikelt nuotraukytes nes tai man pirmas kartas )
Pavyko ikelti tai dabar komentuoju
(2,4 nuotraukos) gelytes vazonelyje isiuvau permatoma plevele, kad galeciau laistyti ir nepelytu
(3 nuotrauka) Naujausias darbelis, pakankamai didelis, planuoju dar antra toki ir noreciau dazyt su tamsiu beicu, kad nesimatytu laikrastinuku fakturos... mokinausi is pmociutes
(1 darbelis) O cia mineti kasiukai kuriuos daziau juodai (akriliniai dazai)...man labai grazu tik dar nepabaigta- dar reikia kruopsciau tarpukus nudazyt ir nulakuot...skubejau pasirodyti ir kaip minejau juodus tik keturkampius kazkada pirkau cd style 3 dydziu ten laikau savo meskiukus nufotografuosiu kai grisiu i LT
Viska parodziau...laukiu atsiliepimu
didelis aciu visoms uz pamokymus ir saunias idejas ypac linutukei ir pmociutei jusu visu pastangomis rodausi su savo darbeliais
(2,4 nuotraukos) gelytes vazonelyje isiuvau permatoma plevele, kad galeciau laistyti ir nepelytu
(3 nuotrauka) Naujausias darbelis, pakankamai didelis, planuoju dar antra toki ir noreciau dazyt su tamsiu beicu, kad nesimatytu laikrastinuku fakturos... mokinausi is pmociutes
(1 darbelis) O cia mineti kasiukai kuriuos daziau juodai (akriliniai dazai)...man labai grazu tik dar nepabaigta- dar reikia kruopsciau tarpukus nudazyt ir nulakuot...skubejau pasirodyti ir kaip minejau juodus tik keturkampius kazkada pirkau cd style 3 dydziu ten laikau savo meskiukus nufotografuosiu kai grisiu i LT
QUOTE(1turte @ 2009 11 11, 00:01)
Sveikutes darbstuoles
oho kokia saunuole
na tiesiog ner zodziu,
o del pirmo darbelio tai kad nereiktu su tarpukais zaist tai su beicu, as taip darau kai tingiu kiekviena demele dazyt!
QUOTE(pmociute @ 2009 11 10, 08:17)
Labai ačiu, aš vis sukau galvą, kaip dėžei dangtį padaryti.
QUOTE(1turte @ 2009 11 11, 01:01)
Sveika, labai gražu ir įdomu. O tos "rankenėlės" priklijuotos, ar kaip nors pripintos? Ir gal galėtumetė aiškesnę nuotrauką kada įkelti abiejų krepšiukų atskirai, kad matytųsi kaip padarytas dangtis, viršus?
QUOTE(1turte @ 2009 11 11, 01:01)
Sveikutes darbstuoles
Oghooo
Na ir šaunuolė- darbai super
Mano tai pirmas darbelis gavosi tragiškas Nu man taip atrodo- draugas sako, kad normaliai, bet man toks kreivokas, plius užbaigimas ne į temą... Žodžiu- sakiau panaudosiu Kalėdoms, paruošiu viduje kokią kompoziciją su pušies šakom, tai nelabai matysis tas kašikiukas Paskui bus galima išmest.
Pagrindinė bėda buvo- kad trumpos tos mano vytelės buvo, dažnai sujunginėt reikėjo, sunku pinti buvo.. Dabar nelabai laiko yra, bet prisisuksiu ilgesnių ir vėl bandysiu
Dar paklaust noriu- o jūs pinant iš rankos, ar apipinat kažkokį daiktą?
Papildyta:
QUOTE(gb78 @ 2009 11 11, 13:15)
Ir gal galėtumetė aiškesnę nuotrauką kada įkelti abiejų krepšiukų atskirai, kad matytųsi kaip padarytas dangtis, viršus?
Prisidedu ir aš prie prašymo- man tas dangtis baisiai rūpi