Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(Ka_kava @ 2009 11 07, 11:14)
Pradėjau sukt "vyteles", bet iškilo klausimas, kaip jūs sukat jas, kad gautųsi ilgesnės? Man gaunasi po 30cm maždaug..Iš foto pasirodė, kad jūsiškės dvigubai ilgesnės  g.gif  Papasakokit, kaip karpot lapus ir kaip sukat  4u.gif
man vyteles gaunasi 55-60 cm ilgio
cia papiesiau kokiu kampu pradedu sukti ant virbalo
user posted image
o cia nufilmavau kaip as pati suku

tikiuosi paaiskejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 11 08, 13:35)

tikiuosi paaiskejo  mirksiukas.gif

Oho kaip įdomiai, reiks pabandyt ir man bigsmile.gif Aš tą virbalo bumbuliuką palieku viršuj ir už jo laikydama suku. Gal todėl pirštai pūslėm nueina vieną lietrytį susukus g.gif unsure.gif
Atsakyti
Labai geras Linutukes paaiskinimas. Pasiziurejusi i vaizdine medziaga susukau mano manymu idealia vytele, bet... antros tokios nebegaliu susukti unsure.gif Jau pirstus skauda nuo sukimo. Vis gaunasi, kad galas storesnis uz pradzia. Gale vis tas sukimo plotis siaureja. Ka darau blogai?
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 11 08, 12:35)
cia papiesiau kokiu kampu pradedu sukti ant virbalo
user posted image
o cia nufilmavau kaip as pati suku

tikiuosi paaiskejo  mirksiukas.gif

thumbup.gif paaiskinta, kai as pradejau sukt vyteles tai susukau kazkur apie 50vnt kol supratau kur fintas doh.gif dabar jau mano pagrindinis darbas sukimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes noriu nupint deze zaislams mirksiukas.gif
tai dabar vakarais tik suku ir suku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Triksi26, kur tas fintas? As dar jo nepagaunu verysad.gif
Atsakyti
na as tai virbala laikau kitaip, as ji neisuku i laikrasti o jis man tik pradzioje reikalngas, poto pabaigoje gala pareguliuju pati ir man vyteles gaunasi irgi po 50-60cm, na gal ne tokios idealios, bet vistiek manau kad liuks, o kai vakare jau 10vnt susuki tai kitos eina vis grazesnes lotuliukas.gif
as dar ne profe, tai paaiskint aiskiai ne labai moku, vat musu pmociute ir LINUTUKĖ
manau jos tai pavaro thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, Triksi 26. Bandau ir as dabar. Jau kokiu 30 susukau. As noriu pasigaminti padekla Advento vaiknikui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2009 11 09, 00:07)
Aciu, Triksi 26. Bandau ir as dabar. Jau kokiu 30 susukau. As noriu pasigaminti padekla Advento vaiknikui  blush2.gif

Labai idomi mintis 4u.gif nepamirsk pasigirti ir pasirodyti kai igyvendinsi sia ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 09, 00:05)
Labai idomi mintis  4u.gif  nepamirsk pasigirti ir pasirodyti kai igyvendinsi sia ideja  mirksiukas.gif

taip, taip butinai parodyk thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o del vyteliu, dziaugiuos kad galejau nors kazkaip padet blush2.gif
Atsakyti
O as tai vat irgi iki vakar tik sukau vyteles. Ir kaip dziaugiausi kai man vakar visos lazdeles gavosi apie 50cm smile.gif thumbup.gif bet ziuriu pas jus net ir iki 60 datraukia tongue.gif na gal kada, juk as dar tik viena savaite tuom uzsiimu.
Na va prisukau 400 vyteliu na gal kokia desimcia daugiau smile.gif Labai noriu savo šunyčiui nupint namuka, tai ziuresim ar man uzteks tu vyteliu wink.gif
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 08, 22:14)
thumbup.gif  paaiskinta, kai as pradejau sukt vyteles tai susukau kazkur apie 50vnt kol supratau kur fintas  doh.gif dabar jau mano pagrindinis darbas sukimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes noriu nupint deze zaislams  mirksiukas.gif
tai dabar vakarais tik suku ir suku  doh.gif  lotuliukas.gif

Va va vakar mano darbas irgi toks buvo wink.gif susukt kuo daugiau. Gerai kad draugas nuostabus, tai man dar sukarpo laikrastukus kad as galeciau tik sukt wink.gif

Begu gamint sumustini biggrin.gif tai yra tarp kartono klijuot vyteles. smile.gif Ir pirma kart savarakiskai naudot karstus klijus. O to vis draugo zyziu kad padetu su jais elgiantis, nes kazko bijau as ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 08, 23:14)
thumbup.gif  paaiskinta, kai as pradejau sukt vyteles tai susukau kazkur apie 50vnt kol supratau kur fintas  doh.gif dabar jau mano pagrindinis darbas sukimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes noriu nupint deze zaislams  mirksiukas.gif
tai dabar vakarais tik suku ir suku  doh.gif  lotuliukas.gif

sveikutes ... as cia naujoke ..

pradejau ir as jau sukti sukti sukti ..

planuoju taip pat zaislu deze nupinti tai net neisivaizduoju kiek tu vyteliu reik prisukti ? g.gif dezes noreciau 30x40x40 ...
Atsakyti
Kašikucis. Spalva - tradicinė lotuliukas.gif user posted image user posted image
Atsakyti