Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(pmociute @ 2009 11 09, 17:40)
Kašikucis. Spalva - tradicinė lotuliukas.gif

Labai dailus. Aš irgi kada nors prieisiu iki tokių gėrių ax.gif
Atsakyti
Dabar profems mano klausimas nuskambes prastai, bet paklausiu ax.gif Kai pinant vyteles galas baigiasi, kas su juo daroma? Priklijuojama, o prie jo kitas klijuojamas? Kazkaip vaizdinese pamokose nerandu atsakymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 09, 17:40)
Kašikucis. Spalva - tradicinė lotuliukas.gif user posted image user posted image

Sveikos,
Pinu ir aš po trupučiuką iš jūsų visų pasimokinusi. Nesigauna man taip gražiai, bet aš nepasiduodu lotuliukas.gif
Noriu paklausti dėl tų "kašikucių":) pmociute's (esu didelė jūsų darbų gerbėja:). Pinate iš laikraščių. Ar jie pakankamai jums tvirti, kad ką nors dar į juos įdėti ir už rankenos pakelti galima? Ar tik kaip dekoracija ta rankena? Ir gal netingėtumėte smulkiai aprašyti, kaip tą rankeną darote ir prie krepšiuko tvirtinate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gb78: 09 lapkričio 2009 - 17:50
QUOTE(panelė Prym @ 2009 11 08, 13:34)
Pasirodau savo pirmąjį darbą:

Nu ir faina  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tuo pačiu žemai lenkiu galvą prieš Irmulią. Ką tik įveikiau naminio muilo temas ir dar po rankdarbių forumą palandžiojau - tai visur jos pilna. Krūvos temų įvairiausių rankdarbių temom. Tikrai pelnytai moderatore yra notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

[COLOR=red]Prisjungiu - Irmulia nusipelnė pagarbos ir padėkos 4u.gif [/COLOR]
Papildyta:
QUOTE(Hytka @ 2009 11 09, 18:38)
Dabar profems mano klausimas nuskambes prastai, bet paklausiu  ax.gif Kai pinant vyteles galas baigiasi, kas su juo daroma? Priklijuojama, o prie jo kitas klijuojamas? Kazkaip vaizdinese pamokose nerandu atsakymo  blush2.gif

Aš ant galiuko užlašinu klijų, kišu į platėjantį galą ir pinu toliau. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 09 lapkričio 2009 - 19:39
QUOTE(gb78 @ 2009 11 09, 18:49)
Sveikos,
Pinu ir aš po trupučiuką iš jūsų visų pasimokinusi. Nesigauna man taip gražiai, bet aš nepasiduodu  lotuliukas.gif
Noriu paklausti dėl tų "kašikucių":) pmociute's (esu didelė jūsų darbų gerbėja:). Pinate iš laikraščių. Ar jie pakankamai jums tvirti, kad ką nors dar į juos įdėti ir už rankenos pakelti galima? Ar tik kaip dekoracija ta rankena? Ir gal netingėtumėte smulkiai aprašyti, kaip tą rankeną darote ir prie krepšiuko tvirtinate?

Nufotografavau iš arti, kaip pritvirtinta rankena. gal bus aiškiau. Tas vyteles. kurias perkišu per krašta, apsuku aplink vytelėmis. Nu, o į kašikucį pridėjau kiek tilpo. Manau apie 2 kg bus. Puikiai atlaikytų ir daugiau, tik neturiu po ranka mažesnio ir sunkesnio daikto biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Aciu, Pmociute 4u.gif Pinsiu dabar ir as smile.gif Ziuresim kas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Darbstuoles gal kuri mokate ispinti keturkampes dezes dugna? 4u.gif labai noreciau nupinti visa keturkampi kasiuka be kartono ir galvoju ar tai imanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 10, 03:13)
Darbstuoles gal kuri mokate ispinti keturkampes dezes dugna?  4u.gif labai noreciau nupinti visa keturkampi kasiuka be kartono ir galvoju ar tai imanoma  g.gif

Aš pinu taipuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 10, 08:17)
[color=green]Aš pinu taip

Man labai įdomu iš kokio pločio popieriaus darote tas atramines storas vyteles blush2.gif
ar čia man vėl tik nuotraukoj atrodo storesnės? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 10 lapkričio 2009 - 08:15
QUOTE(visai_nauja @ 2009 11 10, 09:15)
Man labai įdomu iš kokio pločio popieriaus darote tas atramines storas vyteles  blush2.gif
ar čia man vėl tik nuotraukoj atrodo storesnės?  blush2.gif

.Taip, šios(nuotraukoje) yta šiek tiek storesnės: laikraštį perkirpau į 4 dalis. Tačiau aš ir iš plonų pyniau. Nieko. Manau, kad priklauso nuo pinamos dėž. gabaritų, o ir laikraštinis popierius ne visas vienodas
Atsakyti
Aš pinu taip[/color]user posted imageuser posted image
[/quote]

pmociute, ar galit aiskiau parodyt kaip cia pint reikia, nes man nedaeina blink.gif blush2.gif kaip sutvirtint poto ta dugna su karkasu
Atsakyti
[quote=Triksi26,2009 11 10, 13:24]
Aš pinu taip
[/quote]
pmociute, ar galit aiskiau parodyt kaip cia pint reikia, nes man nedaeina blink.gif blush2.gif kaip sutvirtint poto ta dugna su karkasu
[/quote]

Tiesiog nežinau, kaip paaiškinti. Tiesiog tvirtinau kaip sugalvojau. Neturiu dar jokios sistemos. Čia buvo tik pabandymas. Ir klijavau ir kaišiojau po to klijavau. Tiesiog kažkaip bandyk. Gal sugalvosi ką racionaliau. Nesmagiai jaučiuosi negalėdama detaliau paaiškinti. Kažkoks mixas blush2.gif
Atsakyti